20.08.2009., četvrtak

Beyonce iliti jadna majko jadnijeh svatova

Najnoviji događaj oko napada Beyoncinog tjelohranitelja na fizički integritet rvackog snimatelja, uskovitlao je medijsku prašinu.
U redu, tu je i afera Rončević, afera porezi, afera potpomognute oplodnje ali ovdje je ipak riječ o … Beyonce. Jebiga, ljeto je…tko će se zamarati ozbiljnim temama u ionako sumornoj svakodnevnici. Daj br'te malo relaksacije, jel'te. Ionako, polako ali sigurno, čitavo društvo postaje jedna debilna MTV pozornica iz koje se generira gomila polukretena, mediokriteta i nesposobnjakovića.
Iskreno, boli me milokleez za Beyonce i vjerojatno mi ne bi palo na pamet napisati bilo što o tom beznačajnom događaju da nisam pročitao komentar na blogu stanovite Jelene Vukosav.

Spomenuta sinjorina kaže kako je dobro da uopće imamo turizam s obzirom na to kako se ponašamo.

Ni na kraj pameti nije mi braniti razne paparazze. Uostalom, i sam mislim da je to hrpa kretena koja, zbog velikog interesa javnosti za debilnim temema, pokušava iz svega toga iskamčiti za sebe dio (financijskog) kolača.
Ipak, budući da za svijetom zaostajemo u svemu onom što je dobro, na isti način zaostajemo i u svemu onome što predstavlja loše. Naši paparazzi male su bebe prema nekim američkim koji su, saznajem iz povjerljivih izvora, naučili čak i letjeti ne bi li se na taj način lakše približi objektu svoga interesa.

A argument spomenute sinorinje (glede batina koje je dobio snimatelj) na nivou su djeteta iz osnovne škole. Tako naša Jelena kaže da je snimatelj BIO UPOZOREN. WTF? Snimatelj je dakle bio upozoren od nekog tjelohranitelja da ne šeta pločnikom kojim je Beyonce upravo hodila? Ili što?
Ma tko je jebeni tjelohranitelj da ikoga za išta upozorava u tuđoj zemlji a da pri tom nije u privatnosti svoga doma nego ja javnoj površini kojom su gazili puno značajniji ljudi od neke MTV-jeve pevaljke?
Dakle, njegovo upozorenje…upozorenje tog vrhunaravnog bića dovoljan je argument za sva sranja koja je ovaj spreman učiniti. Jer ON JE UPOZORIO?!?

A kada još uzmemo u obzir da su ovakvi celebrities sasvim sigurno navikli na puno gori tretman paparazza u svojim zemljama, onda se postavlja pitanje što je to što ih je u dubrovačkom slučaju tako iznerviralo? Možda je Beyonce imala mengu? To bi onda bilo opravdano.

Ako netko ima saznanja o Beyoncinom ciklusu molio bih da me promptno izvjesti o tome jer…to bi onda bila još jedna mega vijest u ovoj sumornoj dolini suza.

Eto, ja sam vas upozorio a vi.....



- 14:37 - Razjagori se!! (71) - (U)Tiskaj - #

< kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv