subota, 22.11.2008.

Ja sam wabbit!

Danas sam si umislio da sam zeko pa sam cijeli dan skakao po kavezu. Konačno sam se smirio dok me Tupava izvadila iz kaveza i dala mi mrkvu. njami



Nisam pojeo mrkvu, nego sam gledao Tupavu kako blica s onom napravom koja fotošuta. Brrr ja ne volim šutanje, pogotovo kad bljeska. nut Zato me ovog puta šutala bez bljeskanja.



I onda je stavila nešto boje paradajza u čemu je bio zgodan macan. Zna li netko kako se zove ili netko ima broj? Pliiiiz? cerek



Uglavnom, toliko sam ostao zatečen svim tim čudima koja sam danas vidio da sam vam morao napisati blog. yes



Ta-taaaaa od mene i Tupave! I gospođe mrkve. mah



P.S. Gospođa mrkva za vrijeme pisanja posta tragom je nestala. Tupava kaže da, ako ju je netko vidio, javi na 555-555-555. Puseeeee!!! kiss

- 00:25 - Veritaserum (27) - Aparecium - #

nedjelja, 16.11.2008.

Nije Alex magare!

Danas sam bio jaaako sretan kad sam se opet vratio u svoju vilu. Skvičao sam od sreće.
Sve dok nije došao Čupavi. Donio je puuunu vrećicu peršina koji inače obožavam ali sam ga se nažderao dan prije, pa mi više i nije toliko drag. Nije bitno, sutra ću ga opet voljeti.
Čupavi je odmah dograbio moj novi povodac. I onda sam ja postao testni zamorac.
Evo, ovo sam ja s novim povocem. Nije smiješno ni kjut!



Naravno da se nisam mrdnuo s mjesta! Ja ne mrdam s mjesta osim kad moram zbog pipi, kaka i hrane. Mmmmm hranaaaaa... njami



I onda je smrad nogu od Čupavog prevladao želju za hranom. dead



Eeeeej Čupavi, imam ti ja još onog bebi šampona s kojim me kupate! Nema na čemu.
Tupava je rekla da će slijedeći put privezati mrkvu na štap, ko magarcu u crtiću. Magarcu!?! A lijepo joj piše na povotcu - Gu-i-ne-a Pi-ggy! nono

- 20:43 - Veritaserum (8) - Aparecium - #

subota, 15.11.2008.

Čuuuu čuuuu!

Ovaj vikend sam doma kod Tupave. Vozili smo se vlakom. Ja imam svoju posebnu putnu torbu u koju onda Tupava stavi topli jatučić, sijeno i moju kućicu. Tupava se bojala da će mi putovanja teško sjesti, ali sam se ja naviknuo. Sada volim viriti iz torbe dok putujemo. Ljudi često vide kako tupava gura ruku u torbu, pa je ispituju "Što je to? Što je to?". I onda im ona pokaže, a oni uvijek kažu "Aaaaaaa" ili "Vauuuuuu" ili "Kako je kjuuuuut!". Sva sreća pa nisam čovječja beba da me štipaju za obraze.
Ja inače u svojoj vili imam kut u koji piškim i kakim. I tako mi se jučer dok sam se vozio na vlaku pripiškilo. Ja izađem iz kućice, tražim wc, a njega nema. Jadan ja, što sad? I vratim se u kućicu. Što da kažem... Pobjeglo mi rolleyes A inače sam baš pristojan.
Tupava mi je danas u Sloveniji nabavila uzicu. Crna je i na njoj piše "Guinea piggy". Pih, kao da se i bez tog nebi znalo da nisam konj ili nešto slično eek Uglavnom, stavi ona meni tako uzicu, a ja guram noge kroz ono što ide oko vrata. I ona mi kaže da sam tupav. Mislim svašta, a samo sam joj htio pomoći.
Jesam li vam spomenuo svoju curu Johnny? Uskoro imam fotošuting s njom. Mene je strah jer šuting na engleskom znači da se nešto puca. A ja ne volim pucnjavu. Dok nešto puca (na primjer sestra od Tupave rukama dok je ubiju u onoj igri di se puca) onda ja zarežim. E da, Johnny i ja smo u vezi! OK, barem na Facebooku yes
Da nebi bilo samo blablabla i oink oink oink, evo i slika moje ljepotice cerek

- 20:13 - Veritaserum (4) - Aparecium - #

četvrtak, 13.11.2008.

Too sexy for my fur

Ovo je moj prvi DeepZoom album. Tu me možete zumirati i scrollati do mile volje. Ako ne vidite album, klik na ovaj plavi gumbić dolje.
Puseee svima, posebno mojoj curi Johnny!

- 23:54 - Veritaserum (5) - Aparecium - #

nedjelja, 09.11.2008.

Kupanjeeee :)

Jučer su me Čupavi i Tupava kupali. Prvi puta mi se nije svidjelo i bilo me strah. Ovaj puta sam znao što me čeka pa mi je bilo super. Sve su snimili i stavili na Youtube. Evo kako je to izgledalo.



U međuvremenu sam konačno skužio što znači onaj "dajruku". Čupavi mi je to stalno govorio i onda bi mi ponekad dao mrkvu ili krastavac. Onda sam ja skužio da moram staviti svoju capu na njegovu kandžu. Kad to napravim onda brže dođe mrkva ili krastavac.
Inače ja jedem hranu za zamorce u kojoj ima šarenih keksića i žitarica i sušenog povrća. Plus vitamin C za koji također kažu da je u hrani, a ja ga još uvijek nisam uspio naći. Meni su najbolje žitarice i povrće. Ja to pojedem, a keksiće ostavim jer mi nisu toliko dobri. I onda skvičim. E, i onda su Čupavi i Tupava u Sloveniji kupili neku hranu koja izgleda ko moj šit. Evo ovdje.



Kažu da je to sve ono što je u mojoj hrani, ali samljeveno tako da ja nemogu jesti samo ono što je meni najbolje. Na taj način mi neće ponestati vitamin C. Okej, recite vi meni di je taj vitamin C u onoj staroj hrani pa ću i to jesti, obećajem! U međuvremenu jedem samo sijeno i povrće, iz protesta neću jesti novu papicu. Pa da vidimo tko će duže!
Eh da, i jučer je Čupavi imao feštu. Sanjin je doveo svoju Johnny cerek Ja sam mlad i neiskusan pa sam mislio kako odmah treba raditi djecu. Jedva sam se popeo jer je duplo veća od mene. Ali ona nije mislila tako. Kad je otišla doma dugo sam plakao. Ništa od djece. Više sreće drugi put.
U slijedećem postu ću staviti filmić od sebe i Johnny. Papa! mah

- 19:40 - Veritaserum (1) - Aparecium - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosting

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws


< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Broj posjeta:


Čupave, lajave, mrnjau, bodljikave i ine ljenguze od mojih prijatelja :)