Heroji Webera

26.12.2008., petak

bakica xD

ovo je posvećeno svim novopecenim vozacima u razredu :D



Image and video hosting by TinyPic

Njemačka umirovljenica izlazeći s parkirališta razbila sedam automobila, stup i prometni znak
Što su to muke prilikom izlaska iz parkirnog mjesta, demonstrirala je jedna njemačka penzionerka, koja je u pokušaju da izađe s parkinga oštetila čak sedam automobila, rasvjetni stup i jedan prometni znak.
---
Čak ni činjenica da joj je pri izlasku s parkinga pomagao i policajac, nije ublažila destrukciju koju je bakica prouzročila prekjučer na parkiralištu u gradu Grosshansdorf.

Poput lošeg filma

"Bilo je to poput scene iz lošeg filma. Motor automobila je cijelo vrijeme bio glasan, a ona nezaustavljiva", kazala je glasnogovornica policije Jana Kralisch za njemački portal thelocal.de.

Sve je počelo kada je starica nehotice okrznula parkirani automobil, prilikom pokušaja isparkiravanja s parkirnog mjesta, nakon čega je pozvala policajca da joj pomogne izaći s parkirališta. "Od policajca je zatražila da blokira ulicu kako bi imala dovoljno vremena izaći van s parkirnog mjesta", objasnila je Kralisch.

U ponovnom pokušaju da se izađe s parkinga, bakica je udarila u parkirani minivan, vozeći u rikverc pa se u panici u punom gasu zabila nakon toga u rasvjetni stup. "Vjerojatno je zabunom stisnula papučicu gasa umjesto kočnice", rekla je Kralisch.

Ipak, njena zbunjenost i strah, prerasli su u stanje potpune panike pa je 76-godišnja starica bjesomučno stisnula ponovo gas i zabila se u BMW te ga odgurala u obližnje drvo. U tom trenutku, policajci su pokušali zaustaviti uspaničenu umirovljenicu, no ona je opet vožnjom unazad razbila jedan Nissan, koji se zatim zabio u obližnji Mercedes.

40.000 eura štete

Prije nego li je policajac uspio uskočiti u njezin automobil, ona je oborila prometni znak, udarila u još jedan BMW te jedan Volvo. Ova "crash test" baka uspjela je prouzročiti sveukupnu štetu od 40.000 eura, a vjerojatno će zauvijek izgubiti dozvolu za vožnju zbog "fizičke nesposobnosti u vožnji".

<< Arhiva >>