<body> .od rivendella do mordora i natrag. <body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

updates and news

× 16.6.'09. updateala Bii i Zi boxeve. Updateala linkove. ovak mi se više sviđa. Napisala novi lame post. / *bii.

× 29.12.'08. Kid i Nimwen dodane u linkove. Novi post. Dodane naše slike. maknut obama iz bii boxa (jerti, izbori su prošli on pobjedio, ja hepi) / *bii.

× 16.11.'08. 14:24 update fanlistova dovršen. svi linkovi update-ani. :) / *bii.

* za opis linkova: stavite miša na link tri sekunde / *bii.

× 16.11.'08. 11:17 update-ani linkovi (Blogovi i sajtovi) / *bii.

× 16.11.'08. update-ane slikice. početak update-a linkova, ponovo update-an *bii. box / *bii.

× 16.11.'08. 10:00 promijenjen dizajn, update-an *bii. box. / *bii.

× 15.11.'08. napisan novi post i updateani boxevi. / *bii.

- - - - -
× update
* news

Slike i animacije







Funny?


Legi stalno dobro zgleda! (ja sam uvjerena da se meni ova slika na kompu zove: leggy-look-good / *bii. )


transvestit..


Legi je skužio da ptice lete!


Istina je, Aragorn je zbunjen! A Legolas always has to be right!

Linkovi

* za opis linkova: stavite miša na link tri sekunde
[www] Eä - hrvatski Tolkien portal

[blog] nimwen*
[blog] Nana
[blog] Hrvatistan
[blog] Vatre Anúminasa
[blog] Erchamion

[www] Arwen Undómiel
[www] The Tolkien Estate
[www] Forodrim
[www] The Lord of the Rings Fanatics Plaz
[www] Light of Lothlórien
[www] Lady Lomiel's garden
[www] Legolas Greenleaf
[www] Elven heaven
[www] War of the Ring

[fanlist] Wats of Silver dew
[fanlist] The trees of Valinor fanlist
[fanlist] Mallorn fanlist
[ak će te se joinat na nekoj od ovih fanlistova prepoznat ćete me ko Nivinia / ×Zi×]

Blogerica.com

credits

© Copyright 2008 Free counter and web stats

*bii.

'Bout me:

Ime: Martina
Datum rođenja: 21.2.1994.
Škola: xv. gimnazija
Razred: 2.g
Često je sarkastična
Blog: *marthina. [pb]
Twitter: @tinchica__
Love? leck' mich am arsch >.<

Pic.


Her scraps.

× Koliko je potrebno američkih predsjednika da zamijene žarulju? Dvoje. Jedan da je zamijeni i drugi da taj postupak proglasi blistavim činom nade i slobode.


× "svaka pjesma jedna uspomena, dio onih lijepih vremena.. ti ne moraš znati što to znači, a kad plačem, samo reci plači.. pjesmo, vrati sve ljubavi stare, prijatelje, mjesta i gitare, ti ne moraš znati što to znači, al kad plačem, i ti samnom plači"

×Zi×

'Bout me:

Ime: Danijela
Datum rođenja: 17.12.1993.
Škola: v. gimnazija
Razred: 2.b
Često je [upišite apstraktni pojam]
Blog: i've got a cookie! :D
Twitter: @PixieZi
Love? sretno zaljubljena

Pic.


Her scraps.


16.06.2009. 14:33
( 0 )

totalno nitko nikad ovdje ne dolazi. samo ja. povremeno postat i updateat boxeve. koma.

nisam rječita danas.

/ *bii.

29.12.2008. 14:38
Guess what? ( 4 )

Ojme. Evo mene opet. I guess what? pročitala sam RotK! jeebenica :D Kada se to zbilo, pitate se. Eh pa. Jučer navečer. Imala sam još 42 (!!) stranice i "prožvakala" sam to. Natjerala sam se. I dala sam vam evo gore pjesmuljak za ugođaj. E sad. Kako se to zbilo? Danchi je tamo u gadfrksejkn Varaždinu i nazove ona mene. I meljemo ga mi da ga meljemo.. I onda nazovem ja nju (u VŽ, jel) tak da joj baka fraz ne dobi kad račun vidi. I tako sam ja njoj zaprijetila da ću pročitat RotK do ponedjeljka (dok ona ne dođe, jel). I tako se ja primila čitanja. Beba mi je maknula marker pa nisam znala di sam stala. Ispalo je da sam ponovo pročitala acc. 50 stranica. xd. Ali u redu. I tako sam ja to žvakala u petak i subotu.. I u nedjelju, vidim još samo 42. I to pročitam, prolistam neš malo dodatke gledam si kaj ima interesting. I eto. Moje RotK muke, napokon, nakon tri godine, gotove.

I možete si samo zamislit kak sam bila sva ponosna na sebe kad sam se napokon rješila tog teškog bremena. *lmao* Ali da ne pričam toliko o sebi. Recimo pokoju i o Danchi. Epa. Nema ona para na mobu, naravno, kao i uvijek. (dobro, ne uvijek, kad ima, nazove me, pa razgovaramo pol sata, pa opet sve potroši. xd) Ne može se javit vamo u ZG. Živimo pod pretpostavkom da danas stiže u Zagreb, a sad, da li je to java ili san, ne znamo. Da ju callnem? (e da mogu na nokiji 3310, ili koja je to već, snimat razgovore.. bilo bi to carski, a kasnije vam i objavnim zaš imam nokiu) epa. tuka se ne javlja. Na žalost. Baš sam si posudila sestrin S500i da mogu snimit razgovor (makar nisam prokljuvila kak) i eto.. Govorna pošta mi se javlja.

E sad. O mom mobitelju. Zaš ja imam tu nokiju? Well. jedan dan sjedim ja sa curkama iz razreda na kavi poslije škole o dođu neke tete iz Tomata i uvale nam svima skupa svakoj jedan Tomato start paket. Moj mob najdraži (HA. moš' si mislit.), Sony Ericsson K770i je kodiran samo i isključivo za T-Mobile pa nema teoretiše šanse da Tomato proradi na njemu. I tako u mojoj kući nema neiskorištenog mobilnog founa koji nije zaključan na neku mrežu. I tako je ispalo da je jedini takav mobitel ta nokia. >.<

Evo opet sam o sebi počela pričat. A jesam egocentrična. (ili možda ne) Postalo mi je jebeno dosadno na ovim praznicima (pa to se može i vidjet iz činjenice da pišem post, OVDJE) I uglavnom nije da je nova za 2 dana. I nije da ja ne znam di ću. Izgleda da bi se trebala počet mirit s činjenicom da ću Novu godinu proslavit doma uz čokoladu, klince, starce i njihove tzv. frendove. >.< DAMN.

I tako to sve ide malo malo pomalo. Javimo vam se kad se danchi vrati u ZG, pa ću je kopljima i vilama i kolcima natjerat da napišemo neki koliko toliko suvisli post. Možda to budu novogodišnje odluke? vidiš vidiš. dobra sam ja. ^^

/ *bii.

ehe da. efo dvije slike sa Iwinog surprise partyja kod Madge. :D


(slike su male tak da se ne morate zgražat nad velikima. xd. danci ce me ubit kad ovo vidi. xd. i da. slike su pod utjecajem mafina s rumom. xd.)

<< Arhiva >>