11:45 16.03.2011.
She walked away, while her shoes were untied, And the eyes were all red, You could see that we'd cried.
Jučer sam listala po arhivi citajuci stare postove. Bilo je zanimljivo gledat kako sam u nekim trenucima umirala, u nekima pucala od vesenja, a u nekima se osjecala prazno i nevažno, uglavnom zbog alkohola. Mislim da se ne mogu nazvat alkoholičarom, niti pušačem. Neznam ni zašto to radim. Prisjetila sam se raznih postova, sve preko ljeta kad su se jele breskve pa do tmurnih, žalosnih dana kad sam bila u vezi. Malo sam se i zapitala kada cu opet naci nekoga kome su moc reci sve jer sam jednu takvu osobu nedavno odbacila od sebe (doduse, bolje mi je bez njega). Primjetila sam i da sam jako cesto koristila rijec "momak" umjesto "decko", sto je srbizam. Ne zelim reci da imam nesto protiv Srba, ali zivimo u takvom svijetu gde je greh da koristimo takve reči bre. Primjetila sam i da sam svaki post potkrijepila zanimljivim citatima iz pjesama, imali oni veze s postom ili ne. Također i to da je većina tih pjesama Paramore. I njih sam počela slušati zahvaljujući blogerima, točnije jednoj curi kojoj sam radila dizajn na Hejli Bejli (inace Hayley Williams, ali po mom). Onda sam morala i kosu obojat u crveno, ne zbog nje nego jer sam to oduvijek zeljela. Zapravo, samo se zavaravam. Obojala sam kosu u crveno kako bih više ličila na Hejli, a sad mi je ipak svejedno hoću li ličit na nju ili ne jer sam s vremenom shvatila da trebam bit svoja i da sa svojim bendom necu nista postic ako budem kopirala Paramore. I tako sam pustila kosu da mi prirodno pada u loknice umjesto da ju tretiram otrovima za ravnanje. Upravo sada sam primjetila da negdje pisem slova s kvačicama, a negdje ne. Mijenjala sam navike. Imam puno novih prijatelja dolaskom u srednju skolu. Pocela sam vise ucit. Ne mogu reci da sam prestala konzumirat alkohol i cigarete. U korizmi sam se umjesto toga odrekla, ajmo rec odlucila sam nabit malo mišića i ono mekano na sebi pretvorit u tvrdo. I zapocela sam ovaj post jer mi je nevjerovatno koliko sam se promijenila i to citajuci svoje postove na blogu kojeg imam od 2009. Ako ne budete imali pametnijeg posla pa procackali po arhivi, necete pronaci niti jedan post iz te godine, jer sam ih obrisala kad je 2010. doslo do jos jedne velike promjene. Sad je se ne mogu sjetit, jer je obrisana.

Image and video hosting by TinyPic

- 11:45 - Komentari (7) - Isprintaj - #


17:01 12.03.2011.
My heart, it beats for only you.
Ovaj post je namjenjen njemu, mom prijatelju, koji mi ce mi ostat samo prijatelj, dok god smo zajedno.

Postoje trenutci, doduse, faze. Faze kada upoznate osobu i ona vam se svidi. Odmah, istog trenutka kad ste ju vidjeli. Drugim rijecima, ljubav na prvi pogled, ali to je previse ljigavo. Postane vam prijatelj, neko vrijeme se odlicno provodite zajedno, s drustvom. Ne zelite da takvi trenuci prestanu. Od vremena je pozeljno da stane. Ali kako dode, tako i ode. Vise-manje je sve gotovo kad se zaljubimo u prijatelja. Odnosno tesko je kad to izade na povrsinu. I nista vise nije kao prije. Slucajni dodiri koji su poticali leptirice u trbuhu, nakon pogreske nestaju. Ti slucajni dodiri postaju neugodni, prisjecaju nas na predivne trenutke koje smo proveli zajedno, a sada ih vise nema. Jedan poljubac, jedan poljubac od kojeg se oboje nemogu suzdrzati. Prijatelji s kojima smo godinama zajedno, nisu nam namjenjeni kao ljubavnici.
I zato ne zelim da nasi "slucajni" dodiri prestanu. I oboje znamo da nisu samo slucajni. I vjerovatno jesam zaljubljena u tebe, ali mogu to kontrolirat. Mogu, ako ces mi obecat da ces zauvijek biti tu. Jer ti si jedina osoba s kojom ne mijenjam odnos poslje svađe. Ti si jedina osoba koja se nikada nece naljutit na mene, iz bilo kojeg razloga. Ti si jedina osoba koja ce mi iskreno rec da sam postala umisljena, ali i da sam previse dobra osoba da bi takva i ostala. I ti si onaj decko koji me prije toliko godina povrijedio, a nije to htio. Ti si decko u kojeg sam zaljubljena od osnovne skole, ali nikada nisi htio biti samnom. Ti si mi danas najbolji prijatelj i nikada necu zaliti sto medu nama nije bilo nista vise.
Volim te, svim srcem, onoliko koliko jedna cura moze voljeti decka. No kisses and holding hands required.
Image and video hosting by TinyPic
*jos vise cu te voljet ako mi danas umjesto bambusa kupis votku :)

- 17:01 - Komentari (7) - Isprintaj - #


11:26 01.03.2011.
you've never been so used as i'm using you. abusing you.
Danas smo svi jadni. Svi smo žrtve. Nitko od nas nije kriv za svoje postupke. Mi smo uvijek prevareni. Mi više nemamo snage trpjeti bol. Nama je učinjena šteta. Uvijek i stalno. Svi mi smo izigrani i nesretni. Umiremo jer nas netko svojim bezosjecajnim postupcima neprestano ubija. Oni su krivi.
Nemamo snage za život, a imamo snage pokusavat popunit prazninu u sebi tako sto odlazimo u barove, diskoteke, unistavat se alkoholom i drogom da bi drugi dan rekli da je dosta, da nas život udara tamo gdje najviše boli. Da, to možemo. To želimo. Nakon što smo se uništili, (s naglaskom na sami sebe), obraćamo se Njemu i optužujemo ga.
"Bože, zašto ja? Čime sam to zaslužio/la? Zašto si me poslao na Zemlju kad me uništavaš? Koja je moja uloga? Bože, neka prestane. Ne želim da mi se ovo više događa. Pomozi mi, promjenit ću se, obećajem."
I tu je naša tragična krivnja. On, kao On, tako dobar i milosrdan, svaki put nam iznova oprosti taj grijeh. Iznova smo sretni, iznova mu se obraćamo kako smo sretni, iznova mu zahvaljujemo, dok ne dođe onaj trenutak. Zaboravimo obećanje. Ponovno se opijemo, ponovno se kajemo, ponovno se molimo. Jednom kad se osvrnete na to, kao ja sada. Jednom kad shvatite koliko ste se igrali. Shvatite i koliko zaslužujete da vas život mazi. Koliko vam On oprašta. Za ništa. Zatim se pitate, čemu on služi? Postoji li? Zašto nam to radi? Onda mu govorimo da nas kazni zbog naših postupaka, onda to poričemo. Jer boli. Obećajete još jednu promjenu, a znate da obećanje kao i inače nećete održati. Čemu onda sve to?
Kad si sretan, On ti više ne treba.

Image and video hosting by TinyPic

Don't look so blue, you should have seen right through, I'm using you, my little decoy. I'd do it over again.

- 11:26 - Komentari (4) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

reload, numbskulls, reload.


bio link misc cred


the idiot says: Yo hoho

Komentari On/Off

Hello Darlings
Looking lovely today :)
Have fun with the navis which are up there ^^
......................................................

I write you just to let you know, that I'm alright. Can't say I'm sad to see you go, 'cause I'm not.