< | listopad, 2007 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Arhiva
Uzori
Zgužvane kuharice
Apšmalcani karfiol sa sezamom
- 08:30 -
Ispeklo pa reklo (6) -
Tisak -
# -
On/Off
Očistite i operite karfiol (ili brokulu ili mahune), stavite kuhati u zakuhalu i posoljenu vodu, čim omekša (maksimum 5 minuta) izvadite i stavite u zdjelu hladiti. U maloj posudi zagrijte malo ulja, dodajte jušnu žlicu prezli i miješajte da ne zagori. Kad se prezli počnu pržiti (cvrčati i "kipiti") ubacite jušnu žlicu sezamovih sjemenki pa propržite još malo i prelijete preko skuhanog povrća. Ostavite ohladiti i uživajte! |