Holly Rock

16.10.2007., utorak

In memoriam

Trebam li više pojasniti ovaj naslov (in-prijedlog s acc.; u i memoriam acc.sg,f od imenice memoria-ae,f.-pamćenje) Za one neobrazovane. Sigurno se pitate čemu ovaj post? E pa danas je poginuo jedan od naših idola Teodor Proeski ili kako ga volim nazvati Toše, Tošo, Tošeto, Tošica itd. A pišemo i zato što nismo dugo ništa napisali, što se tiče Tošeta mislim da je to jedna velika zavjera. Naime mislim da su ga kidnapovali Rusi, a sve zbog njegovog glasa. On svojim glasom može dići američki vojni tenk USF-412. Htjeli su Jacquesa Houdeka ali su skužili da ne mogu naći toliko velikog čovjeka za lažiranje smrti,troškovi transporta su preveliki, a i sami su se Rusi uplašili Jacquesa da im nebi pojeo naciju. A tako sve u svemu naš se Robi trudi dostići glas jednog od njih dvojice, kako je plakao kad je čuo tužnu vijest. Sve nam je ženske pobrao, bar on koje se pale na sentimentalce. Pozdrav do idućeg puta.
R.I.P

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pogledajte samo taj tuzni vapaj u njegovim očima, kao da je znao..... cry
- 21:47 - Komentari (8) - Isprintaj - #

02.10.2007., utorak

...AAA...PROBUDISMO SE...

zdravPo svim rockerima. pjeva Duuugo nismo pisali , a nemamo vremena. bang A dugo nismo napisali nikakvu pjesmu nasoj Božici Dori kiss. Dora strpi se jos malo bit ce uskoro nekakva. Škola nas ubija, profe pricaju bajke za laku noc pa stalno spavamo pod nastavomeek. Evo sta se događalo ovih par tjedana. Naš Robi je ostao bez cure , a ionako nije bila bas lijepa. Šta ćeš, ali cure natječaj je ponovno otvoren. Navalite ovakva prilika se ne propušta nono. Ima za sve po malo, ali budite oprezne on je kao don Juan. Imali smo par gaža, žarimo i palimo , gdje ima dima ima i vatre. Kod nas je sve zadimljeno što od trave smokinšto od one sprave za dim , al sve u svemu puši se na sve strane. Ipak zbog toga imamo dosje (x). Na sreću, amo dosje! njami

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 21:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2007  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Na ovom blogu predstavljamo nasu grupu. Sviramo iskljucivo rock i ne volimo cure koje ga ne slusaju. Slusamo sve osim roditelja i narodnjaka.
ANARCHY FOREVER!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

RRich
IImportant
SSilly
TTimeless
AAccurate

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com

SSlow
LLoud
AAstonishing
SSlippery
HHuge

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us