www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws   www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

~~ROBNA KUCA IMA ODJEL ZA PRORICANJ BUDUCNOSTI~~ - HarryPotter-cro-fansite - Blog.hr

HarryPotter-cro-fansite

četvrtak, 08.02.2007.

~~ROBNA KUCA IMA ODJEL ZA PRORICANJ BUDUCNOSTI~~



Poteromanija je ucrtala i potrosacki pristup duhovnosti,a to najbolje oslikava podatak da je u Londonu proslog travnja, u sklopu robne kuce Selfridges, otvoren i odjel za proricanje buducnosti nazvan Psychic Sisters. Tu su na jednome mjestu smjesteni strucnjaci iz podrucja astrologije ,tarota , runa te ostalih divinacijskih vjestina, koji posjetiteljima odgovaraju na postavljena pitanja.
Kutic za duhovnost postao je iznimno popularan i posjecen. Na taj nacin svi zainteresirani mogu uspjesno razrijesiti i one najteze zivotne probleme kao sto su, primjerice, odabir najprikladnijeg ruza, parfema, traperica ili marke tenisica.

~~POMAMA ZA CUDESNIM VJESTINAMA ~~

Nakon Pottera koledž psihickih studija jedva uspijeva upisati sve zainteresirane.



Popularnost Harry Pottera posljednjih je godina izazvala veliku pomamu za svime sto ima bilo kakve veze s magijom i parapsihologijom.
No i najzadrtiji ljubitelji malog carobnjaka tesko da su upoznati s cinjenicom kako u Londonu vec dugo postoji prava skola u kojoj se uce sve te cudesne vjestine o kojima su dosad mogli samo mastati ili ih gledati na filmskom platnu. Rjec je o Koledžu psihickih studija, koji je 1884.g.osnovao spiritualisticki pokret uz pomoc Arthura Conana Doylea, poznatog pisca koji je stvorijo lik besmrtnog detektiva Sherlocka Holmesa.
U posljednjih desetak godina ova neobicna skola dozivjela je pravu renesansu.Zanimanje javnosti toliko je poraslo da je jedva uspijevaju upisati sve zainteresirane.
Jos ne tako davno voditelji i predavaci jedva su prezivljavalinudeci dvadesetak tecajeva koje su uglavnom pohađali dokoni umirovljenici, no danas se bitno promjenila situacija. Tako umjesto studenata trece zivotne dobi Koledž pohađa generacija između 20 i 30 godina,a vjestine i znanja zele primjeniti kako bi poboljsali privatne odnose ili postigli uspjesnu karijeru.

~~NOVI STUDENTI TAJNIH ZNANJA ~~


Traumaticna ponuda na Koledžu psihickih studija obuhvaca vise od 50 razlicitih tema.
Tu mozete naci naslove kao sto su "Psihicki poceci", "Rad s tarot kartam", "Dusevno ljecenje","Intuitivni zivot za uspjeh i ispunjenje" te "Kako postati vidovit". Zanimanje je toliko veliko da je Koledž bio prisiljen otvoriti svoje podruznice u Winchesteru, Darlingtonu, Leedsu i Glasgowu.
Jos prije otprilike pet godina nasi su studenti bili u pravilu stariji vise od 50 godina i zeljeli stupti u kontakt s duhom neke njima drage umrle osobe-kaze Craig Hamilton Parker, voditelj psihicke skole u Stanstedu. No sada su tu vecinom osobe u dvadesetim ili tridesetim godinama koje zele ono sto ovdje nauce primjeniti za poboljsanje svojih privatnih odnosa ili kako bi uspijeli u karijeri. Ne pada im na pamet da pricaju s bilo kakvim duhovima-dodaje. Novi vjezbenici tajnih vjestina, cini se, po svemu su razliciti od svojih predhodnika.
Za njih se bavljenje ezoterijom bez problema uklapa s ostalim normalnim zivotnim aktivnostima, kao sto su citanje knjiga za samopomoc, odlazenje na fitness ili uzimanje vitamina.
- 20:30 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Cursors - Get this Cursor