Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret - Gradska organizacija Zagreb

< prosinac, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Prosinac 2008 (4)
Travanj 2008 (2)
Studeni 2007 (10)
Rujan 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Politika

Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

http://hphppsplitdalmacija.blog.hr
http://hphpposijek.blog.hr
http://hphppcacinci.blog.hr

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

14.12.2008., nedjelja

PRAVAŠI OPTUŽUJU

PRAVAŠI OPTUŽUJU
“Bandić i Đapić imaju dogovor”

- Organizirani kriminal u Zagrebu povezan je s gradonačelnikom Bandićem, ali DORH i Uskok ne procesuiraju prijave protiv njega – rekao je jučer na konferenciji za novinare predsjednik stranke Hrvatski pravaši – Hrvatski pravaški pokret Dražen Keleminec. On tvrdi da su predsjednik HSP-a Ante Đapić i Bandić postigli dogovor što se vidi na primjeru Zagrebačkih cesta, koji su pod kontrolom HSP-a.
- Đapić u stranci ima vlastitu sigurnosnu službu kojoj je na čelu njegov vozač Franjo Gavran. Tko god se zamjerio HSP-u, pretučen je – rekao je Keleminec.

Jutarnji list, 13. 12. 2008.
Piše : SA.B.


PRAVAŠKI POKRET Tvrde da HSP gospodari ZG-cestama
Keleminec optužio “batinaše Ante Đapića” za napad na Rađenovića

- Slučaj Rađenović nije slučajan. Ima indicija da iza premlaćivanja bivšeg direktora Zagrebačkih cesta stoji HSP, a to je moguće jer ova stranka ima svoj SS, sigurnosnu službu, na čelu s Franjom Gavranom – ustanovio je jučer Dražen Keleminec, predsjednik Hrvatskih pravaša – Hrvatskog pravaškog pokreta. dodao je da Igor Rađenović nije prvi koji se zamjerio HSP-u, bitnom čimbeniku u sastavljanju kadrovske križaljke Cesta, te zbog toga dobio batine. Sličnu su sudbinu doživjeli i bivši pravaši Božidar Lujanac, Mišo veraja i on sam nakon što su odlučili istupiti iz stranke jer su bili nezadovoljni njezinim vodstvom i politikom, smatra Keleminec.
- Javna je tajna, a to je govorio i Stipo Ćorić, da se upravo preko Zagrebačkih cesta financira HSP – rekao je Keleminec. Zagrebačke ceste, bile su prepuštene HSP-u jer je to bio dogovor između gradonačelnika Milana bandića i šefa HSP-a Ante đapića.
- To je njihov interni dogovor o nenapadanju. Bandić je znao za kriminal u Cestama, ali nije reagirao jer je povezan s Đapićem – naglasio je Dražen Keleminec. Ujedno je pozvao sve nadležne institucije da preispitaju sve afere koje se vežu za poslove gradske uprave te da odgovorne za njih procesuiraju.

Večernji list, 13. 12. 2008.
Piše : (sk)


ŽRTVE PREBIJANJA:
Keleminec: HSP ima službu za premlaćivanje! Dražen Keleminec iz HP-HPP-a, koji je i sam bio žrtva, tvrdi kako HSP ima sigurnosnu službu za premlaćivanje, koja je sredila i Rađenovića.

Autor
Jelena Kovačević
TEKST www.javno.hr
Objavljeno: 12.12.2008. u 16:00h

Igor Rađenović kao zadnja žrtva, Višo Veraja, Dražen Keleminec i Božidar Lujanac samo su dio onih koje je iza ugla dočekala bejzbolska palica ili bokser. No, valja upozoriti na to da im je svima zajednički, kako tvrdi Dražen Keleminec, HSP. Bivši članovi koji su pravašima okrenuli leđa, odnosno Rađenović koji se ''dotaknuo čega nije smio''. Iza tih batina, navodno, kako je kazao predsjednik HP-HPP-a, Dražen Keleminec, stoji HSP koji ima sigurnosnu službu za premlaćivanje.
- Tko god se zamjerio HSP-u, dobio je bejzbolskim palicama ili bokserom. Zna se da HSP ima SS, odnosno sigurnosnu službu - izjavio je Keleminec, koji smatra kako zadnje premlaćivanje, ono Igora Rađenovića, nije slučajno.
Naime, poznato je kako se Rađenović prvi usudio prozvati haespeovce koji su diktirali Zagrebačkim cestama, nakon čega je u svibnju napadnut usred bijela dana.
'HSP je polukriminalna organizacija'
Također, Keleminec ističe kako i iza njegova premlaćivanja stoji ni više i manje nego Anto Đapić koji je, smatra, inače u dobrim odnosima sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, zbog čega i nije reagirao na organizirani kriminal u Zagrebačkom holdingu, odnosno u Zagrebačkim cestama.
Kako neslužbeno doznajemo, u HSP-u nema govora o organizaciji bilo koje službe, pa tako ni sigurnosne.
- Uz Antu Đapića postoji dio ljudi koji su egzistencijalno vezani za njega. Ali, tu nema ni politike ni organizacije. Riječ je tek o osobnim interesima - kazao nam je izvor blizak HSP-u, objašnjavajući kako je Keleminec prebijen jer je iritirao, a Rađenović jer je ''pipnuo u posao''.
Stoji li iza napada na Rađenovića netko iz Holdinga, HSP ili netko treći, uskoro će se saznati jer se, kako tvrde neki mediji, kriminalistička obrada tog slučaja bliži kraju.

- 20:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.