HarryPotter.Blog.HR

nedjelja, 19.11.2006.

Sanja li Harry Potter sise male Hermione?


Image Hosted by ImageShack.us
Pa, ako je pametan, sanja. Momak je dosad valjda shvatio da su on (Daniel Radcliffe) i Ron (Rupert Grint) izrasli u kretene, dok je Emma Watson postala zanimljiva i nama...


Ako je Harry Potter postao junak svih dječaka na svijetu, onda je Hermione Granger prototip teen feministice. Brza na jeziku, zgodnjikava, pametna i, premda nas filmovi uvjeravaju u drugo, upravo napunila 16 godina! Osim toga, sada kad više nije kažnjivo objavljivati njene sike, pardon, slike, možemo vam s punom pravnom odgovornošću objaviti da je Emma prirodna plavuša. Za potrebe filmova o Harryju Potteru sustavno se farbala u smeđe.

Ima još dobrih fora. Premda se još kao 13-godišnjakinja počela pojavljivati na kojekakvim top ljestvicama ljepote i seks-simbola, nama je zanimljivije da kao glumačke uzore uz uobičajene Juliju Roberts ili Sandru Bullock redovito spominje i Johna Cleesea. E, tu mi vidimo svoju šansu! Mala očito voli starije frajere! Dat ćemo joj još dvije godine da ne bismo morali pitati roditelje za njenu ruku (u biti sve osim ruku, ali dobro...).

KLIK magazin

Komentirajtesmijehsmijehsmijehsmijeh

- 22:28 - Komentari (33) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

0