www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws   www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

'Harry Potter' neće biti digitaliziran - HarryPotter-cro-fansite - Blog.hr

HarryPotter-cro-fansite

četvrtak, 01.03.2007.

'Harry Potter' neće biti digitaliziran

J. K. Rowling nije dopustila da šest dosad objavljenih knjiga o Harryju Potteru bude digitalizirano i objavljeno na internetu





Brojni obožavatelji imaju priliku u seriji o malom čarobnjaku uživati u ukoričenom i audio izdanju, a postoji i njena verzija na Brailleovom pismu.

Međutim, autorica nije dopustila izdavanje na internetu i downloadiranje dosad objavljenih romana, a jednaka sudbina čeka i posljednji, 'Harry Potter i smrtni sveci'.

Rowling za to ima dva razloga – brine zbog online piratstva, ali želi i da čitatelji prvenstveno u ruke uzmu ukoričeno izdanje. Sama priznaje da je prilično staromodna po tom pitanju, što dokazuje i činjenica da još uvijek ne tipka romane na računalu.

To joj je tijekom rada na posljednjem Harryju Potteru prouzročilo probleme jer joj je u jednom trenutku ponestalo papira i trebalo joj je četrdeset i pet minuta da ga pronađe u centru Edinburgha.

J. K. Rowling objavila je da će posljednji nastavak 'Harryja Pottera' izaći 21. srpnja. Šest prijašnjih knjiga dosad je prodano u više od 325 milijuna primjeraka.
- 23:30 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Cursors - Get this Cursor