Hal 9000

12.01.2007., petak

Zna li Sanader koliko je sati?

Posljednjih nekoliko dana Hrvatsku trese afera premijerovih satova vrijednih preko milijun kuna. I dok Ratko Maček tvrdi da je premijer satove stekao prije svog mandata, godina proizvodnje Sanaderovih najskupljih satova definitivno upućuje na drugo. Ono što sada postaje bitno, postaje očito da je maček u ima premijera lagao javnosti, jer su dva najskuplja Sanaderova sata lansirani na tržište 2003. . i 2005. godine, dakle jedina dva objašnjenja su ili da je premijer lagao ili da je u posjedu vremeplova.
Nevjerojatna je bila i izjava glasnogovornika vlade u kojoj je rekao da se politikom ne bi trebao baviti nitko tko nema kuću, dva auta i najmanje 50.000 Eura ušteđevine. Mislim da je iz te izjave vidljivo kako nas Maček ne vidi niti u divljem kapitalizmu, već bi se zadovoljio tek sa feudalnim ustrojem društva.
Na pitanje zašto Sanader nije prijavio satove Maček je odgovotio kako treba definirati što to spada u imovinu, a što ne i da premijer nije znao kako su satovi imovina. Mislim da ovakve izjave vrijeđaju hrvatski narod, jer ja moram platiti porez na kuću koja vrijedi upola manje nego premijerovi satovi, a on njih ne mora niti prijaviti. Ipak, istina je isplivala na površinu, jer premijer nije niti mogao prije mandata prijaviti imovinu koju je stekao za mandata!
Pitam se samo zna li Sanader koliko je sati i da bi zbog laganja narodu trebao odstupiti. Možemo li vjerovati takvom premijeru kad kaže da se bori protiv korupcije i sive ekonomije?
Bravo za Sanadera, baš je transparentan!
#Jutarnji list
P.S. POdsjeća li vas glupi Kirin na glupog Penića?

- 08:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Linkovi

Image Hosted by ImageShack.us
Jumbo plakat – Trinidad, Cuba
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Cge Guevara memorial – Santa Clara, Cuba
Image Hosted by ImageShack.us
Cuba
Image Hosted by ImageShack.us
Kip Josipa Broza – Ciudad de Mexico
Image Hosted by ImageShack.us
General Zappata – Ticuman, Mexico
Image Hosted by ImageShack.us
Chichen Itza – Yucatan, Mexico
Image Hosted by ImageShack.us
Piramida Sunca – Teotihuacan, Mexico