plaza
Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Nekomercijalno - Bez prerada
BB report - HOMIES - Blog.hr

srijeda, 20.12.2006.

BB report

Fotografije koje su procurile u javnost po Tanjinu izlasku iz Kuće objavio je tjednik Globus, a u njemu se spominje kako su iste nastale - kako Tanja kaže - "iz dobre zezancije" te kako nije mislila da će iste ikada procuriti u javnost. Osim što se na nekima od njih pojavljuje polugola, Tanja na fotografijama pozira i u društvu "svog gay prijatelja Natalija Dangradovića s kojim pozirajući simulira seks".

Fotografije je, kako se u Globusu spominje, snimila Tanjina prijateljica Leona Rajačić, koja je svojedobno krasila i duplericu Playboya.

Osim što je prva djevojka u Big Brotheru koja se odvažila utažiti glad Hrvata za voajerizmom i pokazati kako se to miču plahte kada se netko ispod njih seksa, Tanja je i od ranije poznata po ponašanju koje neki smatraju za kontroverzno, pa je tako nova ljubav bogobojaznog BB Ante zbog nedoličnog ponašanja navodno izbačena iz srednje škole. Budući da je i sama prema mišljenju mnogih, pokazala kako joj manjka znanja o elementarnim stvarima, Tanja tako - osim ostvarivanja pjevačke karijere - ima želju i maturirati.

- 18:38 - komentari (0) - print - BB report -

<< Arhiva >>

-->