Pomozite Mati

nedjelja, 29.06.2008.

Vračam se poslje toliko mjeseci!

Dragi moji,

Znam da me nije bilo jako dugo i iskreno mi je zao zbog toga...Par mjeseci se nisam mogla ulogovati u blog editor,pa sam odustala.Danas sam slucajno pokusala ponovo i uspjela sam!

Kod nas situacija se nije bitno promjenila.Mato je i dalje u Hrvatsku i ceka transplantaciju.Dobra je stvar sto se dobro osjeca i puno je snazniji nego prije godinu dana.Losa je stvar da sve teze podnosi udaljenost od obitelji.
Moram priznati da je i meni sve teze ali pokusavam se drzati zbog njega.Posao mi pomaze u tome.
Kad je Mato tek obolio prekinula sam s poslom jer sam mu bila potrebna.Kad je zavrsio s nalazima i dosao na listu mogla sam (i morala sam) da se ponovo vratim poslu.Sad radim punom parom i to nam pomaze da pokrijemo svakodnevne troskove i Matin boravak u Hrvatsku.
Uz pomoc dobrih i humanih ljudi Mato je uspio da dodje na listu i na to cemo biti vjecno zahvalni!Sad su troskovi nesto manji i uspijevamo se nositi s tim...

Kao sto sam spominjala u jednom od predhodnih postova,ja se bavim ljekobiljem-uzgojem,sakupljanjem i preradom.Uzgajamo neven i heljdu a ostalo potrebno bilje sakupljam po okolnim planinama.Zivimo u prekrasnom malom mjestu okruzenom planinama i cistom,netaknutom prirodom tako da je sakupljanje bilja pravi uzitak i odmor za dusu!
Puno je ljepse kad je i Mato tu i zeljno ga iscekujemo i uzivamo u svakom trenutku koji provede sa nama!
Nazalost tih je trenutaka malo,ali cesto nas zove pa se ispricamo o svemu i donosimo sve odluke zajedno.
U medjuvremenu ja nastavljam s poslom postizem i neke znacajne uspjehe!Nasa krema za hemoroide je bila nominirana za proizvod 2007g u Magazinu Aura (magazin o alternativnim metodama lijecenja) i dobili smo jako puno glasova od nasih zadovoljnih korisnika iako se na nasem trzistu nalazi tek nekoliko mjeseci.Na kraju tog natjecanja sam dobila broncanu plaketu kao fitoterapeut za 2007g.
Na nedavnom 6-om Medjunarodnom festivalu caja i ljekovitog bilja nase kreme za hemoroide,protiv vaginalnih tegoba i hidratantna krema su se isto natjecale i dobili smo bronzanu medalju u kategoriji pripravaka na bazi ljekovitog bilja.
Sve to jako usrecuje Matu iako je tuzan sto nije tu da mi malo pomogne jer sad moram cesto putovati a ne vozim i uvijek nekog moram zvati da me odvuce.
Mato nam je dolazio za Prvu pricest nase najmladje-Kristine i ostao je samo tjedan dana,vise nije smio.Sad jos ne moze ponovo doci,pa tako ja i djeca planiramo da ga kratko posjetimo sredinom srpnja.

Evo napisala sam otprilike sve bitnije dogadjaje.Sad cu pisati ,nadam se, malo cesce.
Racunam na Vas da ponovom pruzite Mati onu toplu podrsku,koju ste mu pruzali od pocetka ovog bloga!Vjerujte mi,potrebna mu je!

Hvala unaprijed i srdacan pozdrav svima!

- 10:10 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.