< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

E-mail

Arhiva

  • slano
  • slatko
  • razno

    Uzori

  • Kuharica Lipe Mare
  • Kuhar s blogera
  • Da mi je nešto slatko
  • 101 Cookbooks
  • Moj obrok
  • Dobro jutro, Hrvatska
  • Gastronaut
  • Gastro kuharica
  • Dobar tek
  • Moji recepti (Slo)
  • Recepti (BiH)
  • Balkanska kuharica
  • Kuvarica (Sr)
  • BeCook (Sr)


    eXTReMe Tracker

  • Zgužvane kuharice
    10.10.2007., srijeda
    Apšmalcani karfiol sa sezamom

    Očistite i operite karfiol (ili brokulu ili mahune),
    stavite kuhati u zakuhalu i posoljenu vodu,
    čim omekša (maksimum 5 minuta) izvadite i
    stavite u zdjelu hladiti.

    U maloj posudi zagrijte malo ulja, dodajte jušnu žlicu prezli i miješajte da ne zagori.

    Kad se prezli počnu pržiti (cvrčati i "kipiti") ubacite jušnu žlicu sezamovih sjemenki pa propržite još malo i prelijete preko skuhanog povrća.

    Ostavite ohladiti i uživajte!

    - 08:30 - Ispeklo pa reklo (6) - Tisak - # - On/Off

    << Arhiva >>

    Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se