Hatepogodak

utorak, 08.05.2007.

Najbolje čuvana tajna hrvatskog interneta

Mnogi će se složiti da je Monitor.hr najbolji hrvatski internet portal. I neće pogriješiti. Izbor najvažnijih vijesti, mogućnost da vidite što se događalo zadnjih par dana (super korisno kada ste van države ili se vratite sa vikenda u prirodi), uvijek interesantan Flash box, te gomila linkova koji vode na sve strane hrvatskog i stranog interneta najbolji su način da dobijete informaciju, malo se zabavite i istražite bespuća interneta ako vam vrijeme dozvoljava.

Osnivač Monitor.hr portala i jedan od pionira hrvatske internet scene – Anderlon napravio je odličan koncept i napunio ga odličnim sadržajem. I nastavlja to činiti svakoga dana već godinama. Nedavno sam imao prilike za pogled u Anderlonov svijet i kuhinju svih tih divnih stvari koje vam redovito svakog jutra servira veliki meštar hrvatskog interneta osobno. Najbolje čuvanu tajnu hrvatskog interneta –

Monitorov tajni laboratorij.

Izvor iz kojega je istekla rijeka sadržaja koji ste gutali zadnjih godina. Korijen svih onih Falsh vijesti iz nesvijesti, lijepih žena i korisnih informacija. Uz najrazličitije linkove naći ćete i neke Anderlonove osobne linkove za skidanje besplatnih filmova i glazbe sa interneta, crackiranje CD-a i programa i bogatu bazu pornografije. Sve ono što naprednom internet korisniku može zatrebati – internet survival kit. U svakom slučaju impresivna kolekcija korisnih linkova koja može biti od koristi svakom ambicioznijem web masteru ili blogeru.

Kako je Anderlon krajem 2005. prešao na Aboogy koji omogućava da linkovi ostanu iza passworda, a opet svi sortirani na jednoj stranici nije moguće vidjeti najnovije linkove iz njegove kolekcije. Tako će nas i dalje moći uspješno iznenaditi svakog jutra. A do slijedećeg jutra uživajte u pregledu jednog značajnog arheološkog otkrića za hrvatski internet.

- 23:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #