Autohtona - Hrvatska stranka prava Sisak

petak, 10.04.2009.

PADA I ZADNJA ĐAPIĆEVA UTVRDA !?


Đapić je nakon prošlih parlamentarnih izbora izgubio potporu birača usvim dijelovima „Lijepe naše“, osim u Osijeku. Nakon današnjih trzavica u HSP-u između Đapića i Matkovića HSP će doživjeti raskol i podjelu na struje. To će biti udarac od kojeg se Đapić i HSP više neće oporaviti.
Đapić je sam kriv zbog toga jer sustavno uništava stranku, a pogotovo ogranke koji se prisiljeni Đapićevom diktaturom izdvajaju iz stranke i prelaze većinom u Hrvatske pravaše – Hrvatski pravaški pokret.
Matković će se izgleda kandidirati za gradonačelnika Osijeka kao nezavisni kandidat i tako zakomplicirati Đapiću život, iako ionako Đapić ne bi prošao jer se je toliko iskompromitirao da na izborima nema šanse.
Pitanje je da li će se raspasti i koalicija sa HDZ-om, jer HDZ-u ne treba takav negativan publicitet i nova politička trakavica koja će ih stajati gubitka velikog dijela biračkog tijela.
Nama, Hrvatskim pravašima – Hrvatskom pravaškom pokretu to naravno paše, jer će birači HSP-a zbog toga pokloniti povjerenje nama, istinskim i nepokvarenim pravašima.

Predsjednik GO HP-HPP Sisak

Davor Vuić, dipl. ing.

- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #