31

srijeda

kolovoz

2011

Garnier mineral deodorant

Za vrijeme vrućih ljetnih dana, ali i u stresnim i napornim situacijama, svi se znojimo više. Iako je teško zaustaviti znojenje jer je to prirodan proces kojim se organizam štiti od pregrijavanja, neugodni mirisi se mogu lako spriječiti. Samo je potrebno naći odgovarajući proizvod protiv znojenja i neugodnih mirisa. Ja sam pronašla svoje.

Problemi na koje sam naišla sa proizvodima protiv znojenja i neugodnih mirisa:
- iritantan miris, od kojeg imam osjećaj da još gore smrdim
- ostavljaju žute tragove na odjeći koje je teško ukloniti
- samo kamufliraju miris, uopće ne smanjuju znojenje
- ne ostavljaju osjećaj svježine duže vrijeme, već samo dok su svježe naneseni

Sve navedene probleme riješila sam onog trenutka kad sam otkrila Garnier mineral deodorant. I to ne bilo koji, već onaj sa ljubičastim na sebi. Isprobala sam razne antiperspirante i dezodoranse, neki su mi odgovarali više, a neki manje. Moj problem je bio što sam se brzo zasitila mirisa i nakon jednog vremena sam počela paranoično šnjofkati i imati osjećaj da smrdim - čak i kad sam samo mirišala po dezodoransu. No, sa ovim Garnierovim tog problema nije bilo, čak i nakon što sam ga potrošila više od pet puta. Sada uvijek kupujem isti proizvod i njegov miris mi se još uvijek sviđa, jednako kao način kako miriše na meni.

Image Hosted by ImageShack.us


Garnier mineral deodorant Ultra dry roll on

Garnier Ultra dry roll on pruža zaštitu čak i u ekstremnim uvjetima. Osigurava 48-satnu zaštitu u uvjetima vrućine, stresa ili bavljenja sportom. Obogaćen je mineralitom, te pruža konstatnu zaštitu istovremeno dozvoljavajući koži da diše. Sadrži miris mandarine i tandžerine, zelene trave, naranče, cedra i mošusa. Ne sadrži parabene ni alkohol, dermatološki je testiran. Pakiranje je ergonomski oblikovano.

Ovaj dezodorans nudi 48-satnu zaštitu, svježinu i suhoću, dozvoljava koži da diše, brzo se suši i ostavlja osjećaj mekoće na koži.

Što drugo reći nego: moj najdraži dezodorans dosad. Ima ugodan svjež miris, ne ostavlja tragove na odjeći, brzo se upija i vrlo je nježan za kožu. Koristim ga čak i odmah nakon depilacije, još mi nijednom nije izazvao iritaciju. Sprečava neugodne mirise i smanjuje znojenje, iako ga ne uklanja u potpunosti (kao ni jedan drugi). U potpunosti služi svojoj svrsi, a izrazito je ugodan za korištenje. Moje preporuke!

Pakiranje: plastično pakiranje, 50 ml

Cijena: oko 20-ak kuna

Garnier mineral deodorant Ultra dry - sprej

Isti opis koji sam dala za roll on, vrijedi i za sprej. Ugodan miris, osjećaj svježine i suhoće. Iako na dnevnoj bazi preferiram roll on, sprej mi je puno praktičniji za posebno vruće dane, putovanja i sl. kao dodatna zaštita ili kao brzinsko osvježenje.

Pakiranje: 150 ml

Cijena: oko 20-ak kuna

Zaključno:
Svakako preporučam da isprobate navedene dezodoranse. Miris je vrlo ugodan i osvježavajuć, ostavljaju nježan i ugodan osjećaj na koži, bez dodatnih iritacija i mrlja na odjeći. Za koju god da se formu odlučili (roll on, sprej ili kamen), sigurna sam da ćete dobiti odličnu zaštitu.

Koje je vaše najdraže sredstvo protiv znojenja i neugodnih mirisa?

<< Arhiva >>