Autohtona - Hrvatska stranka prava Sisak

petak, 17.07.2009.

Milinoviću smij se svojoj mami!

Milinoviću, smij se svojoj mami, a ne hrvatskom narodu i obiteljima koja žele djecu, a ne mogu ih imati prirodnim putem. Neću puno trošiti rijeći na svakakve kretene, a najžalosnije je što je glavni hrvatski kreten ličan. Ličani su uvijek bili domoljubi i volili su svoj narod, ali ima i onih koji bi svoj narod prodali za obićšnu fotelju i vole se zavlačiti ispod suknje svoje vlastodrške.
SRAM IH BILO SVE PO REDU! IZIĐIMO NA ULICE I SRUŠIMO NEMORALNE KRETENOIDNE IZRODE!

BOG I HRVATI - ZA DOM SPREMNI!

- 23:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 03.07.2009.

Odlazi izdajica i kukavica!

Napokon se dogodilo ono što se trebalo dogoditi puno ranije, dok se mogla Hrvatska spasiti od ove krize. Reći će neki bolje ikad - nego nikad, međutim Sanader je svoj zadatak izvršio, uništio nam je gospodarstvo do kraja, poljoprivrednike doveo do ruba egzistencije, turizam je u kolapsu, a i oni zaposleni jedva spajaju kraj s krajem.

Odlazi Juda koji je pripremio teren zapadnim kolonijalnim silama da nas jednostavno preuzmu u svoje kanđe i isišu iz nas i ono malo što je ostalo. Odlazi onaj koji je uzrokovao brojne afere, a sa nijednom ga nisu povezali, jer se uvijek izmigolji kao zmija. Odlazi onaj koji je izdao naše heroje, Generale Gotovinu, Markać i Čermaka. Lov na Gotovinu je dotukao i naše gospodarstvo, ali sve je to bilo u cilju održanja Sanaderove vlasti. Odlazi onaj koji na neistomišljenike pusti Fabera, a ovaj kao psić sređuje stvari. Naravno radi se između ostalih o Glavašu kojeg su osudili samo zato što se suprostavio Sanaderu.

Otišao je bez objašnjenja i ostavio zemlju u nepremostivim dugovima. Ostavio nam je Kosoricu koja je još nesposobnija od njega. Ostavio je i stranku nesposobnjakovićima poput Hebranga i Milinovića. Obezglavio je HDZ i ovo je početak kraja te stranke. Sve u svemu na kraju je još jednom pokazao podmuklost i omalovažavanje prema domovini i onima koji su mu iskazali povjerenje, prema instituciji Hrvatskog sabora, pa i prema političkim protivnicima.

Ja se samo nadam da će ga stići zaslužena kazna za sve ono loše što nam je napravio. Njegovo ime biti će napisano crnim slovima u našoj povijesti.

Sretan put tamo gdje je krenuo i neka se više ne vraća.

BOG I HRVATI! - ZA DOM SPREMNI!

Predsjednik GO A-HSP Sisak
Davor Vuić, dipl. ing. sig.

- 01:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #