< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

E-mail

Arhiva

  • slano
  • slatko
  • razno

    Uzori

  • Kuharica Lipe Mare
  • Kuhar s blogera
  • Da mi je nešto slatko
  • 101 Cookbooks
  • Moj obrok
  • Dobro jutro, Hrvatska
  • Gastronaut
  • Gastro kuharica
  • Dobar tek
  • Moji recepti (Slo)
  • Recepti (BiH)
  • Balkanska kuharica
  • Kuvarica (Sr)
  • BeCook (Sr)


    eXTReMe Tracker

  • Zgužvane kuharice
    14.11.2007., srijeda
    Pastrva u roru

    U našem narodu uvriježeno je da se riba jede petkom.
    Danas definitivno nije petak, no red je na meni da objavim recept, a ovako će te ipak imati vremena pripremiti sastojke :)

    Količine sami odredite – ovisno za koliko ljudi pripremate ručak, a sami najbolje znate koliko vaši ukućani mogu pojesti.

    Dakle, potrebno vam je;
    Image Hosted by ImageShack.us

    * pastrva
    * krumpir, narezan na četvrtine
    * mrkva, narezana na ploškice
    * grincajg,
    * paprika, cijela
    * sol
    * brašno
    * ulje, po mogućnosti maslinovo
    * puno češnjaka, sitno nasjeckanog

    Ribu očistite, natopite sokom limuna i pustite da tako odstoji oko pola sata.
    Potom ju posolite, pobrašnite i kratko popržite na ulju, sa svake strane.
    Tako pripremljenu ribu napunite nasjeckanim češnjakom.

    U veći protvanj stavite krumpir, mrkvu, grincajg i papriku, posolite, promješajte, na to poslažite pripremljenu ribu, prelijte s malo ulja,
    Image Hosted by ImageShack.us

    prekrijte aluminijskom folijom i, u roru, pecite oko sat vremena na temperaturi 200-220 stupnjeva, a potom
    Image Hosted by ImageShack.us

    - dobar tek!

    Ljubi vas Nessa!
    - 09:26 - Ispeklo pa reklo (6) - Tisak - # - On/Off

    << Arhiva >>

    Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se