HDZ BiH Posavina

subota, 30.07.2011.

Održana izborna skupština Regionalnog Odbora HDZ BiH Posavina

Derventa 29.7.2011.god. Uz nazočnost viskog dužnosnika, zamjenika predsjednika HDZ BiH, Nikole Lovrinovića, održana je redovita izborna skupština Regionalnog Odbora HDZ BiH Posavina. U vrlo lijepo i prigodno uređenoj sali u „Dvoru“, gost Nikola Lovrinović je pozdravio sedamdesetak članova izborne skupštine, prenio pozdrave predsjednika stranke Dragana Čovića i cjelokupnog vodstva, izrazio podršku za dosadašnji i budući rad Regionalnog Odbora te uvjerenje da će čelništvo stranke i dalje ostati na istom kursu, a to je beskompromisna borba za interese Hrvata u BiH.





Izviješće o radu RO podnio je Josip Jerković, dosadašnji predsjednik RO, koje je poslije razmatranja i diskusije jednoglasno usvojeno.
O trenutnom političkom stanju i problematici govorio je Davor Čordaš, ministar za izbjegla i raseljena ljica RS-a, upoznao nazočne sa planovima za buduće razdoblje o problematici obnove kuća, infrastrukture i održivom povratku i opstanku onih koji su se već vratili.
Predsjednik Opcinskog Odbora Derventa, Zlatko Tolić, govorio je kao domaćin i predsjednik HVIDR-e Derventa, o problemima povratnika a posebno je naglasio da lokalne vlasti nisu dozvolile da se niti jednom pripadniku HVO-a odobri obnova niti bilo kakav drugi vid pomoći.

Po iznošenju prijedloga za članove RO i diskusije o istom, jednoglasno je isti i usvojen:
-Bos. Brod, Ivo Mijić i Pavo Dujak -Derventa, Zlatko Tolić i Perica Kinđerski -Doboj, Luka Miloš i Jozo Vidak -Gradačac/Pelagićevo, Ivo Kamenjašević i Mato Lucić -Modriča, Petar Gagulić i Zvonko Šendulović -Šamac, Juro Božaović i Vladimir Blažanović - Vukosavlje, Josip Suvalj i ... -članovi viših tijela stranke, Davor Čordaš i Josip Jerković i kao potparol, Ivo Gavrić.

Po razrješenju starih članova, proglašeni su novi članovi RO.
Time je izborna skupština završena, a odmah je održana i konstituirajuća, na kojoj je bila samo jedna točka dnevnog reda, izbor novog predsjednika RO. Jednoglasno predložen od svih Općinskih Organizacija i članova novog RO, isti je i usvojen. Tako je novi predsjednik Regionalnog Odbora i dalje Josip Jerković.

Potparol RO HDZ BiH Posavina, Ivo Gavrić

- 14:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 29.07.2011.

Održana izborna skupština općinske organizacije HDZ BiH Modriča

Garevac, 28.07.2011.god. Općinska organizacija HDZ BiH Modriča održala je redovitu izbornu skupštinu. U radu skupštine učestvovalo je većina pozvanih izaslanika iz temeljnih ogranaka HDZ BiH Modriča. Skupštini je nazočio Josip Jerković, predsjednik RO HDZ BiH Posavina i predsjednik kluba Hrvata u Narodnoj skupštini RS, i Ivo Gavrić, potparol RO HDZ BiH Posavina.
Prema prijedlogu od 9 članova i dopunjena 2 člana, skupština je izabrala 11 članova Općinske organizacije. Razriješeni su stari a imenovani novi članovi.
Za predsjednika OO jednoglasno je izabran dosadašnji predsjednik Petar Gagulić.

Potparol HDZ BiH Posavina, Ivo Gavrić

- 15:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 27.07.2011.

Klub Hrvata u Vijeću naroda RS pokrenuo pitanje zaštite vitalnog nacionalnog interesa


Klub izaslanika hrvatskog naroda u Vijeću naroda Republike Srpske pokrenuo je pitanje zaštite vitalnog interesa na Zakon o sudskoj policiji u RS-u.

Predsjednik ovog kluba Josip Jerković pojasnio je da su sporna dva člana, prvi u kojim se govori o zapošljavanju i gdje stoji da se zapošljavanje vrši „u principu“ po nacionaloj strukturi. „Riječ 'u principu' bi trebalo izbaciti i to će amandmanski predložiti Klub Hrvata u daljnjoj proceduri usaglašavanja ovog zakona“, naglasio je Jerković, ističući da ta riječ znači da se upošljavanje po nacionalnoj strukturi i može, a i ne mora primjenjivati.
Sporan im je i član zakona koji govori o izradi iskaznica, a traže da one budu na oba pisma, i latiničnom i ćiriličnom.

Hrvatski izaslanici očekuju da će se dogovor o ovim primjedbama postići već na zajedničkoj komisiji Vijeća naroda i Narodne skupštine RS-a, koja razmatra akte na koje neki od klubova stavljaju veto.
Klub Hrvata je iznio i niz primjedbi na informaciju Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS-a o provođenju člana 3. Zakona o lokalnoj samoupravi za 2010., u kojoj se ponovo tvrdi da se nema dovoljnog odziva na oglase i natječaje za zapošljavanje iz reda Bošnjaka i Hrvata, odnosno ostalih.
To je, kako se navodi, “konstanta” koja prati izradu informacije o proporcionalnoj zastupljenosti konstitutivnih naroda i ostalih u općinskim organima jedinice lokalne samouprave od 2005. godine.

Jerković naglašava da će uputiti dopis resornom ministarstvu u kojem će izraziti nezadovoljstvo provođenjem ovog člana, s naglaskom na broj uposlenih u tom resoru.

- 16:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 26.07.2011.

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA OPĆINSKE ORGANIZACIJE HDZ BIH DERVENTA

Plehan, 25.07.2011.god. Općinska organizacija HDZ BiH Derventa održala je redovitu izbornu skupštinu. U radu skupštine učestvovalo je 46 od 50 pozvanih izaslanika iz temeljnih ogranaka HDZ BiH Derventa. Skupštini je nazočio i Josip Jerković, predsjednik RO HDZ BiH Posavina i predsjednik Hrvata u Narodnoj skupštini RS, Ivo Gavrić, potparol RO HDZ BiH Posavina kao i Luka Miloš, predsjednik OO HDZ BiH Doboj.

Prije početka rada, izbora radnih tijela i rasprave po dnevnom redu, minutom šutnje odana je počast svim umrlim članovima stranke, poginulim braniteljima i pripadnicima postrojbi HVO.




Izvješće o radu skupštine u proteklom periodu podnio je Zlatko Tolić, a izaslanici su ga razmotrili i usvojili. U otvorenoj i konstruktivnoj raspravi zaključeno je da u općini Derventa postoje mnogi problemi. Mnogi projekti, pa i oni za koje su osigurana sredstva, odgađaju se ili se uopće ne razmatraju. Nebriga lokalnih vlasti za probleme Hrvata na ovom području poduprta je i od strane „predstavnika Hrvata“ koji su ušli u vlast izbornim inženjeringom i brinu samo o osobnim interesima. Na ovom području postoje mjesta gdje Hrvati povratnici žive već nekoliko godina bez električne energije, kao što je i majka poginulog branitelja, sina jedinca. Odmah po završetku sjednice u telefonskom razgovoru sa ministrom Davorom Čordašom, koji zbog bolesti nije nazočio skupštini, dogovoreno je da se hitno riješi problem majke palog branitelja. Posebno je naglašeno da je kod obnove porušenih kuća, braniteljska populacija potpuno isključena. Bez istniskih predstavnika Hrvata onemogućen je utjecaj na raspodjelu sredstava na lokalnoj razini. Skupština je zaključila da je samo HDZ BiH stožerna stranka koja može okupiti hrvatski narod i efikasnije raditi na rješavanju problema. Potrebno je raditi na vađenju osobnih iskaznica, registraciji zemljišta kao i na pripremama za predstojeće lokalne izbora.

Skupština je, kao i u Doboju, izrazila žaljenje zbok odsutnosti Davora Čordaša, ministra za izbjeglice i raseljena lica RS i jednoglasno mu uputila pozdrave i želje za brzim oporavkom.

Na izbornoj skupštini izvršeni su izbori za novi sastav Općinskog odbora HDZ BIH i novi Nadzorni odbor. Tako je za OO izabrano 13 članova:

Zlatko Tolić, Ivan Ćorluka, Pavo Topić, Perica Kinđerski, Ivica Brezicki, Mate Jerković, Ivica Oroz, Željko Guberac, Martin Zubak, Marica Begić, Ilija Dankić, Mato Miloš i Luka Sirovina.

Za NO 3 člana:

Anto Jozić, Mate Vidović i Ivica Tolić.

Odmah po izboru Općinskog odbora, izvršeno je i konstituiranje Općinskog odbora HDZ BiH Derventa, tako što je za predsjednika izabran dosadašnji predsjednik Zlatko Tolić, proglašeni novi članovi a razriješeni stari.

Po završetku skupštine nastavljeno je druženje a uz iće i piće, koje je priredio HDZ BiH Derventa.

Potparol RO HDZ BiH Posavina, Ivo Gavrić

- 13:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 23.07.2011.

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA OPĆINSKE ORGANIZACIJE HDZ BIH DOBOJ

Cer, 22.07.2011.god. Općinska organizacija HDZ BiH Doboj održala je redovitu izbornu skupštinu. U ovom prelijepom brdovitom mjestu, u radu skupštine učestvovalo je 72 izaslanika iz temeljnih ogranaka HDZ BiH Doboj. Skupštini je nazočilo i 50-ak gostiju, članovi OO HDZ BiH iz Bosanskog broda, Gradačac-Pelagićeva, Dervente i Šamca, kao i predsjednik RO HDZ BiH Posavina i predsjednik kluba Hrvata u Narodnoj skupštini RS, Josip Jerković.
Prije početka rada, izbora radnih tijela i rasprave po dnevnom redu, minutom šutnje odana je počast svim umrlim članovima stranke, poginulim braniteljima i pripadnicima postrojbi HVO.




Izaslanici su na ovoj skupštini razmotrili i usvojili Izvješće o radu skupštine u proteklom periodu, a koje je podnio Jozo Vidak, član Općinskog odbora HDZ BiH Doboj. Zaključeno je da je dosta toga napravljeno, ali da uvijek može i bolje i više. Na ovom području postoje mjesta gdje po pitanju obnove kuća i infrastrukture nije napravljeno gotovo ništa, a jedan od razloga za takvo stanje je rascjepkanost Hrvata na više „hrvatskih“ stranaka koja je rezultirala ne učešćem Hrvata u lokalnim vlastima. Time je onemogućen utjecaj Hrvata na raspodjelu sredstava na lokalnoj razini. Skupština je zaključila da je samo HDZ BiH stožerna stranka koja može okupiti hrvatski narod i efikasnije raditi na rješavanju problema. Potrebno je raditi na vađenju osobnih iskaznica, registraciji zemljišta kao i na pripremama za predstojeće lokalne izbora.

Skupština je izrazila žaljenje zbok odsutnosti Davora Čordaša, ministra za izbjeglice i raseljena lica RS i jednoglasno mu uputila pozdrave i želje za brzim oporavkom.

Na izbornoj skupštini izvršeni su izbori za novi sastav Općinskog odbora HDZ BIH i novi Nadzorni odbor. Tako je za OO izabrano 17 članova a za NO 3 člana.
Odmah po izboru Općinskog odbora, izvršeno je i konstituiranje Općinskog odbora HDZ BiH Doboj, tako što je za predsjednika izabran dosadašnji predsjednik Luka Miloš, proglašeni novi članovi a razriješeni stari.

Po završetku skupštine nastavljeno je druženje a uz bogatu trpezu, koju je priredio HDZ BiH Doboj.

Potparol RO HDZ BiH Posavina, Ivo Gavrić

- 09:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 20.07.2011.

Sveti Ilija prorok, Bosanski Brod, 20.7.2011.g.

Predsjednica Regionalnog odbora HDZ BiH Sjeverozapadna Bosna i savjetnica ministra za izbjeglice RS Davora Čordaša, Marija Rapo i predsjednik RO HDZ BiH Posavina i predsjednik kluba Hrvata u Vijeću naroda RS Josip Jerković nazočili su proslavi blagdana svetog Ilije proroka, zaštitnika istoimene župe u Bosanskom Brodu.






Uz domaćeg župnika preč. Franju Tomića i desetak svećenika, euharistijsko slavlje predvodio je preč. Luka Tunjić, generalni vikar Vrhbosanske nadbiskupije. Govoreći o liku i djelu sv. Ilije, tog velikog sveca koji je živio u IX. stoljeću prije Krista, u svojoj je nadahnutoj propovijedi preč. Tunjić naglasio kako je i naše vrijeme slično Ilijinom vremenu, te kako iz njegova iskustva možemo i mi danas puno toga naučiti.

Župnik Tomić zahvalio je predvoditelju na poticajnim riječima i mnogobrojnim vjernicima koji su sudjelovali na misnom slavlju, među kojima je bilo i župljana iz dalekih zemalja, koji su prvi puta poslije rata posjetili svoj grad.

Proslavi u Brodu nazočio je i savjetnik Predsjednika Republike Srpske Miladin Dragičević, pročelnik kabineta Dragan Štrbac te predstavnici Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica RS.

Proslavi su također nazočili pedstavnici lokalne vlasti, načelnik Milovan Čerek i predsjednik skupštine općine Ismet Đuherić kao i predstavnici HDZ RH iz Sl. Broda.

- 22:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.07.2011.

Predstavnici HDZBiH nazočili posveti obnovljene crkve Sv. Juraja mučenika u Derventi

Derventa 16.07.2011. g. Predsjednica Regionalnog odbora HDZBiH i savjetnica ministra za izbjeglice i raseljena lica RS Davora Čordaša, Marija Rapo, nazočila je posveti obnovljene župne crkve svetog Juraja mučenika u Derventi.
U prisustvu mnogobrojnih vjernika svetu misu predvodio je uzoriti kardinal Vinko Puljić.
U izaslanstvu HDZBiH bili su i Anto Domić, potpredsjednik HDZBiH, Ankica Gudeljević, član Predsjedništva HDZBiH, Slavko Marin, zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH i predsjednik Povjerenstva za izbjeglice BiH, te Perica Kinđerski, povjerenik HDZBiH za Derventu.





Na prostorima današnje župe sv. Juraja mučenika u Derventi još 1623. godine postojala je župa koja je propala za vrijeme Bečkog rata krajem 17 stoljeća. Današnja župa utemeljena je 1864. godine odvajanjem pojedinih naselja od župe Plehan i Koraće, a župom upravlja vlč. Filip Maršić. Prva župna crkva sagrađena 1882. godine, srušena je tijekom drugog svjetskog rata, a zatim obnovljena. Ponovno je crkva stradala u potresu 1969.godine, a na njezinu mjestu izgrađena je 1973-1977.godine nova suvremena crkva s velikim zvonikom. U drugoj polovini 1992.godine, crkva je potpuno srušena, a značajna sredstva za njenu obnovu usmjerilo je Povjerenstvo za izbjeglice BiH, kroz Fond za povratak.

Za današnji izgled crkve i župne kuće, pored Povjerenstva za izbjeglice BiH, Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica RS, zaslužna je i Vlada Republike Hrvatske čijom donacijom je obnovljen zvonik crkve, te mnogobrojni dobročinitelji, župljani i prijatelji župe sv. Juraja mučenika u Derventi.

- 09:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 12.07.2011.

ODRŽANA IZBORNA SKUŠTINA OPĆINSKE ORGANIZACIJE HDZ BiH BOSANSKI BROD

Općinska organizacija Hrvatske Demokratske Zajednice BiH održala je svoju redovitu Izbornu skupštinu. Skupština je održana u Župnoj dvorani u Novom Selu, a u radu iste učestvovalo je 83 izaslanika iz temeljnih ogranaka HDZ-a BiH Bosanski Brod. Prije početka rada, izbora radnih tijela i rasprave po dnevnom redu, minutom šutnje odana je počast svim umrlim članovima stranke, poginulim braniteljima i pripadnicima 101. Bosansko-brodske brigade HVO.



U radu Izborne skupštine učestvovao je i Josip Jerković, predsjednik RO HDZ BiH Posavina, koji je pored toga i predsjednik kluba Hrvata u Vijeću naroda Narodne skupštine Republike Srpske.

Izaslanici su na ovoj skupštini razmotrili i usvojili Izvješće o radu koje je podnio Ivo Mijić, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Bosanski Brod. Zaključeno je da je Hrvatska Demokratska Zajednica BiH u svom radu opravdala očekivanja članstva i hrvatskog naroda. Također je dana puna potpora vodstvu stranke i predsjedniku HDZ BiH na uspostavi vlasti u BiH i njihovom zahtjevu da se ispoštuje zakonska, pravedna i legitimna izborna volja hrvatskog naroda, da vlast u BiH, u ime hrvatskog naroda, obnaša HDZ BiH.

Na izbornoj skupštini izvršeni su i izbori za novi sastav Općinskog odbora HDZ BIH, te su u isti izabrani slijedeći članovi:

1.Ivo Mijić, 2.Josip Jerković, 3.Davor Čordaš, 4.Pavo Dujak, 5.Ivo Gavrić, 6.Mirko Đaković, 7.Jozo Mijić, 8.Šimo Gusak, 9.Anto Golemović, 10.Mato Čondrić, 11.Robert Čabraja, 12.Nedjeljko Pišković, 13.Jadranko Marić, 14.Anto Karačić, 15.Nikola Gavrić, 16.Viktor Jerković, 17.Niko Soldan, 18.Damir Bilić i 19.Ivo Đogaš.

Pored izabranih članova, u skladu sa Statutom HDZ BiH, ostavljena je mogućnost da se ovaj odbor proširi za još 2 člana utemeljenjem novim temeljnih ogranaka u našoj općinskoj organizaciji.

Na ovoj Izbornoj skupštini izabran je i novi Nadzorni odbor u sastavu:

1.Mato Petrović, 2. Rudo Mijić i 4. Vera Pišković.

Odmah po izboru Općinskog odbora izvršeno je i konstituiranje Općinskog odbora HDZ BiH Bosanski Brod, tako što je za predsjednika izabran Ivo Mijić, koji je dobio zadaću da za drugu sjednicu ovog odbora, sukladno Statut HDZ BiH predloži izbor drugih dužnosnika odbora, odnosno da kandidira dopredsjednika i tajnika.

Po završetku izborne procedure nastavljeno je druženje članova HDZ BiH i mještana uz bogatu trpezu koju je pripremio HDZ BiH.

- 09:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Izabrano rukovodstvo RO HDZBiH Sjeverozapadna Bosna

U Banjaluci je u ponedjeljak 11.07.2011. godine, održana Skupština Regionalnog odbora HDZBiH Sjeverozapadna Bosna, na kojoj je izabrano rukovodstvo i usvojen Pravilnik o radu Regionalnog odbora.
Za predsjednika RO HDZBiH Sjeverozapadna Bosna, ponovo je izabrana Marija Rapo iz Banjaluke, a za predsjednika Nadzornog odbora Stanislav Poje iz Prijedora.

- 09:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 05.07.2011.

Ministar Čordaš primio predstavnike opštine Drvar, načelnicu Anku Papak Dodig i Slavišu Mihajlovića, poslanika u Domu naroda Federacije BiH i Skupštin

Ministar Čordaš u svom kabinetu primio predstavnike općine Drvar, načelnicu Anku Papak Dodig i Slavišu Mihajlovića, poslanika u Domu naroda Federacije BiH i Skupštini federalnog kantona.
Gospođa Dodig iskazala je zahvalnost za dosadašnju podršku Ministartsva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske, koje je u kontinuitetu podržavalo povratak na područje općine Drvar.

Ministar Čordaš je ukazao da je ovogodišnjim budžetom planirano samo 500.000 KM za povratak u Federaciju BiH, što je u disproporciji sa velikim brojem zahtjeva koje dolaze iz općina. Primjer je i općina Drvar, iz koje su pristigle 84 prijave za dodjelu motokultivatora, 36 prijava za dodjelu novčane pomoći, te zahtjevi za asfaltiranje puta u selu Kralj i MZ Šipovljani, rekonstrukciju mosta na Drobnjaku i obnovu Omladinskog doma.
Predstavnici općine Drvar i ministar Čordaš su se usuglasili oko toga da jedan od prioriteta u ovoj godini bude osposobljavanje javne rasvjete.

- 09:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.07.2011.

Savjetnica Marija Rapo u posjeti župi Šimići

Banja Luka, 04.07.2011. godine. Savjetnica ministra za izbjeglice i raseljena lica RS i predsjednica RO HDZ BiH sjeverozapadna Bosna, Marija Rapo i Marko Lukenda, tajnik RO HDZ BiH, nazočili su vanjskoj proslavi nebeskih zaštitnika i apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla u Šimićima.

Uz prisustvo mnogobrojnih vjernika, svetu misu predvodio je Apostolski nuncij u BiH mons. Allesandro d'Errico, a propovijedao je mons.dr.fra Marko Semren, pomoćni biskup banjolučki.

Savjetnica Marija Rapo se kroz razgovor sa povratnicima upoznala sa aktualnim problemima ove populacije i razgovarala sa župnikom don Antom Marićem i Perom Radmanom, predsjednikom Udruženja Šimićana, o oblicima pomoći povratnicima u župu Šimići.


REGIONALNI ODBOR HDZ BiH SJEVEROZAPADNA BOSNA

- 09:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 01.07.2011.

Obilježeno 100 godina župe Presvetog Srca Isusova u Novom Selu

Novo Selo 01.07.2011. g. Ministar za izbjeglice i raseljena lica RS Davor Čordaš i savjetnik predsjednika RS Miladin Dragičević, prisustvovali su danas obilježavanju 100 godina postojanja župe Presvetog Srca Isusova u Novom Selu kod Bosanskog Broda.
U prisustvu mnogobrojnih vjernika, svetu misu je predvodio nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić.
Svečanosti u Novom Selu nazočili su i Slavko Marin, zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH, Josip Jerković, predsjednik Kluba Hrvata u Vijeću naroda RS,Vlado Džoić, glavni tajnik HDZ BiH, te predstavnici Brodsko-posavske županije - župan Danijel Marušić i predsjednik Županijske skupštine Zdravko Sočković.


- 09:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2011 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Rujan 2011 (5)
Kolovoz 2011 (6)
Srpanj 2011 (12)
Lipanj 2011 (11)
Svibanj 2011 (12)
Travanj 2011 (10)
Ožujak 2011 (21)
Veljača 2011 (8)
Siječanj 2011 (6)
Prosinac 2010 (9)
Studeni 2010 (8)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (9)
Srpanj 2010 (17)
Lipanj 2010 (20)
Svibanj 2010 (14)
Travanj 2010 (6)
Ožujak 2010 (14)
Veljača 2010 (10)
Siječanj 2010 (2)
Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (4)
Listopad 2009 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

RO HDZ BiH Posavina

  • Predsjednik RO HDZ BiH Posavina je
    Josip Jerković
    a članovi su:
    Davor Čordaš, Ivo Mijić, Pavo Dujak, Zlatko Tolić, Perica Kinđerski, Ivo Kamenjašević, Mato Lucić, Luka Miloš, Jozo Vidak, Petar Gagulić, Zvonko Šendulović, Juro Božanović , Vladimir Blažanović , tajnik Josip Suvalj i potparol Ivo Gavrić.

Linkovi

Kontakt

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Dijeli pod istim uvjetima