utorak | 25.04.2006.

Broj ili pusa?


Dakle, več ste se upoznali s curom, nije bitno kako, i razgovor lijepo teče. To je sve u redu, ali sve što je lijepo kratko traje. Stoga je najbolje završiti dok ste na vrhuncu. U prevedenom nemojte forsirati da taj susret traje predugo jer bi vam se lako moglo dogoditi da curi postanete malo naporni. Dakle kad shvatite da više nemate inspiracije prekinite dok ste u vodstvu.deaddead
U svakom slučaju nekad če se taj razgovor morati završiti. Ako vam i ide odlično i oboje se zabavljate opet se može dogoditi da netko od vas dvoje mora nekamo iči i zato treba znati napraviti završni potez. Postoji nekoliko načina da okončate taj susret s curom pa čemo ih lijepo ''obraditi'' kroz tekst koji slijedi.nonononononononowink

Dakle najbezbolnija opcija je da zatražite njezin broj. To se naravno može na milijun načina iako večina koristi obično najjednostavniju tehniku – pita izravno pitanje. To može i upaliti, ali ipak mislim da je puno pametnije reči nešto da ona pomisli kako je vi niste tražili nego da vam ga je ona dala. Time ste automatski dobili veču vrijednost u njezinoj glavi :). Sad mi još samo ostaje da vam dam nekoliko savjeta kako to sve izvesti u praksi:

1. Bilo mi je lijepo pričati s tobom. Mogli bi ovo jednom ponoviti...
Vrlo jednostavan pristup s tim da treba obratiti pozornost da vi zapravo niste tražili broj iako, ako ste joj se svidjeli, če vam ga vjerojatno ponuditi. Ukoliko to ne napravi sama nemojte se brinuti. Možda je samo sramežljiva.no U tom slučaju ako vam kaže da joj je bilo lijepo pitajte je onda malo direktnije. Ili najobičnije: «Mogu onda dobiti tvoj broj?headbang» ili pak neku od sljedečih rečenica za koju mislite da bi mogla pasati.

2. Mogli bi ovo nastaviti na drugom/ugodnijem mjestu...
Eto ovo je također vrlo jednostavan završetak, ali postoji još jedna skrivena mogučnost. Nije vjerojatna, ali sve je moguče ako ste dovoljno dobro odigrali svoje karte. Ovo je malo dvosmisleno pa se može dogoditi da pomisli kako je zovete na neko privatnije mjesto (recimo nečiji stan) i možda vam se odmah posreči.ludNEEEEEErofl U protivnom če vam vjerojatno dati broj, a usput se možete i dogovoriti kamo čete izači kad se nađete.

3. Mogli bi jedan dan ubacite neku radnju ovdje. Nazvat ču te da se sve dogovorimo.
Postoje dva scenarija: «Ali nemaš moj broj!». Sve je jasno. Vjerojatno se želi nači s vama. Sve što morate napraviti je izvaditi mobitel i čekati da vam izdiktira svoj broj. Ukoliko odgovori «Može!» napravite opet isto ili u slučaju da ne shvati da čekate broj jednostavno ga pitajte. Vrlo jednostavno, ali nešto manje efektivno rješenje...
Ono što bi još htio spomenuti vezano za ovu temu je da uvijek uzmete njezin broj, a ne da joj date svoj. Vjerujte mi bolje je uzeti njezin broj jer tako držite stvari pod kontrolom. Ako ona uzme vaš broj možda vas i riješi muka kad čete je nazvati i kako, ali ona je na istim mukama i često vas zbog toga neče nazvati.
Sad kad več imate i broj pokušajte osigurati da to sve prođe dobro. Recite joj onako u šali da kad je nazovete da bude oduševljena, a ne da pita «tko je to?». Time se rješavate one početne napetosti i nasmijali ste je. Isto možete primijeniti i dok razgovarate s njom na telefon ili joj šaljete poruku. Recite da kad se nađete da želite da vas dočeka sva presretna što vas vidi i puna entuzijazma (i da vam da recimo veliku pusu, u obraz za početak :).
Ukoliko ste pročitali gornji dio teksta lakše čete se snači u situaciji kada želite dobiti broj, ali vi ne želite samo broj, zar ne??? I u pravu ste. Mnogo je bolje ako možete završiti s poljupcem. Možda vam se to ne čini toliko pametno, ali vjerujte mi da se uvijek isplati. Ako znate čitati njezin govor tijela onda ste na konju i možete bez problema odrediti da li želi da je poljubite ili bi barem taj poljubac prihvatila.

ČITAJ DALJE INAČE ČU TI DOČ NA VRATA!!!!!!
Mali predah jer idem pišat......smokinsmokinsmokin

bangeto me nazad 3 kile lakši......bangsmijeh

Dakle ako cura vlaži usne u trenutku kad se rastajete to je dobar znak i trebali bi je probati poljubiti. Isto vrijedi i ako pogledava u vaše usne. To su očiti pokazatelji po kojima čete moči dosta dobro pretpostaviti rezultat vašeg pokušaja. Još jedan dobar pokazatelj je naravno i ako pozitivno reagira na vaš dodir i ako vam čak i uzvrača istom mjerom.
Naravno postoje situacije kad jednostavno ne možete biti sigurni kako bi se to završilo. Tu naravno postoji određena opasnost da ona ne želi poljubac, ali ipak mislim da je glupo ne probati. Uostalom što imate za izgubiti? Apsolutno ništa. To ne znači da trebate svaku curu s kojom pričate probati poljubiti kad se rastajete nego jednostavno treba probati i ako niste sigurni. Ako je očito da ona to ne želi ipak se poštedite sramočenja.
Još jedna mogučnost je da je upitate direktno – «Mogu li te poljubiti?». ja vam to ne bi preporučio. Ako več želite neko pitanje postaviti radije pitajte «Želiš li me poljubiti?». Napominjem opet da je bolje poslušati onu «just do it» nego bilo što pitati. Ako več odlučite pitati nemojte očekivati da čete dobiti kristalno jasan pozitivan odgovor jer če stvarno rijetke cure reči «Da.». Neka vas to ne smeta. Ukoliko odgovor nije bio jasni «NE!» imate poprilično dobre šanse. Dakle ako vam odgovori nešto neodređeno (recimo «Pa ne znam...») samo nastavite po planu :). Recite nešto tipa «Postoji samo jedan način da saznamo.» i poljubite je.
Možete s onom klasičnom prepredenom taktikom. Zatražite pusu u obraz i u ključnom trenutku se okrenite i poljubite je u usta. Ovo ne preporučam, ali može biti zabavno pa ako želite riskirati samo izvolite :).
Eto to bi uglavnom bilo to i nadam se da vam je bilo od neke pomoči.nono Al ne vjerujem da su uopče ovi moji savjeti dobri.....lud

Žao mi je što je post ovako dugačak al moro sam detaljno objasnit ''proces''headbang(ako bi to tako nazvali...)


Napisao HRCwave(opet!!!).......

- 00:43 - Komentari (19) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 17.04.2006.

GOVOR TIJELA

Ljudi vrlo često ne znaju čitati znakove koje nam šalju osobe suprotnog spola. Iz tog razloga odlučio sam sjesti i napisati ovaj post. Ta iznimno korisna vještina, razumijevanja govora tijela, pomoči če vam u mnogim situacijama. To je ujedno najbolji i najbrži način da saznate kako stojite kod trebe koju zašprehavate.naughty

U slučaju da trenutačno ništa ne barite uvijek možete promatrati govor tijela na drugim ljudima (npr. promatrajte nekog tipa koji pokušava zbariti trebu u nekom od klubova i njene reakcije. Meni je to uvijek bilo zanimljivo i zabavno. No krenimo na posao. Podijeliti ču znakove u nekoliko skupina da bude preglednije.

Kosa:
Prolazi prstima (rukom) kroz kosu
Omotava kosu oko prsta
Zabacuje kosu unatrag

Oči:
Gleda vas ravno u oči dubokim pogledom. Zjenice mogu biti raširene.
Ako podigne obrve, spusti ih i nabaci smiješak je također znak da je zainteresirana
Namigne vam u bilo kojem trenutku
Još jedan dobar znak je ako trepče više nego uobičajeno

Usne:
Veliki osmjeh (vidite gornje i donje zube) i opušten izraz lica
Stavi nokat između dva zuba
Grize usnicu, oblizuje/vlaži usne
Ističe usnice i izbacuje grudi naprijed

Ruke:
Okreče dlanove prema vama
Pretvara se da gleda na sat dok prolazite
Dodiruje obraz ili trlja bradu
Igra se s ključevima, prolazi rukom po čaši/boci gore dolje
Dodiruje te dok priča s tobom (po ruci, bedru, ramenu, koljenu...)
Trlja zglob gore dolje

Odječa:
Popravlja odječu da izgleda bolje
Podigne porub suknje da se vidi malo više noge
Nosi neku usku majcu i uočite da su joj bradavice ukručene

Dok sjedi:
Miče se u ritmu muzike i gleda vas
Uspravi se i zategne mišiće
Sjedi s raširenim nogama
Sjedi s prekriženim nogama tako da otkrije bedro
Sjedi s prekriženim nogama i gornju nogu njiše prema vama

Glas:
Ubrzava i usporava govor u skladu s vašim
Govori jednakom glasnočom kao i vi
Ako vas je više obrača se uglavnom vama i poklanja vam najviše pažnje
Smije se zajedno s vama

Ostali znakovi:
Zacrveni se u vašoj blizini
Ako puši, puše dim ravno vama u lice
Nešto šapće frendici u uho
Svako malo se «niotkuda» stvori u vašoj blizini i «slučajno» se zabije u vas, pogledava u vašem smjeru...
Dakle to bi bili neki osnovni znakovi koje ako primijetite na curi znate da ste na dobrom putu. Uvijek dok razgovarate s curom pripazite na te znakove i pokušajte ih uhvatiti, a posebno pripazite na sljedeče:

Da li se smije?
Da li pozitivno reagira na vaš dodir?
Da li ona vas dodiruje?
Možete li održati razgovor s njom?


Svima je jasno koji je dobar odgovor na prethodna pitanja, ali ja bih vam htio dati jedan savjet. Dakle kako iskoristiti sve ove znakove i ?itanje govora tijela. Primjena je vrlo jednostavna. Sve što trebate napraviti je promatrati je i ako ne počnete nalaziti ove znakove promijenite nešto (najčešće temu razgovora).
Ako shvatite da dobro reagira samo nastavite s tim što god da ste radili.
Zapamtite da je u disku recimo uvijek pozitivno kada vam se pogledi sretnu i to što češće to bolje. Također što duže traje obostrani pogled to bolje. Bitno je i kako taj pogled završava. Najbolje je ako prvo spusti pogled prije nego ga skrene. Zasigurno vam je jasno da je sjaj u očima uvijek pozitivan jer ako joj oči zablistaju kad vas ugleda očito je da joj se sviđate. Također dobri znakovi su kad je cura okrenuta prema vama i drži se uspravno. Eto mislim da bi ovo trebalo biti dovoljno(a i neznam više od toga) i nadam se da če vam pomoči.

kisskisskisskisskiss
coolmahwavemahwavepuknucupuknucu

Napisao Hrc......

- 10:15 - Komentari (16) - Isprintaj - # -

petak | 14.04.2006.

KAKO PRIČI CURI? PART 2

Bitno je i zaokupiti njenu pažnju. To naravno možete na mnogo načina, a ja ču nabrojati samo nekoliko kao što sam i reko u predhodnom postu:


1. Dramatični pristup
Ovdje morate biti spremni napraviti neku scenu. Možete to napraviti na mali milijun načina, a ja ču vam dati jedan primjer. Recimo da vidite zgodnu prodavačicu negdje. Otvorite vrata i spotaknite se pri ulasku glumeči spektakularan pad. Žena naravno ne zna kako da reagira (dal da se smije ili zove hitnu), a vi se pridižete sa velikim smješkom na licu. Ona če se vrlo vjerojatno nasmijati. Vi nastavljate rečenicom «Znao sam da imate osmijeh koji bi ledenjake otopio.» i sa zadovoljnim izrazom na licu se okrenite i polagano krenete prema izlazu ili ako želite igrati na sigurno samo ostanite stajati i gledati je u oči. Sada je vrlo izvjesno da če vas upitati: «Mogu li vam pomoči? Zbog nečega ste valjda ušli.».
Na vama je red da odgovorite «Ne zapravo. Vidio sam vas izvana i pomislio da bi vam dobro došlo malo smijeha pa sam ovo sve izveo da vidim mogu li vas nasmijati. Baš kao što sam i mislio imate prekarasan osmijeh. Ispričavam se što sam nepristojan, ja sam Hrc.» bangbang


2. Izravan i laskajuči pristup

a) Jednostavno dođite do nje i ležerno, polagano izgovorite sljedeče: «Ispričavam se na smetnji. Samo sam ti htio reči... Da izgledaš jednostavno prekrasno... I da bi te htio upoznati.». Ove tri točkice označavaju kratku, ali efektnu pauzu (izostavite ih po želji). Ovaj pristup, ako je dobro izveden, zrači samopouzdanjem. Problem je što ovo ne možete primjeniti nevjerojatno lijepe žene (one to stalno čuju pa se opet ne ističete ničime).

b) Krenite s nečim duhovitijim - «Da li ti je itko rekao da si briljantan primjer savršene jedinke ženskog roda?». Odgovor če vjerojatno biti «Hvala... Ti si prvi» uz osmijeh. Sada dolazi pravi trik. Iskoristite taj smješak. Odgovorite «Drago mi je da si se nasmijala jer iako si prekrasna htio sam vidjeti barem djelić tvoje osobnosti prije nego se predstavim. Ja sam...». Nije moj favorit, ali pali zato što joj date kompliment vezan uz izgled, ali i date do znanja da vam je bitna i njezina osobnost.


3. Umjetnik
Ovaj je genijalan... Primjenjiv je na konobaricama, hostesama, ali i na bilo kojoj curi koja sjedi u kafiću ili restoranu. Sve što vam treba je blok, olovka i malo hrabrosti. Dakle sjedite u nekom bircu i vidite curu kojoj biste htjeli priči. Pokušajte joj uhvatiti pogled i onda se počnite praviti da radite njen portret.yes Pokušajte što bolje oglumiti da je crtate. Nakon kojih 5 minuta več če je stvarno zaintrigirati što pobogu radite i sad je vrijeme da joj prezentirate svoje «umjetničko djelo» - crtež na razini djeteta od 5 godina (najobičnij čovjećuljak u par poteza :)). Za kraj se još potpišite na sliku i napišite naziv slike (npr. Ljepotica u kafiću ili nešto jednako glupo :)). Polagano i sigurno se dignite od svog stola, presavinite papir na pola i ponosno joj dajte papir dok joj govorite nešto tipa: «Ispri?avam se na smetnji, ali vaša me ljepota me potaknula na stvaranje ovog umjetničkog djela. Sad možete ili se vratiti na svoje mjesto i gledati dok umre od smijeha, duboko se nakloniti i nadati se da če vas pozvati k sebi ili jednostavno pričekati i kad se nasmije kažete recimo: «Drago mi je što ste si se nasmijala jer mi se činilo da si super pa sam te htio na neki način upoznati. Ja sam...». Uglavnom odličan ulet po meni, a ako se cura ne nasmije vjerojatno ni ne želite ništa imati s njom.


4. Bez uleta iliti pick-up linea
Dakle često uleti ne nailaze na plodno tlo pa ih je možda nekada i bolje preskočiti. Ponašajte se kao da je več znate neko vrijeme. Ponošajte se u početku prijateljski (toliko da ne pomisli odmah da joj se upucavate). Uz to ako ste i dovoljno samouvjereni, odlučni, duhoviti i zabavni vrlo vjerojatno nečete naiči na mnogo otpora.


5. Uleti
Ako želite koristiti neki ulet onda probajte neki od sljedečih:
Jel vjeruješ u ljubav na prvi pogled ili moram još jednom proči ispred tebe? rofl(ISPROBANO)rofl
Oprosti. Izgubio sam svoj broj moba... Mogu posuditi tvoj?
(zapanjeno dok prolazite pored cure u klubu) Jesi ti to mene uhvatila za guzu?!? Ne? Kvragu...
Oprostite gospođice jel pušite nepoznatim ljudima?lud Ne? Onda dopustite da se prestavim. Ja sam... (ovaj je malo previše brutalan pa ga nije loše ubalažiti zamjenom pušenje – ljubljenje)
(Priđite joj s prednje strane i pogledajte kao markicu na majci i recite) Znao sam :). Made in Heaven.
Hej. Jel znaš koji dobar ulet?
Eto to bi bili neki od mogučih načina kako priči curi. Zapamtite da zapravo i nije toliko bitno što kažete. Bitno je da razbijete led i uvijek probajte izmamiti barem mali osmijeh na njeno lice. Neki od ovih složenijih su možda i odličan način da se cura osjeti posebnom, ali nemate baš često takvu priliku. I za kraj, nemojte biti papci jer je gore kada niti ne probate nego kada vas cura odbije.

THE ENDblabla


I ne zaboravite pouku ovog posta. A ona glasi PERI ZUBE SVAKI DANmouthwashmouthwashmouthwashmouthwashmouthwashrofl


Napisali Hrc i Denny...

- 10:18 - Komentari (8) - Isprintaj - # -

utorak | 11.04.2006.

KAKO PRIČI CURI?

HAHAHA, to je pitanje koje se znam i ja puno puta zapitati ali na kraju ispadne da se netrebaš uopče pretvarati da si neki šarmer nego samo budi svoj i uvijek budi nasmiješen...

Ovaj problem muči mnoge i ponekada stvarno nije lagano priči nepoznatoj curi. Prva stvar je da se trebate opustiti. Nemojte se bojati neuspjeha, nego se zabavite. Recimo da ste sad premostili taj prvi problem sigurno se pitate što sada...

Najbolje je započeti humorom. Takvi uleti najbolje pale jer žene vole tipove sa smislom za humor, a smijeh djeluje i opuštajuče. To znači da brže spušta gard i da vam je znatno olakšan put ka cilju. Najbolji primjer da vam dočaram je koliko je smijeh dobar je da si zamislite koliko se samo bolje osječate dok vas prijatelj nasmije kada ste loše volje. Dakle cijela poanta je da je nasmijete nekim duhovitim komentarom i zatim nastavite razgovor.lud(žene, nemožete s njima a niti bez njih...)lud hihi

Vrlo čest pristup je jednostavno predstavljanje npr. «Ja sam Hrc. Kako se ti zoveš?»headbang, ali taj i nije baš najbolji. Razlog je taj što ni po čemu nije poseban i u potpunosti je formalan. Zbog toga je, iako če neki reči da je nepristojno, bolje pričekati dok vas ona sama ne pita za vaše ime. Ako vas pita kako se zovete zanimate je (nikoga nije briga kako se zove netko tko ga uopče ne zanima) pa vam je to također i dobar pokazatelj kako napredujete.

Bitno je i zaokupiti njenu pažnju. To naravno možete na mnogo načina, a ja ču nabrojati samo nekoliko,ali tek za 2 dana jer smo se tako dogovorili ;zar ne?

- 11:57 - Komentari (8) - Isprintaj - # -

NOVOOOOOOO!!!

smokinEvo me ljudovi s novim postom.

Od danas ču svaki drugi dan stavljat novi ali kratki post sa savjetima za dečke bez iskustva( DENI PROČITAJ SI TO OBAVEZNO HAHAHAHAHAHAHAHA , roflšala stari).
Ma malo savjeta koječemo ja i moj prijatelj deni izdvojiti iz iskustva.
naughty
Prvi ide danas a sljedeči za 2 dana.

njami
HVALA
nut

Napisao HRC.......

- 11:52 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

nedjelja | 02.04.2006.

Karabinjeri omeli strasne penziće(enjoy..)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Odalo ih je ljuljanje automobila. Kad su se policajci zaustavili uz vozilo, imali su što vidjeti - potpuno golu 70-godišnju ženu kako pokušava voditi ljubav s vozačem, 11 godina mlađim muškarcem.


Nakon što su im rekli da se odjenu, policajci su vozača podvrgli alko-testu. "Imao je triput više alkohola u krvi nego što je dopušteno", rekao je Angelo D'Anardo, zapovjednik policije u mjestu Cologno al Serio na sjeveru Italije.

"Vjerojatno su uz ručak pili alkohol, a potom su stvari izmakle kontroli", dodao je.

Na pitanje je li riječ o bračnom paru, D'Anardo je rekao da ne zna, ali ne vjeruje.

"Ljudi u braku vjerojatno ne bi činili takve stvari", ocijenio je.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA( d o b a r t e k !!!!)

Napisao HRC.......

- 17:13 - Komentari (10) - Isprintaj - # -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>