Hoćemo kuću!

petak, 24.12.2010.

Imamo PGP!

nikolic

Dragi pratioci ovog bloga, ako vas uopće ima sretan, nije nas dugo bilo! Ali evo, vraćamo se u stilu i uz najbolje želje za novu godinu, evo i novog posta na blogu. A najviše vam želimo da uskoro završite svoje domove i da se uselite!
Razlog našeg povrataka nije promjena stanja blagajne, jer ona je još uvijek u skladu s općim stanjem u državi. Kako ne očekujemo skoro poboljšanje situacije, odlučili smo sve što možemo uštediti kanalizirati u novi prioritet - predaja zahtjeva za rješenje o gradnji.
Prvi korak - posebna geodetska podloga. Geodeti izmjerili i nacrtali, mi platili, i podloga je tu! Elaborat je ovjeren u katastru po kratkom postupku jer je susjed, koji je suvlasnik iste čestice, već obavio tu proceduru.
Ovom prigodom moram po stoti put konstatirati da sam totalno promašio zanimanje, a svakome ko upisuje faks savjetovao bi da upiše - geodeziju. Ne omalovažavajući trud koji je potreban da se završi taj fakultet, isto tako ponekad teški terenski rad i rokove, prekovremeni rad i slično - čini mi se da geodeti jako dobro zarađuju!

Sljedeći post - arhitekti i idejni projekt.
- 23:47 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.