25

nedjelja

rujan

2011

Aromatica: Šampon za rast i jačanje kose

Aromatica šampon za rast i jačanje kose sadrži tinkture koprive i ružmarina. Upravo ovi ekstrakti koprive i ružmarina pokazuju antiseptičko djelovanje, pomažu u uravnotežavanju rada lojnih žlijezda te pojačavaju prokrvljenost kože glave. Ovi učinci potiču obnovu stanica i veći dotok hranjivih tvari u korijen dlake, što jača korijen i potiče rast kose.

Upotreba: 5 do 10 ml šampona utrljati na mokro vlasište uz blago masiranje, zatim isprati

Pakiranje:

PET ambalaža od 260 ml

Image and video hosting by TinyPic



staklena bočica od 250 ml



U obje bočice se zapravo nalazi ista količina šampona. U odabiru ambalaže jedina je stvar vaša osobna preferencija - želite li plastičnu ili staklenu bočicu. Osobno sam odabrala plastičnu jer sam nespretna, a i pod tušem zna postati klizavo, pa nisam htjela riskirati da staklena bočica završi na podu.

Šampon koji bih preporučila svakome. Trenutno ga koristimo moja mama i ja, svaka ima svoju bočicu, i obje smo vrlo zadovoljne. Ja imam gustu i dugu kosu, s time da me ovo ljeto počelo živcirati ispadanje kose koje je bilo posvuda. Odlučila sam tome stati na kraj i moram priznati da mi se doista čini da mi ispada manje kose. Osim toga, šampon je blag prema mojoj boji - ne ispire jako boju sa bojane kose.

Moja mama ima tanku, rijetku i kratku kosu koja je sklona mašćenju. Dosad je kosu morala prati svaki dan i nakon pranja je imala problema sa stiliziranjem kose - kosa je bila bez volumena, nije stajala na mjestu ni uz pomoć pjene i lakova, frizura bi ubrzo jednostavno splasnula. Otkad koristi ovaj šampon, bez pranja može izdržati do 3 dana. Također je primijetila da lakše oblikuje frizuru, kosa više nije beživotna i opuštena, već stoji onako kako ju namjesti. Ona je jednostavno oduševljena šamponom.

Šampon dobro opere vlasište i kosu. Ipak, pri prvom pranju se šampon ne pjeni puno, ali zato se u drugom i mala količina šampona dobro zapjeni. Kako bih uštedjela šampon, s obzirom da njegova cijena baš i nije toliko niska i da ja kosu kod pranja šamponiram dvaput, prvo pranje napravim sa običnim šamponom. Za mene je to Herbal Essences (plavi). Ovako mi nije žao potrošiti malo više šampona. Zatim dodam manju količinu Aromatica šampona u drugom pranju. Kosa se lijepo zapjeni, lagano izmasiram vlasište šamponom i isperem.

Ovaj šampon možete kupiti u specijaliziranim Aromatica prodavaonicama ili naručiti putem interneta. Adrese Aromatica prodavaonica pogledajte ovdje:
Aromatica prodavaonice

Cijena šampona (stakleno pakiranje ili PET): 51 kn

Jeste li možda isprobali ovaj šampon? Koje je vaše mišljenje o njemu? Koji je vaš najdraži Aromatica proizvod?

13

utorak

rujan

2011

Garnier Skin Naturals - Rose ectract mlijeko za čišćenje lica

Garnier Skin Naturals hidratantno mlijeko za lice i područje oko očiju za suhu i osjetljivu kožu čisti i umiruje. Savršeno uklanja čak i dugotrajnu šminku s lica i područja oko očiju. Dermatološki testirano. Dolazi u plastičnoj ambalaži od 200 ml.

Image and video hosting by TinyPic


Ono što moram priznati ovom mlijeku za čišćenje je da doista vrlo lako skida šminku - bilo kakvu. Čak je i skidanje maskare vrlo jednostavno, brzo i nije potrebno trljanje. Miris je blag, a proizvod je nježan i ugodan za kožu. Tekstura je dosta gusta, što me dovodi do njegove najveće mane: ako niste pažljivi, proizvod će ući u oči. A kada uđe, oči peku!
Dolazi u količini od 200 ml, što je više od proizvoda za skidanje šminke koje sam dosad koristila (proizvodi za skidanje šminke većinom po 100 ili 150 ml).

Iako sam prilično zadovoljna kako proizvod dobro čisti šminku i zbog toga mi je prilično žao otpisati ga, nisam sigurna da ću ga ikad ponovno kupiti. S obzirom da mi najviše treba upravo nešto za skidanje šminke na očima, jako mi je bitno da ukoliko proizvod i uđe u oči, da ih ne iritira i da oči ne peku, što s ovim proizvodom nije slučaj.

Ipak, ukoliko trebate blago sredstvo za skidanje šminke, koje ne isušuje kožu, odlično skida šminku, a da ga pritom ne koristite za skidanje šminke na očima, svakako probajte ovaj proizvod.

Ovo pakiranje sam dobila na poklon, pa nisam sigurna koja mu je cijena (mislim da je oko 30-ak kuna).



12

ponedjeljak

rujan

2011

CLASSIC Liposhock


Classic Liposhock je trokomponentni anticelulitni gel sa snažnim lipolitičkim djelovanjem i ciljanim učinkom na specifičnu i stabilnu strukturu masnog potkožnog tkiva trbuha, bokova i bedara. Medna komponenta s uljem pšeničnih klica i vitaminom E, te prirodnim ekstraktima hmelja djeluje antioksidativno, eliminira slobodne radikale, toksine i suvišnu tekućinu. Ujedno omogućava 100 %-tni prodor djelatnih tvari duboko u masno tkivo. Eterično ulje zelenog papra trenutno razara masne stanice.
Iso Slim Complex pospješuje metabolizam masti, jača kolagen i zajedno s medom snažno zateže mekanu, neelastičnu i opuštenu kožu trbuha, bokova i bedara.

Eliminira 37 % masnoće, smanjuje obujam 4,3 cm, zateže kožu do 48 % u 4-8 tjedana.

Gel se nanosi na kožu kritičnih predjela u tankom sloju i utrlja blagim kružnim pokretima. Masaža i folije nisu potrebne. Prvi rezultati zapažaju se već nakon nekoliko dana, a željeni uspjeh postiže se nakon 4-8 tjedana primjene.

Image Hosted by ImageShack.us


Što drugo reći nego da kupujem opet! Čudo jedno!

Koristila sam ovaj gel redovito, ujutro i navečer, oko mjesec dana. Lagano bih ga utrljala na područje cijelog trbuha jer je upravo to moja bolna točka. Prve rezultate sam počela uočavati nakon nekih tjedan i pol do dva tjedna. U to doba sam intenzivno trenirala i bilo je teško reći koliki udio je trening, a koliki sam proizvod. Uglavnom, trbuh se doista zategnuo, nestalo je nekoliko centimetara, a i osjećalo se da je koža čvršća.

Zatim sam otšla na more, moje vježbanje je prestalo, a ja sam se ulijenila. Moj trbuh se izdajnički opustio, a ja sam doslovce - izvisila. Uhvatila sam se ja ponovno toga gela, kad gle ono čuda! Nakon nekoliko dana korištenja doista se vide rezultati. Trbuh je čvršći i ravniji -čudo jedno. Ostala sam zadivljena!

Gel ostavlja blagi osvježavajući osjećaj na koži (gotovo pomislim da osjećam njegovo djelovanje), vrlo se brzo upija i uopće nije mastan. Za tren možete najnormalnije obući odjeću i krenuti osvojiti dan. Primjena ne uzima ni vremena ni truda, lagano umasirate gel ujutro i navečer. Nikakve masaže nisu potrebne, iako ja volim malo izmasirati trbušćić (ta moja masaža ne traje ni minutu!). Miris gela je svjež, pepermintast i ne zadržava se dugo na koži. Tekstura je glatka i kremasta, a gel se vrlo lako razmazuje.

Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i definitivno ga nastavljam koristiti. Rijetko kad očekujem čuda od mazalica koje obećavaju manje centimetara, ali ova se pokazala doista djelotvornom. Već za nekoliko dana mogu vidjeti da je trbuh čvršći i bolje toniran, te da izgleda manji.

Ovo je svakako proizvod koji bih preporučila ukoliko želite oblikovati svoje tijelo i riješiti se dosadnih naslaga koje vas muče. Upotreba je jednostavna, a rezultati itekako zamjetljivi. Samo budite uporni i sjetite se svakog dana odvojiti minutu vremena ujutro i navečer da se namažete. Dodatni plus je što se radi o prirodnoj i domaćoj kozmetici.

Dolazi u plastičnom pakiranju od 150 ml.

Cijena: 50 - 60 kn

Imate li vi neku tajnu mazalicu koja čini čuda na vašem tijelu?


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>