Gulag

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
š + č + p = ščp

Linkovi
Nema nista
Prazni Browser
SNF.hr (Server-Not-Found)

12.02.2006., nedjelja

Japanski rikverc vepar samougnojica

Vrlo popularna japanska legenda koju su nam pričali i naši stari da bi smo lakše zaspali u krevetu kad smo bili djeca. Odakle potiče ustvari ova legenda i kako je prenesena s trtice na trticu do današnjih dana? Nekada davno japanski je narod nemilice iskorjenjivao rikverc-vepre, sve dok nije ostao jedan jedini rikverc-vepar. Taj jedan jedini vepar zvao se Draško Dule Dragojle (3D, kasnije mu je pripisan patent za izum grafičkih kartica, ali s obzirom da u to vrijeme još nisu postojale tegle sa samohodnim grčkim otvaračima, očito je da su se povjesničari malo prešli jer ako pogledamo prošlost japanske kulture koja je preuzeta od alžirskih mlečana iz kamenog doba dok se još kamen tokario sa poluautomatskim fleksericama na tranzistorskoj tehnologiji sa poluvodičkim remenjem za koturanje kockastih kolotura i kuhao u drvenim kacama, očito je onda da japanci nisu preuzeli kulturu od alžirskih mlečana. Alžirski mlečani su izumrli u 19. stoljeću prije 18 stoljeća nego što se rodio 10. prethodnik Isusa Krista Azerbeđanina koji je ustvari išao u 9. obrtničku školu za smjer auto-keramičar. I dan danas se nezna pravi uzrok nestanka te kompletne civilizacije, ali postoje neke teorije koje se međusobno upotpunosti kose. Prva govori kako je postojao japanski vepar samougnojica koji je mogao u jednom okotu imati 612 mladunaca. Dalje se ta teorija pretvorila s vremenom u legendu ok kojoj sam i htio zapravo govoriti) Naime, legenda govori da tko jednom čuje prije spavanja legendu o japanskom rikverc-vepru samougnojici sedmero djece će mu se roditi kao nagluhi veprovi sa 3 noge na čelu i 2 ugnojene surle s kojma će pri rođenju imati životinjski instinkt da ih guraju u monofazne utičnice. Legenda dalje govori da će od tih sedmero djece veprova prvih 2 biti odma spaljeni u Albanskoj pokrajini Kukas zajedno sa devet starih odbačenih Obodinovih mašina bez centrifuge, a samo dvije će imati pravovaljane i ispravne programatore koji sagorijevaju na 320 stupnjeva kelvina (jedan stupanj kelvina je energija koja se oslobađa ako dva istovjetna pravoslavna crkvena ormara koturamo nizbrdo jedan pored drugoga s tim da se nakon sto metara prvi počne raspadati od posljedica meksičkog švargl-crva koji ima proljev zbog nagorenog svinjskog slijepog crijeva u švarglu, a drugi ormar ustvari nemoramo koturat) ostalih pet djece veprova će biti zaklani na kirbaju u Višnjevcu.
- 14:22 - Komentari (5) - Isprintaj - #

11.02.2006., subota

Organizirani prebjezi pasanaca preko Gvajanske granice uzrok diskriminacije i loše ispunjene porezne prijave!

Reporter: Ima li kakvih novosti u Gvajani?

Ambasador: Gvajanska država opsednuta najezdom pasanaca iz Brazila odlučila je na graničnim prijelazima uvesti restriktivne mjere. Od danas u Gvajanu mogu ući samo visoko obrazovani pasanci sa kvocjentom inteligencije većim od Brazilskih babuna koji imaju problema sa aknama u sezoni parenja makedonskih tronogih oklopnih deva! Na granicama su postavnjene vreće s prezlama od kojih su izrađeni bunkeri sa plameno-rigačima i samotrzajućim ruskim bestrzajnim dalekometnim samokresnim haubicama za bliske borbe. Svaki otpor će biti u startu spriječen. Ilegalni prebjezi će se kažnjavati sa služenjem pet godina u tvornici upaljenih jajnika za japansko tržište na Kosovu.

Reporter: Hvala na javljanju!
- 12:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Što napraviti sa podvrstom karas-arbanas?

Pitanje koje zaista često čujemo na svim stranama, a vrlo je teško dobiti pravovaljani odgovor. Inače vrsta karas-arbanas je specifična po tome što vrlo često i učestalo grize vlastite testise i zatim prebacuje krivnju na svoju moždanu nestabilnost koja je uzrokovana prevelikom količinom krastavčje kiseline. Naime, prevelike doze kiseline uzrokuju haliranje i karas-arbanas svoje testise ustvari zamišlja kao dva odbačena hrđava končareva bojlera, sa velikom količinom vodenog kamenca koji ustvari tu nebi trebao biti jer poznato nam je da su turski kublaj-kanovi koji su živjeli u Burkini Faso uzgajali kuke za slaninu s posebnim stiroporskim grijačima izrađenim od ošurene meksičke gnu-vjeverice sa biseksualnim sklonostima ka analkondama. Gdje pronaći problem i kako ga riješiti, zaista postaje pravi problem jer ako pogledamo današnju proizvodnju ucviljenog ajvara u tvornici kukuruznih mahunarki koje se masovno izvoze u Rumunjsku (tamo je ogromna potreba za tim proizvodom koji inače služi za podmazivanje gurtni u roletnama) nećemo pronaći odgovor. Odgovor leži vjerojatno u kredencu koji je moja baba ostavila u sobi, na izloženoj promaji 20 min i ako pomnožimo faktor promaje (4.72 m/s) sa ubuđavljenošću zraka koji struji iz konjušnice kroz sobu u kojoj se nalazi kredenac, dobit ćemo faktor natrulosti mađarskog drveta od kojeg je izrađen Ramzesov sarkofag u kojem on ustvari uopće nije bio mrtav. Istina o Ramzesu nikada nije otkrivena, ali se pouzdano zna da su ga strpali živoga sa baranjskim veprom što je uzrokovalo gradnju četvrte piramide koja nije nikada izgrađena, jer je bila u obliku kružne kocke za dvadeset čoškova, s tim da je svaki imao ugravirano jedno slovo malezijskog alfabeta i na svakom se nalazila rampa sa naplatnim kućicama u kojima su bili zaposleni pretežitno odbjegli portiri Kurdi nezadovoljni toplim obrokom u McDonaldsu. Na svakoj naplatnoj kućici se nalazila rasvijeta napajana crnogorskim minjonkama koje su se kupovale već nacurene, što je uzrokovalo slabu osvjetljenost naplatnih kućica i nemogučnost pravovanjane naplate ulaznica, s time su piramide otišle u stečaj, a u Republici Kongo je bila inflacija 50043 %, što ustvari nema veze sa gore navedenim ajvarom koji je je sjebo kompletnu gospodarsku politiku Norveške jer su zabunom trpali maloljetne tuljane u riblje konzerve i to sve izvozili u Republiku Kongo.
- 11:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Popis novootkrivenih životinjskih vrsta











Kao i svake godine, zavod za istraživanje podpazušnih ugnojenja (ZZIPU) izdaje listu novotkrivenih vrsta i podvrsta:

Hohtenshmajerova sveta potočna kravokoza
Kublaj-bager
Sikter-šoder
Judin šarplaninac hermafrodit diverzant
Dugonogi kratkoprsti ostrokandžasti dugouhi kratkobrki skočikonj
Prugastotamnoduga zebro-pčela
Srebrnodlaka lijevonoga guzibuba
Iranski šišmiš-pasanac debeloguzičar v2.13
Slamnati miomirisni rakunojed
Darkerski rabin-franjevac epileptičar
Fantomska agro-antilopa
Retro sova
Neonacistički logorski lešojed
Planinsko-posavsko-kvazimongolijski tetrijeb
Rakun čizmar
Drinski slon balegar
Afrička velikoguza kratkocrijevna chinchilopa
Andaluzijski porno-punoglavac
Naparfemisani feminizirani ortodoksni ljenivac
Ljetni raspustni gnu trubač
Gnu koji trubi u trublju
Lijevorepa dubokogrla štakor-chinchila
Razgužena dual handy foka
Australijsko-bangladeški jazavac aktivist
Nadarktička slabovidljiva japansko-turska sovolastavica
Sob soboslikar
Šangajski šišmiš šustermajstor
Dvoglava odbjegla samljevena neprobavljena kokoš
Materinjski zec frižidernjak
Tronoga rovokopacica
Munjevita tango-bajlango ptica
Krivonoga leteća bombardier-kornjača
Surinamska krep-šmirgl salama
Hippijevski zec pustinjak
Mormonski krokodil sa parkinsonovim sindromom
Ćelava kornjača s dvotaktnim motorom i polupraznim akumulatorom na dva točkića
Troguzi psolav mormon
Biker-bogomoljka
Indijski štakor šupkolizac
Musavi piksla-dunsflaša žabojeb
Kanadski los-ralica
Farmerska rambo-ptica dvodihalica
Krava keksara
Krava koksara
Spori oštrozubi komarac kremšnitojedac
Burmanski guzodlaki babun
Bubrežno-kamenska čegrtuša
Čepinski vepar obliguzac
Stiroporski crv dlakavac
- 10:47 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Skandalozno otkriće: Ninđe kornjače švercaju sex opremu!

Unazad nekoliko dana svjedoci smo kako se po medijima vrti stalno jedna te ista tema. Poznati heroji malih TV ekrana Ninđe kornjače (sve četiri + ostali likovi) uključeni su u ilegalnu trgovinu sex opremom. Naime, prilikom pretresa ninđa-tamića, pronađeno je više komada samozadovoljavajućih i zadovoljavajućih sexualnih naprava. Radi se o 56 automatskih dildo uređaja + dodatna oprema (baterije na punjenje, sex svrdlo, klip, vitlo i dr.) koji imaju mogućnost podešavanja na 5 brzina (1. lenjivac, 2. puž, 3. čudnovati kljunaš, 4. gepard, 5. barakuda), lanci za vezanje (sveukupno 800 metara), 13 poluautomatskih dildo uređaja sa mehaničkim sistemom pokretanja. Uz to, na mjestu očevida obavljen je i pregled kvalitete goriva u ninđa-tamiću, te je otkriveno da su sipali ložu! Protiv svih članova kornjača klana (četvorka) uključujući i Sekača (koji je bio veza na carini Bugarska-Italija) bit će podnesena kaznena prijava nadležnom sudu u Komletincima gdje se sumlja da u kanalizacijskom sistemu imaju sačuvanu opskrbu za cijeli južni Balkan. Inače, suparništvo između ninđa kornjača i Sekača je očigledno bio samo paravan za skrivanje ove kriminalne radnje.

Zanimljivo je napomenuti i to je da tamić legitimiran u rutinskoj provjeri, jer je bio nepropisno parkiran na ćupriji, s tim da je vlasniku uništena saksija i bit će mu nadoknađena šteta. Policija još nije isključila i tu opciju da su ninđe bile pod utjecajem opojnih sredstava prilikom intervencije što ih je i navelo na tako neprofesionalno parkiranje na ćupriju!
- 01:45 - Komentari (1) - Isprintaj - #

10.02.2006., petak

Priprema narajcanog pazuha od tađekistanskog dubokomorskog riječnog rakuna

Prilikom mog posjeta farmi nepalskih ljubičasto-analskih rakuna, zapisao sam si jedan vrlo zanimljiv recept koji svakako preporucam svakome tko imalo ne drži do sebe. Naime, radi se o farmi koja se nalazi u Afganistanu između Tursko-Panamske granice pored sjevernog Nemetina! Zanimljiv projekt vlade Republike Islamske Koreje, gdje živim rakunima deru kožu i prave visoko kvalitetno remenje za motor stojadina po bugarskom međunarodnom certifikatu. Ne samo to, stare oboljele rakune od difterije i tifusne malarije recikliraju i izrađuju Hugo paštete (mali poznati trol kaskader, svoju popularnost stekao u video igricama i izložen čestim kritikama na račun kockice između prednjih zubi) i kremu za cipele.

O rakunima:

Svi oni koji još nisu informirani o ovim vrlo velikim ubicama i krvolocima koji su prava prijetnja nestašici mahunarki i azbestnih goveda na ruskim pašnjacima, sada je prilika da se nešto više informiraju. Poseban sistem nasrtaja na potencijalni plijen i domišljatost ovog rakuna, je upravo ono što ga čini posebnim. Često je poznato ukoliko rakun ne dobije ono što želi, dolazi do čudnog ponašanja i on se počne abnormalno rajcati. Simptomi rajcanja su slijedeći: psuje na mađarskom, često i nerazumljive psovke, znojenje pazuha, međunožja i bubrenje testisa, koji kasnije mijenjaju boju u maskirno-bijelu. Osim toga, rakun ima ogrnomnu želju za pjevanjem talijasnkih opera iz najrazličitijih opusa, ima izraženu želju za nošenjem nizozemskih klompi, a često i gaća s kurčinom. S obzirom da rakuni nemaju raspon glasa kao kod sive leteće gliste, dolazi do mnogobrojnih distorzija glasnica koje se počinju nekontrolirano gnojiti što može biti uzrok pojave epidemije anusne svrbljivosti i zagnojitisa na području širem i od nekoliko stotina kilometara u roku od jednog dana. Jer, poznato je da se rakuni kote vrlo ogromnom brzinom. Dovoljno je izvagati rakuna, pomnožiti sa silom gravitacije i podijeliti sa koeficijentom zagnojenosti što nam daje vrlo veliku brojku mogućih okota u samo jednog rakuna dnevno.

Kako napadaju:

Ova vrlo inteligentna životinja, često sa kvocjentom većim i od većine naših političara koristi vrlo sofisticirani i promišljeni sistem napada na azbestna goveda. Azbestno govedo je inače životinja odbjegla iz ruskih pokusnih labaratorija u kojima su se pokušale proizvesti abnormalne količine ove nevine životinje za serijsku proizvodnju salonit ploča. Azbestno govedo možemo prepoznati tako jer ima glavu vrlo blizu analnom otvoru što je ustvari i uzrok neprestane vrtnje na mjestu jer pokušava izbjeći nesnosan smrad svog usranog produkta. S obzirom da je rakunu teško u takvoj situaciji napasti s leđa, jer je to vrlo relativna stvar kod azbestnog goveda, on ne napada! Govedo se izmori i tada rakun počine sa svojim agresivnim pristupom! Kreće sa talijanskim operama u D-molu, s tim da prekida i ponovno počinje u G-duru s legatom! E to je upravo prava prilika da dobijete narajcanog rakuna. U tom trenutku, ako ste pomno pratili napad, onemogućite ga da dobije svoje, dakle postat će narajcan. Znojit će mu se i mastit pazusi, što je izuzento povoljno za izradu slijedećeg recepta, tj. specijaliteta koji će definitivno oduševiti vašu rodbinu ili kome je već namjenjen.

Priprema svježe narajcanog rakuna:

potrebno: 7 dl ubuđavljene mokraće, 3 pirjana mravlja oka, nizozemska klompa (po mogučnosti tokarena na Yugoslovenskim strojevevima "SEVER"), veliki kazan, tađekistanski dubokomorski riječni rakun.

Svježe narajcanog i uzjebanog rakuna opičit tri puta u glavu sa rezonantnom batinom za meso. Pričekati da se prestane trzati (bolje, meso manje žilavo), staviti u lonac i poklopiti. Lonac oblijepiti žuto-zelenom izolir trakom i kotrljati niz kamenitu padinu najmanje oko 500 km (preporučljivo pjevati nešto od Nene Belana ili Jasmina Stavrosa dok to radite). Trčati za loncem dok ne popizdite! Na taj način se ravnomjerno raspoređuje saft koji luči ispod pazuha. Izvaditi rakuna, odsječ mu krakove (zajedno s pazusima, kao kod pileta batak + nadbatak), nafutrovat nizozemsku klompu i sve politi sa 7 dl ubuđavnjene mokraće, nacjedit 3 pirjana mravlja oka i ostaviti na laganoj vatri u peći za taljenje čelika (ja sam koristio peč gdje su topili stare stojadine, moram reći da je odlična).

U slast!
- 23:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>