Autohtona - Hrvatska stranka prava Sisak

četvrtak, 18.11.2010.

U sječanje na Vukovar

Na današnji dan 1991. godine pao je grad heroj Vukovar. Branitelji Vukovara, izmoreni, gladni i žedni su pokleknuli ispred sile JNA i četnika. Međutim bez obzira na sve da su imali oružja i streljiva nikada Vukovar ne bi pao. Na žalost Vukovar je izdan od strane tadašnje politike i vojnog vrha, pomoć koja je obećana nikada nije stigla, jednostavno Vukovar je ostavljen na milost i nemilost bradatih četničkih koljača. Vukovar je obavio svoju zadaću, dao je priliku da se u drugim dijelovima zemlje posloži obrana, uništio je znatnu tehniku i nanio neprijatelju velike gubitke u ljudstvu.
Međutim hrabri vukovarci su ostavljeni da proživljavaju agoniju, jer neprijatelj nije bilo tko, neprijatelj je bio banda razularenih, ljutih, pijanih i drogiranih "kanibala", koji su počeli na današnji dan svoj krvavi pir. Ubijajući vukovarce ubili su i dio svih nas koji smo se borili na drugim "frontovima".
Nakon takozvane mirne reintegracije Vukovar je ponovo naš, međutim Vukovar je i dalje okupiran, jer u Vukovaru su ostali oni koji su razarali grad heroj, koji su obijali civile i zarobljene vojnike, koji su pljačkali napuštene hrvatske kuće, oni su i dalje tu, njih naša vlast (HDZ) tetoši i miluje i imaju veća prava od onig koji su Vukovar branili.
Nitko od odgovornih ne reagira kada jedan krvopija Stanimirović izjavljuje da srbi nisu počeli rat i kad pljuje po domovinskom ratu.
O Vukovaru nikad još nije ispričana prava istinita priča bez cenzure, ali ja se nadam da će jednom svi oni koji su krivi za pad Vukovara doći pred lice pravde i da će svi zločinci biti kažnjeni. Do sada je hrvatska vlast progonila samo hrvatske branitelje, dok oni koji su žarili i palili po cijelom okupiranom hrvatskom teritoriju slobodno šeću, amnestirani od svake odgovornosti.

VUKOVARU PONOSNI TVOJU ŽRTVU PRAVI DOMOLJUBI NEĆE NIKAD ZABORAVITI !

BOG I HRVATI !

- 09:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #