HERMIONE

utorak, 19.10.2004.

EVINO JEDNOMJESEČNO PROKLETSTVO...

Pa, dakle Eva, ne znam što da ti kažem.... Zar si mu baš morala dati tu jednu, jebenu, zabranjenu jabuku!?!

Očito je i tebe napao kokošji sindrom, kada nisi razmišljala o budućim naraštajima.

I sada sve mi jadne žene, želimo li jednoga dana posjedovati male kmečave potomke, moramo ispaštati u Sizifovim mukama.

Napalo i mene ponovo ovaj mjesec i to baš danas. Nakljukala sam se sa dva iboprufena i prespavala cijeli dan. Sve bi bilo super da to traje samo jedan j..... dan, al Eva je očito gadno zabrljala, pa se Bog potrudio da nam muke traju gotovo čitav mjesec. Koliko je dana u mjesecu žena stvarno normalna? Da izračunamo... Počevši od prvog dana menstruacije, koja traje od 4 (sretnice) do 8 dana (a nekima i dulje - nesretnice), žena se počinje ispuhavati. Normalna je slijedećih 9-10 dana. Na deseti ili jedanaesti dan počinje napuhavanje. Prvi su znakovi osjećaj - BAČVE PUNE VODE. Žena se budi i ima osjećaj da joj svaka dojka teži oko 10kg. Po mogućnosti se odalami u jednu od njih o noćni ormarić dok pokušava ustati svoje natečeno i bolno tijelo iz ugodne tople postelje. Već tada počinje nekontrolirano psovati. Pita se 'kaj već? Pa ima još bar deset dana do menge!'. Žalosno konastatira 'da već - i barem nisam trudna...', te kreće prema kupaonici. Tušira se i ponovo se kresne, ovaj put s tušem, po istoj sisi. Opet psuje. I tako od tog dana pa sve do sudnjeg dana kada bloody Mary zakuca na vrata vagine, ona se napuhava i postaje sve osjetljivija - ne samo u fizičkom smislu.

To divno razdoblje muškarci vole nazivati i razdobljem 'NE PRILAZI' , dok stručni termin glasi - 'PMS'. U PMS-u žene dobiju i do 5kg, njihov se trbuščić sve teže odupire sili teži, ali zato dojke stoje čvrsto i nabreklo, kao da trbuhu za inat. Sise narastu od pola do broja i pol i muškima se one u to vrijeme najviše i sviđaju. No, moja im je topla preporuka da ih ne diraju osim dok ženka spava, jer bi lako mogli za nagradu pobrati slomljeni nos, rebro ili nefunkcionalne genitalije. U PMS-u ženkama raste potreba za prežderavanjem, pa se stoga pretvaraju u kante za smeće. U njihova usta slobodno možete baciti što god vam se prohtje. Ženke tada gutaju sve! Ako vam padne na um da im bacite vilicu ili nož u usta, to bi ipak mogle prozrijeti, pa je bolje takvo nešto zabarikaditati u plijesnivu šnitu kruha jer to će pojesti sa slašću. Ženke su u tom razdoblju vrlo slične psima, pa kako se psu tableta umiješa u sadržaj konzerve da bi ju pojeo, tako i ženkama možete podvaliti bilo koje sredstvo za umirenje ili umiranje - po želji.

Tri dana prije nego božja kazna nastupi na snagu, žene polagano počinju osjećati svu božju žestinu iliti posljedice prežderavanja. Bolovi u trbuhu postaju nepodnošljivi, pa se kljukaju svakakvim tabletama protiv bolova i ludila. Plaču se na svaku sitnicu i taman kada mislite da su se smirile, planu i bace vam u glavu prvo što im padne pod ruke (Bibliju ili si iščupaju rebro, pa vam vele da ste vi za sve krivi). Iako bi tako mogle bjesniti sve dok im pjena ne počne izlaziti na usta, ne morate se previše zabrinjavati. Bog je zaštitio muškarce i po tom pogledu! Ženka će nakon otprilike deset minuta ili (u težim slučajevima) kad joj ponestane municije, pojuriti na wc zbog - prvo zračne, a poslije opće - opasnosti u njezinim crijevima. Nakon izbacivanja tog biološkog otrova, ženka će se primiriti na kojih pet minuta, sve dok ne kažete nešto - bilošto, pa zato radije šutite.

Mukama će doći kraj (21.,22.,23.,24....)*28., 29., 30., 31.,32.,33.,34.,35.,36.,37.,38**...."280."*** dana ciklusa.

Pojašnjenje:-

*ženka kojoj menstrualni ciklus traje manje od 28 dana taj mjesec nije (u 99% slučajeva) imala prave ovulacije jer vrijeme za pripremu maternice za trudnoću nije bilo dovoljno dugo ili je u klimakteriju.
-** normalna plodna ženka, koja se na ne/sreću nije uspijela oploditi.
-***trudna ženka, a ako veli da nije laže ko pas (kuja?)

Pošto se u ovom tekstu bavim pretežno ne-trudnim ženkama, nastavit ću tim stilom. Takva ženka dobiti će menstruaciju i na dan njezina dobivanja ne će biti previše funkcionalna, ali će zato patiti zbog Eve i zbog svega što je muškima, a i nepe-em-es-ovskim ženama priskrbila u deset dana svog PMS-a. Umirat će polaganom smrću u neizmjerno jakim bolovima centar kojih je u trbuhu. Plakat će od jada i istiskat će si prišteve na ćelu koji su samo jedan u nizu jednomjesečnih božjih poklona. Ma to vam je kao da svaki mjesec imate Božić, samo što nakon nekog vremena nestane onog efekta iznenađenja... Žene očito prestanu cijeniti darove... A sve su kad su dobile svoju prvu menstruaciju bile sretne jer su postale 'ŽENE' (je, moš mislit).

- 00:20 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  listopad, 2004 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Crni humor još crnije svakidašnjice. Ovo je mjesto gdje se mogu ispucat!