15

ponedjeljak

kolovoz

2011

Gliss kur: Oil nutritive



Jedna od meni najdražih Gliss kurovih linija za njegu kose je upravo ova žuta - Oil nutritive. Ova linija je namijenjena njezi duge kose sklone pucanju vrhova. Proizvodi sadrže nekoliko njegujućih ulja (sedam), među kojima je arganovo ulje i shea ulje koji njeguju suhe vrhove. Osim ovih, proizvodi sadrže maslinovo ulje, ulje makadamije, sezamovo ulje, bademovo ulje, ulje iz koštica marelice i ulje marule. Ulja su prikupljena po fair trade principu i zadovoljavaju Ecocert ekološke standarde.

Ono što kod ovih proizvoda nikako ne mogu dovoljno naglasiti, a to je da mirišu božanstveno!

Šampon

Ovo je jedan od meni najdražih Gliss kurovih šampona. Šampon se dobro pjeni, lijepo očisti i njeguje kosu. Ne mrsi ju, a miriše prekrasno. Ovom šamponu sam se vraćala nekoliko puta. Ne ostavlja kosu teškom, lako se ispire. Nikakvih negativnih posljedica po vlasište, samo mirisna rapsodija.

Regenerator

Još jedan od proizvoda iz ove linije kojim sam vrlo zadovoljna. Poslije upotrebe je kosa mekana i njegovana, lako se raščešljava. Radi ono za što je namijenjen. Sviđa mi se!

Maska za kosu

Maska za kosu ima vrlo gustu strukutu, gotovo kao da dirate mekani maslac. Kao i svi proizvodi iz ove linije, miris je prekrasan. Možete vidjeti promjenu nakon upotrebe jer kosa je mekana i nježna, lako se raščešljava. Lako se ispire. Svakako preporučam.

Oil Nutritive Wonder Serum- Spray



Jedan od mojih favorita! Ostavlja prekrasan miris u kosi, a ne čini kosu teškom ni masnom. Iako sadrži mnoga njegujuća ulja (između ostalih toliko popularno arganovo i makadamijino), ne masti kosu, brzo se upija i čini kosu vidljivo ljepšom i sjajnijom. Ispucali vrhovi su manje vidljivi, a kosa je mekana i mirišljava. Proizvod se može koristiti i na suhoj i na mokroj kosi, a traje nevjerojatno dugo, nikako potrošiti. Preporučam da isprobate.

Cijena šapona i regeneratora je oko 17ak kuna, a cijena maske i spreja oko 30tak kuna.

Koji je vaša najdraža Gliss kur linija proizvoda?

<< Arhiva >>