<Prirodni kozmetički proizvodi>

HEMEL - Prirodni proizvodi za njegu

subota, 26.08.2006.

Shampoos by Hair Type - Šamponi prema tipu kose

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

For Normal Hair - za normalnu kosu

Sadrži polivalentni biljni ekstrakt kao idealnu kombinaciju aktivnih komponenti prilagođenih održavanju i njezi normalne, zdrave kose. Šampon djeluje blago, dezinficirajuće, antiseptično i umirujuće na kožu i kosu.

For Oily Hair - za masnu kosu

Vrlo uspješno normalizira izlučivanje lojnih žlijezda i stvaranje masnih naslaga. Multivitaminski kompleks, kombiniran sa prirodnim biljnim ekstraktima, sudjeluje u procesu oksidacije i redukcije metabolizma masti i potiče nastajanje novih ćelija.

For Dry Hair - za suhu kosu

Hidratantna supstanca podešena na „prirodni faktor vlažnosti“ vrlo uspjješno rešava problem kože „siromašne vlagom“ i suhe kose. Aktivna komponenta se kod šampona nalazi u vanjskoj fazi, te na taj način „direktno“ djeluje na kožu glave i kosu.- 23:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Hair Strengthening Oil - Ulje za jačanje kose

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pojačava perifernu cirkulaciju, jača i hrani korijen kose i sprječava opadanje kose. Koristi se i kao pakung. Nanosi se na kožu glave nekoliko sati prije pranja, utrljavanjem u korijen dlake, uz blagu masažu.

Preporuka:

Pri bojenju kose staviti nekoliko kapi ulja u boju. Za suhu kosu neophodno je nakon pranja utrljati ulje u krajeve kose.
Osobe s naslijeđenim manama kose, ulje mogu koristiti kao pakung na vlažnu kožu glave, koji je poželjno držati cijelu noć.- 23:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sport - Body&Massage Oil - Sport ulje za masažu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sadrži aktivne komponente biljnog porijekla, eterična ulja i biljne ekstrakte: geranijuma, eukaliptusa, kleke, ružmarina, lavande, bosiljka, čempresa, kamilice, majčine dušice…
Koristi se za sportsku masažu, kod sportskih povreda, reumatizma, bolova u mišićima, problema sa zglobovima, kroničnog umora, nakon naporna rada...
Pospješuje cirkulaciju i izbacivanje toksičnih tvari iz organizma.

Kod bolnih stanja blago utrljati na bolno mesto.

Preporuka:

Uživajte u masaži što češće! Posebnu pozornost posvetite masaži nogu i tabana. Ako imate uvjete za to, posjetite profesionalnog masera, a ako nemate, nađite „žrtvu“ koja će vas izmasirati. Preporodit ćete se!- 23:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Relax - Body & Massage Oil - Relaksirajuće ulje za masažu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Sadrži aktivne komponente biljnog porijekla: eterična ulja mente, lavande, eukaliptusa…
Koristi se za opuštanje i relaksacijsku masažu.
Pojačava cirkulaciju, a blagotvorno djelovanje eteričnih ulja smiruje, otklanja umor i napetost u mišićima.

Posebno se preporučuje nakon stresnih situacija.


- 23:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Anti-wrinkle Oil - Ulje protiv bora

Anti-wrinkle Oil (antirid ulje) je pažljivo odabrana kombinacija biljnih ulja (maslinovog, ricinusovog i bademovog) i eteričnih ulja ljekovitog bilja.
Sadrži visoki postotak vitamina. Savršeno je za njegu nježne kože oko očiju, prevoja na vratu i drugim dijelovima tijela.
Čuva se na hladnom i tamnom mjestu.
Nanosi se na vlažnu kožu, blagim utrljavanjem.


Preporuka:

Anti-wrinkle Oil (antirid ulje) u kombinaciji s Hemelovom kremom protiv bora predstavlja najbolji izbor za njegu kože sklone boranju. Najbolji rezultati u ljetnom periodu postižu se koritćenjem Hemel Anti-wrinkle kreme ujutro (zbog UVA filtera koji štiti od sunčevih zraka), a na večer Anti-wrinkle Oila.
Osobe sa suhim i zrelim tipom kože trebaju koristiti ovo ulje za njegu kože kao predtretman za Hemel Antiwrinkle kremu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Hemel for Sensitive Skin - Krema za osjetljivu kožu

Prava rijetkost u sredstvima njege!
Ovaj proizvod s medom, pčelinjim voskom, kompleksom vitamina, ekstraktima ljekovitog bilja kamilice i lavande, parafinskim uljem te biljnim uljima, zadovoljit će sve potrebe ovog tipa kože, a budući da je blag, neće je iritirati.
Nanosi se u maloj količini, vlažnim rukama na vlažnu kožu.

Preporuka:

U kombinaciji s Anti-wrinkle Oilom (antirid uljem) idealno je sredstvo njege normalne i suhe kože, a posebno se preporučuje za zrelu kožu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Hemel for Face - Krema za lice

Proizvod namijenjen njezi lica, dekoltea i drugih površina normalne i masne kože.
Prava je riznica prirode: med, pčelinji vosak, kakao maslac, kompleks vitamina, eterična ulja i ekstrakti ljekovitog bilja, biljna ulja – bademovo, ricinusovo, maslinovo, te drugi dodaci prirodnog porijekla.
Hrani, regenerira, osvježava, zadržava vlagu i čisti kožu. Izvanredno je sredstvo njege za sve sezone i vremenske prilike, jer sprječava isušivanje kože i štiti je od hladnoće.
Nanosi se u izuzetno maloj količini, vlažnim rukama na vlažnu kožu.

Preporuka:

Odličan u kombinaciji s Hemel Anti-wrinkleom (antirid) - koristite Hemel Anti-wrinkle (antirid) ujutro, a Hemel for Face (za lice) uveče. Jedite što više svježeg voća i povrća (bogato je raznim vitaminima i biljnim vlaknima koji hrane i regeneriraju kožu).
Nemojte pušiti! Pušenje usporava perifernu cirkulaciju, a koža se lišava prirodne ishrane i čišćenja putem krvi. Posljedice su, između ostalih, i prerano starenje kože.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Fresh Oil - Osvježavajuće ulje

Blago, osvježavajuće ulje za svakodnevnu njegu kože, s vitaminima, eteričnim uljima citrusa: limun, naranča, grejpfrut, bergamot…
Nanosi se na vlažnu kožu.
Ne treba ga koristiti neposredno prije i za vrijeme sunčanja ili tretmana u solariju.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Baby Skin Oil - Ulje za nježnu dječju kožu

Izvanredno ulje za njegu nježne, osjetljive dječje kože, obogaćeno eteričnim uljem lavande i vitaminima A, D i E.
Možete biti sigurni da će djetetova koža tijekom cijelog dana i noći biti elastična, glatka, svježa i zaštićena.
Nanosi se na vlažnu kožu u malim količinama, blagim utrljavanjem.

Preporuke:

Efekti zaštite bit će veći ako se ovi proizvodi koriste nakon svakog vlkaženja kože.
Korištenjem Hemel baby kreme i ulje zatvara se krug svih potreba kože u razvoju, jer se dopunjuju efekti djelovanja.
Baby Skin Oil je odličan i kao sredstvo za održavanje čistoće kože u situacijama kada nije moguće primjenjivanje standardne higijene zbog bolesti ili infekcije kože.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Hemel for Baby Skin - Krema za nježnu dječju kožu

Blago sredstvo za njegu nježne dječje kože.
Ovaj proizvod rješava dileme majki u vezi s njegom djece, jer je sirovinski sastav 100% prirodna porijekla: med, pčelinji vosak, maslinovo ulje, parafinsko ulje, bademovo ulje, obogaćeni eteričnim uljem lavande, biljnim ekstraktom kamilice, majčine dušice, vitaminima A, D i E.
Hrani i regenerira kožu, štiti je, a ne iritira.
Sprječava nastanak i pomaže brzo saniranje vrlo neugodnog crvenila. Blagotvorno djeluje u ljetnom periodu jer čuva prirodnu vlagu kože, a zimi je štiti od štetnih vanjskih uticaja, hladnoće, vlage i vjetra.
Nanosi se na vlažnu kožu, blagim utrljavanjem.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Anti-cellulite Oil - Ulje protiv celulita

Celulit predstavlja oštećenje potkožnog vezivnog tkiva, koje nastaje zbog taloženja otpadnih materija. Masno tkivo, hormoni, nedovoljno kretanje i pušenje utječu na usporavanje krvotoka, što sprječava efikasno izbacivanje ovih materija.
Anti-cellulite Oil pojačava cirkulaciju, a specijalna kombinacija aktivnih komponenata biljnog porijekla pomaže u razgradnji i eliminaciji celulita iz potkožnog vezivnog tkiva.
Sadrži eterična ulja i biljne ekstrakte kleke, ružmarina, žalfije (kadulje), lavande, bosiljka, limuna, geranijuma, eukaliptusa…
Primjenjuje se uz intenzivnu masažu.

Preporuka:

Pijte dnevno 2,5 l tekućine, izbjegavajte masnu i industrijsku hranu, što više se krećite, bavite se nekim od sportova, nemojte pušiti, konzumirajte biljne čajeve (posebno one koji su bogati antioksidansima). Čajevi poboljšavaju izbacivanje toksičnih materija.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


- 22:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Hemel Anti-wrinkle - Krema protiv bora

Hemel Anti-wrinkle (antirid) sadrži aktivne prirodne komponente (kakao maslac, med, pčelinji vosak, kompleks vitamina, biljna ulja, ekstrakte ljekovitog bilja...) koje zadržavaju vlagu, hrane kožu, osvježavaju i regeneriraju kolagen.
Štiti kožu od štetnih djelovanja sunčevih zraka, jer sadrži i prirodni UVA filter.
Izvanredan je za njegu nježne kože oko očiju, prevoja na vratu i drugim dijelovima tijela.
Nanosi se na vlažnu kožu, blagim utrljavanjem.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Hemel for heels - krema za pete

Efektan proizvod čija mogućnost primjene daleko nadilazi osnovnu namjenu.
Pouzdano sredstvo za njegu i tretman grubih dijelova kože peta, tabana, koljena, laktova, dlanova.
Učinkovito rješava problem tvrdih i ispucalih peta. Omekšava i regenerira kožu, a pozitivni efekti postižu se za samo nekoliko dana korištenja.
Preporučujemo svakodnevnu uporabu ove kreme zbog antigljivičnih i antibakterijskih svojstava. Nanosi se utrljavanjem na vlažnu kožu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 22:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Hemel for hands - krema za ruke

Svakodnevnim korištenjem sprječava se rano boranje i starenje ruku. Štiti ruke pri obavljanju grubih poslova i poslova koji zahtijevaju duži kontakt s vodom i deterdžentima. Na koži stvara zaštitni sloj, „nevidljivu rukavicu”, koji štiti kožu šaka tijekom cijelog dana. Nezamjenljiv je i ljeti i zimi, jer sprječava isušivanje kože i štiti je od hladnoće. Nanosi se utrljavanjem na vlažnu kožu.

Preporuka:

U ljetnom periodu koristite prije obavljanja posla Hemel for Hands, a nakon toga na ruke nanesite Hemel Antiwrinkle (antirid) kao zaštitu od UVA zračenja.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


- 21:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.08.2006.

Sjajni, glatki, njegovani nokti

Hemel for Nails (za nokte)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Hemel for Nails sadrži ricinusovo i maslinovo ulje, eterična ulja citrusa i lavande, pčelinji vosak… Posljedice štetnih djelovanja na glazuri noktiju su izraženije jer je ona neotpornija od epiderma kože. Njegujte svoje nokte! Lavanda u ricinusovom ulju je najbolja moguća kombinacija za čuvanje strukture rožnatog tkiva, maslinovo ulje štiti glazuru, dok visok sjaj i lijep izgled osigurava ulje citrusa. Hemel for Nails ubrzava rast noktiju, jača ih i regenerira, sprečava pucanje i pojavu zanoktica. Ljeto je pravo vrijeme da Vaši nokti zablistaju u punom sjaju. Zato, neka baš nokti budu najljepši ukras Vaših ruku i stopala!
“…Nokat, kao mrtvo tkivo, primarno zahtjeva ZAŠTITU. Oštećeni nokat se teško obnavlja. Na drugom mjestu je NJEGA. Hemel for Nails ispunjava oba zahtjeva…”

Savjet: Ako lakirate nokte, posvetite im posebnu pažnju. Nemojte skidati lak čistim acetonom jer će se ugroziti glazura i tkivo nokta. Pravo rješenje za Vas je Oily Nail Polish Remover with Conditioner jer sprječava sušenje, izbjeljivanje, listanje i pucanje noktiju. Hemel-ov uljani skidač laka je kombinacija biljnih i eteričnih ulja limuna i naranče koja štiti i njeguje nokte. Nakon uporabe nokti nisu ljepljivi, već ostaju sjajni, glatki i zaštićeni. Nakon skidanja laka nanesite Hemel for Nails na nokte i bar pola sata nemojte nanositi novi lak. Mažite nokte i zanoktice uz blagu masažu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 12:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Full Pleasure-Body&Skin Care Oil

Ulje za njegu lica i tijela
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Specijalna kombinacija* biljnih ulja, eteričnih ulja i ekstrakata ljekovitog bilja. Koži daje elastičnost i svježinu, a kompleks vitamina usporava proces starenja. Stimulira živčane završetke što pojačava osjetilo dodira, stvarajući izuzetno ugodan osjećaj. Nanosi se na vlažnu kožu. Čuva se na hladnom i tamnom mestu.

* Zbog specifičnog proizvodnog procesa i sirovinskog sastava, proizvodi se samo u periodu od lipnja do kolovoza, i to u ograničenim količinama.

U srpnju i kolovozu uz narudžbu Full pleasure ulja dobivate na dar Hemel for Nails (za nokte), 30ml.
Vrijednost poklona: 43,50 kn.- 11:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 17.08.2006.

Kako postati povlašteni potrošač HEMEL proizvoda?

HEMEL nudi svim zainteresiranima mogućnost da postanu povlašteni potrošači njihovih proizvoda, što znači da mogu kupovati proizvode uz popust 33% od redovne cijene.
Što je potrebno da bi se postalo povlašteni potrošač? Kupiti početni paket proizvoda i radnog materijala, koji sadrži:

a) paket proizvoda u vrijednosti od min. 20 BP [bonusnih bodova], po Vašem izboru, što bi u kunama iznosilo otprilike 100 kn;

b) paket radnog materijala (kataloge s uputama i članskom karticom), koji stoji 60 kn, a u kome se nalazi:
-
-reklamni materijal (katalog, prospekti...);
-formulari (podaci o potrošaču...);
-članska iskaznica;
-cjenik;
-pravilnik o poslovanju;
-sustav poslovanja
.

- 08:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 16.08.2006.

Tvrtka Hemel International osnovana je 1991. godine u Beču. Bavi se proizvodnjom i prodajom prirodnih kozmetičkih proizvoda na bazi meda, pčelinjeg voska, eteričnih i biljnih ulja, ekstrakata ljekovitog bilja i vitamina prirodnog porijekla.
Iskreno posvećena prirodi, kompanija je razvila specifične proizvodne linije, koje čuvaju snagu aktivnih prirodnih komponenti. Napredni sustavi i tehnike kontrole kvalitete, ugrađeni u kompletan proces proizvodnje, skladištenja i distribucije proizvoda, omogućili su da proizvod bez ikakvih umjetnih aditiva i konzervansa postane stvarnost.
Kompanija stoga s ponosom daje 100% garanciju kvalitete za sve proizvode. Svakom korisniku ostavljena je mogućnost da u tekućem mjesecu vrati proizvod, ukoliko njime nije zadovoljan, uz povrat kompletnog iznosa novca.
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us


- 21:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Tvrtka Hemel International osnovana je 1991. godine u Beču. Bavi se proizvodnjom i prodajom prirodnih kozmetičkih proizvoda na bazi meda, pčelinjeg voska, eteričnih i biljnih ulja, ekstrakata ljekovitog bilja i vitamina prirodnog porijekla.
Želite nam se pridružiti i postati potrošač naših proizvoda ili distributer? Javite se!

HEMEL nudi svim zainteresiranima mogućnost da postanu povlašteni potrošači njihovih proizvoda, što znači da mogu kupovati proizvode uz popust 33% od redovne cijene.
Što je potrebno da bi se postalo povlašteni potrošač? Kupiti početni paket proizvoda i radnog materijala, koji sadrži:

a) paket proizvoda u vrijednosti od min. 20 BP [bonusnih bodova], po Vašem izboru, što bi u kunama iznosilo otprilike 100 kn;

b) paket radnog materijala (kataloge s uputama i članskom karticom), koji stoji 60 kn, a u kome se nalazi:
-
-reklamni materijal (katalog, prospekti...);
-formulari (podaci o potrošaču...);
-članska iskaznica;
-cjenik;
-pravilnik o poslovanju;
-sustav poslovanja
.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se