Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

sve o hajduk




je li dobar moj blog
odlican
vrlo dobar
dobar
tako tako
los
ocajan
  
pollcode.com free polls







































































































































koji je najbolji igrac u hrvatskoj 1. ligi
hrgovic
kalinic
tomic
balic
mandzukic
balaban
modric
eto
sharbini
lovrek
marcic
terekes
skender
  
pollcode.com free polls









































































utorak, 02.10.2007.

bura u hajduku

Na press konferenciji koja je jutros održana u Hajdukovom plavom salonu nazočili su dopredsjednik Skupštine Hajduka Mirko Klarić, direktor Fredi Fiorentini, sportski direktor Tomislav Erceg i trener Sergej Krešić.
Dopredsjednik skupštine Mirko Klarić ispričao je nedolazak gosp. Ante Nosića, te novinarima podijelio priopćenje za javnost Predsjednika skupštine u kojem piše:

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Na jučerašnjem sastanku dr. Ante Nosića i njemu najbližih suradnika sa Sergijem Krešićem trener je ponudio ostavku. Detaljno je obrazložio i zašto, ali se s njegovim zahtjevom nismo složili jer smo zaključili da je on najmanje kriv za trenutno stanje.
Istog dana navečer sastali smo se se ponovo i još jednom razmotrili cjelokupnu situaciju i potvrdili odluku o neprihvaćanju ostavke.
Potom je došlo i do ranijeg dogovorenog sastanka s predstavnicima Grada i Županije (nazočni su bili gradonačelnik Kuret i Župan Sanader) kako bismo razmotrili nastale probleme jer smo zaključili da je već ostavkama predsjednika Grgića i članova uprave došlo do situacije u klubu o kojoj treba razgovarati.

Kao rezultat sastanka proizašli su zaključci:


Daje se puna podrška (jednoglasna) sadašnjem vodstvu kluba na čelu s Antom Nosićem.
Isto važi i za trenera Krešića sa zamolbom da nastavi započeti posao s obzirom da se radi o izuzetnom stručnjaku i čovjeku, koji je angažiran da bi postavio temelje boljem stručnom radu.
Od stručnog suradnika Ivice Šurjaka i sportskog direktora Tomislava Ercega zatražit će se da pismenim putem izvijeste o uzrocima slabih ovogodišnjih rezultata.


Dr. Ante Nosić

U nastavku trener Krešić rekao je novinarima:
"Sinoć sam razgovarao s vodstvom kluba i jedini razlog mog ostanka je Hajduk. Odnosi između ljudi u Hajduku moraju ostati unutar zidova na Poljudu, a ne plasirati se preko novina. Četrdeset godina radim u nogometu i ne želim da mi se sugerira kako voditi treninge."



| komentari (0) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.