GTA San Andreas specials

srijeda, 07.02.2007.

ŠIFRE ZA GTA SAN ANDREAS

Kod ovih šifra kada pišem za playstation gore, dole, ljevo, desno su strelice ne analog

ŠIFRE ZA GTA SAN ANDREAS ZA PC (KOMPJUTER)


HESOYAM-ŠIFRA ZA ŽIVOTE, PANCIRKU I POPRAVAK AUTOMOBILA

AEZAKMI-ŠIFRA DA TE NIKAD NE LOVI POLICIJA

JUMPJET-ŠIFRA ZA HIDRU(RATNIČKI AVION)

OHDUDE-ŠIFRA ZA RATNIČKI HELIKOPTER

LIYOAAY ILI SLOWITDOWN-ŠIFRA ZA SPORO VRIJEME

PPGWJHT ILI SPEEDITUP-ŠIFRA ZA BRZO VRIJEME

SZCMAWO ILI GOODBYEECRUELWORLD-ŠIFRA ZA SAMOUBOJSTVO

YSOHNUL-ŠIFRA ZA BRZO VRIJEME

KRIJEBR-ŠIFRA ZA LIMUZINU

FLYINGTOSTUNT-ŠIFRA ZA OBIĆAN JEDNO OSOBNI AVION

PDNEJOH ILI VROCKPOKEY-ŠIFRA ZA TRKAČI AUTO

ROCKET MAN-ŠIFRA ZA JETPACK

ŠIFRE ZA GTA SAN ANDRAS ZA PLAYSTATION

KRUG, DESNO, KRUG, DESNO, LJEVO, KOCKA, TROKUT. GORE-ŠIFRA DA TE NIKAD NE LOVI POLICIJA

R1, R2, L1, X, LJEVO, DOLE, DESNO, GORE, LJEVO, DOLJE, DESNO, GORE-ŠIFRA ZA ENERGIJU I PANCIRKU

LJEVO, DESNO, L1, L2, R1, R2, GORE, DOLJE, LJEVO, DESNO-ŠIFRA ZA JETPACK

07.02.2007. u 17:47 • 137 KomentaraPrint#^

AT-400

At-400.At-400 je veliki putnički zrakoplov(avion).Taj zrakoplov je jako velik.on je skriven u trećem gradu Las Venturasu u onom gradu gdje ima puno pustinje.Na mapi čete pronači veliku zračnu luku koja je označena crno i sivo.Kad dođete u taj grad i na tu zračnu luku pronađite ulaz i kad uđete idite do prvog traka piste i onda krenite ljevo prema velikom hangaru u kojem se nalazi taj veliki avion AT-400.Kad dođete do hangara stanite blizu ulaznih vrata i čekajte nekoliko sekunda da se spuste a kad se spuste uđite unutra i otiđite na veliku zgoricu do ulaznih vrata uđite i poletite.Ako avion nije baš uvijek u hangaru otiđite koji grug dok se ne pojavi.

Za one kojima se neda čitati.AT-400 je veliki avion koji se nalazi u trečem gradu(Las Venturasu) na zračnoj luci u velikom hangaru.

UGODAN LET.

POZDRAV

07.02.2007. u 17:19 • 37 KomentaraPrint#^

utorak, 06.02.2007.

MODOVI

Za početak ču napisati nešto o modovima za GTA San Andreas, naravno ti se modovi mogu staviti i na druge igrice, na primjer GTA Vice City, GTA Liberti Citiy,GTA 3 i tako dalje.
Mod.Mod je zapravo nešto novo nekakav dodatak na primjer nova vozila u igri recimo Nissan Primera .No da ne duljim preči ču na to kako se umeću ti modovi te kako se skidaju naravno s interneta.
To je vrlo jednostavno. Za one koji misle da znaju kako nek kliknu na sljedeći link GTA INSIDE i otvoriti će vam se home ( prva ) stranica od stranice na kojoj imatejako puno modova za skidati i svega , no svakako pročitajte sljedeće upute jer za instalirati modove trebaju i neki programi.

Potrebno je otiči na internet na google i upisati GTA inside i otiči na web tražilicu.Kad vam se otvori morate pronači gdje piše
GTA inside.com-GRAND THEFT AUTO source++GTA San Andreas++ GTA te uđite na tu stranicu.Večinom će biti prvo ili drugo ponuđeno.Kad uđete treba vam se pojaviti tamno zelena stranica i u gornjem desnom kutu pisat če GTA inside, a dole s ljeva bit če neke slike modova.S ljeve strane ispod mjesta gdje piše GTA inside vidjet čete news i download te ispod downlauda čete vidjeti Bikes, Boots, Cars,comics ,helikopter i tako dalje.nadam se da znate engleski ili njemački jer je stranica na engleskom i nešto na njemačkom ali ne brinite jednostavo je.odaberite što želite na primjer Bikes(motori), Cars(auti), Boots(brodovi i gliseri) i tako dalje.Kada ste odabrali kliknite i pojavit če vam se izbor na primjer za aute marke, za motore dali očete bicikle,motore ili tako nešto tad odaberite što želite.Na primjer kod auta kliknete na BMW i otvorit če vam se slike automobila i informacije o modu u odjeljcima a ako nema slike bit če samo odjeljak ali ne brinite skoro sve ima sliku.vratimo se kad naiđete na odjeljak sa slikom ili bez na kraju odjeljka pisat če DOWNLOAD i ako taj auto očete skinuti kliknite na download i pričekajte.Kad se otvori pojavit če vam se neki mali programčić ili malo veči ali na njega se ne obazirite samo ga ugasite a ako neče pomaknite ga da vam se vidi mjesto gdje piše HIER i kliknite na hier a dalje nadam se da znate.Kliknete save odaberete gdje čete ga spremiti i kliknete save(spremi).ako vas zanima ime moda piše vam u gornjem ljevom kutu odjeljka.naravno može se skinuti i druge modove za koje ćete u izborniku gje vam piše Cars, Boots, Helicopters izabrati na primjer mods ima na primjer strastveni mod GTA hot coffe.NO ZA MODOVE NIJE POTREBNO SKINUTI SAMO MOD VEČ I NJEGOV PROGRAM NARAVNO NE ZA SVAKI MOD VEĆ ZA NEKOLIKO MODOVA JEDAN PROGRAME KOJE ČETE NAČI U IZBORNIKU POD TOOLS.Reči ču vam jedan.Za automobile,motore,glisere,avione,helikoptere to jest za sva prijevozna sredstva koja se mogu koristiti u GTA San Andreas je SAN ANDREAS MOD INSTALER koj se nalazi u izborniku pod tools.ponudit če vam se tri vrste a taj se nalazi u prvoj vrsti (tools zum einfugen never dovnloads) ne obazirite se na ovo never što znači nikad.kada uđete u tu prvu nalazi se na drugoj stranici on je zadnji program na drugoj stranici.Ako sve nije kako sam ja opisao nije ništa strašno jer se stranica često preuređuje.
E sada ako ste skinuli San Andreas mod instaler sad ću vam objasniti kako da zamjenite sredstvo(automobil,gliser,avion...).Ovako prvo instalirajte mod instaler što nadam se da znate a ako neznate od onuda od kud ste ga skinuli u njegovom odjeljku piše vam kako.Kad ga instalirate morate ga uključiti ako se želi updeitati(obnoviti) vi odlučite.Tamo če vam pisati instal mod i uinstal mod za instalirati kliknite instal mod.Kad vam dođe naprijed kliknite na dolnji Browse i pronađite ga od onuda gdje ste ga spremili te kad ga pronađete kliknite dvaput mišjim gumbičem ili jedan klik pa otvori na ono sredstvo koje želite. vratit če vam se opet tamo gdje ste stisli Browse ali ovaj put kliknite continue i etoga pojavit če vam se dva kao pravokutnika i dole ćete opet imati opciju continue nemojte nista radit samo idite na continuo i onda će vam se pojaviti dva pravokutnika, mali i veliki u gornji mali upišite ime vozila a u doljnjem če vam pisati ime običnih vozila sa GTA San Andreas te tamo izaberite auto s kojim želkite zamjeniti ovaj novi i kliknite instal i evoga mod instaliran. Ako želite deinstalirati mod uključite mod instaler i kliknite uinstal mod tamo če vam se pojaviti ime vozila kako ste ga imenovali pri instaliranju , odaberite sredstvo i kliknite uinstal i sredstvo je isključeno.To je veoma jednostavno.
Nači ponovit ču još jedanput downloudanje.Odaberete što želite downloudati i na kraju odjeljka kliknite download, kad vam se pojavi mala ili malo veča stranica samoje isključite ili maknite da vam se vidi hier i kliknite na hier ionda save odaberite gdje čete ga spremiti i opet save. i onda skinete njegov odgovarajuči program kao što je na primjer mod instaler za vozila!

Nadam se da cete sve upjeti i da cete uzivati u modovima!

Za bilo kakvu pomoć obratite se u komentarima ili na e-mail!Uzivajte i pozdrav!

Evo nekoliko videa!

EVO VIDEA O MODOVIMA O AUTIMA


EVO DRIFTA


EVO TOKYO DRIFT


AVIONI - PLANES


HELIĆ I HELICOPTERI


BOOM SUDAR!EVO OVDJE MOZETE SKIDATI MODOVE!

Modove čete skidati tako da čete klinuti na linkove i kad vas spoji na stranicu ( na primjer Cars/Mercedes i kad vam se otvori Mercedes vidjet čete sliku automobili i od ispod kliknuti na Download onda če vam se pojaviti neka nova stranica!Tamo čekajte nekoliko secunda ( sekunda ) a onda če vam skroz na vrhu stranice doči veliki plavi prozorčić!Kliknite na njega desnim klikom miša i pritisnite na Download file i to je to imate modove a da ne morate pravađati s Francuskog na Hrvatski!Ako vam što nije jasno ostavite mi Komentare ili Pošaljite e-mail koji piše gore na kontaktiraj me ( u boxu )Da vam naglasim da sve neče biti odmah gotovo jer je puno posla a ja nemam previše vremena, no s vremenom če sve biti gotovo pa uživajte!

GTA SAN ANDREAS MODOVI

START ( POCETNA )

Početna

CARS ( AUTOMOBILI )

Cars ( automobili )

TIPE OF CARS ( MARKE AUTOMOBILA )

Alfa Romeo

AMC

Anadol

Aston Martin

Audi

Bentley

BMW

Brabus

Bugatti

Buick

Buses

BIKES & BICICLES ( MOTORI I BICIKLE )

Bikes ( motori )

TIPE OF BIKES ( MARKA BICIKLA I MOTORA )

Fahrräder ( Bicikle )

Motorräder ( Motori )

Phantasie ( Fantazija-svemirske stvari )

Roller ( Manje stvari- skuteri i ostalo )


SHIPS & BOATS ( BRODOVI I GLISERI )

Booats ( Brodovi i Gliseri )

PLANES ( AVIONI )

Planes ( Avioni )

HELICOPTERS ( HELIKOPTERI )

Helicopters ( Helikopteri )06.02.2007. u 21:12 • 192 KomentaraPrint#^

  veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (1)
Travanj 2009 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Listopad 2007 (1)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tvPrikaz komentara ( da/ne )

Design by: Elitebox Web Design

Pretraga

Opis bloga

Na ovom blogu se radi o igrici GTA San Andreas!

Kontaktiraj me!
Ovdje su svi moji e-mailovi pa ako vam nešto nije jasno ili trebate nešto možete mi i poslati e-mail ili preko komentara.
Evo e-mailova!

vilim.cupic1@pu.t-com.hr

ferrarif40_miki@hotmail.com

randy2841@hotmail.com

eltex5@hotmail.com

Linkovi

Mobilne Igre
Ovo je najnovija i najolja web stranica na balkanu za mobilne igrice, mobilne teme i razne druge stvari! Na toj stranici možete pronaći najbolje moguće igrice za mobitel, teme i razne druge stvari...
Obavezno posijetite i pronađite stvari koje vam odgovaraju!


Svijet igra
To je moja nova stranica na kojoj ćete naći recenzije igra i konzola, šifre, modove, patcheve, dodatke, trikove, slike, objašnjenja i još puno toga o igrama!

Cro Tehnika - Hrvatski portal o tehnici
Hrvatski website o tehnici; audio/video tehnika, kompjuteri, mobiteli - recenzije, novosti, testovi + FORUM; diskutirajte o tehnici, vašim problemima, samogradnji, te vašim projektima! Posjetite!

Speedtouch SAMP RPG Server
Ovo je portal balkanskog SAMP RPG servera Speedtouch! Na portalu ćete naći sve o serveru, informacije, komande, pomoć, o SAMP-u, dio za skriptere itd. Ima i forum posvećen serveru ali i zabavi!

Delux Host
Jedan od najboljih hostinga za igrice! Nudi hostinge za SAMP, MTA, CS, CSS i još mnoge igre! Vaši će serveri biti smješteni na visoko kvalitetnim serverima diljem Europe i Amerike (ovisno di odaberete) i sve to za pristojnu cijenu!

Iteracija
Site o programiranju, prirodnim znanostima, elektrotehnici, web designu i još mnogo toga! Ima forum na HRV i ENG jeziku!
www.iteracija.com


Vaši Linkovi
Pronađite linkove do siteova o svemu što vas zanima! Poslagano po kategorijama! Dodajte svoj link i podignite rank te dovedite posjetitelje na svoj site! Pomognite ljudima da vas pronađu!
www.vasi-linkovi.net


Croherzegovina serveri
Ovo je super stranica. To je glavna oficjalna stranica od Croherzegovina severa za GTA San Andreas Multiplayer online! Preporucam savjet da posjetite ovi stranicu! Odlicno je!

Croherzegovina forum
Ovo je super forum! To je glavni forum od Croherzegovina servera za GTA San Andreas Multiplayer online!
Preporcam savjet da posjetite ovi stranicu - foum jer je oldicno!


Josipov blog
Na ovom blogu ćete pronaći razne savjete, tutoriali i novosti vezane za web design i kodiranje! Posjetite svakako!

Gta inside
Pa to je upravo ono o čemu blog govori!!!Modovi to je jedna od tih super stranica za modove to je najbolja stranica vezana za GTA obavezno je posjetite.Naravno da ih ima mnogo ja niti neznam za sve no ovo je jedna od najboljih!!!!!!!!

Gta mania
Pa to je još jedna super, super, super stranica za modove!Ima svega!Naravno takvih stranica ima još no ova je jedna među najboljima!Obavezno je posjetite!

Gta ships mods
To je također jedna od stranica sa modovima i o GTA-u, posjetite!

Gta mods and about games
To je isto još jedna stranica s modovima i igricama posjetite!

Agloco sign up
Zaradi surfajući internetom i reklamacijama!

Dashofer sign up
Internet zarada putem reklamiranja!

eltex5.blog.hr
Za sve one koje zanima tehnika, kompjuteri, elektronika, internet zarada, tehnologija, web stranice i ostale stvari posjetite eltex5.blog.hr

Be funny
Za sve one koje se vole šaliti, prićati, gledati video, slike, nasmijavati.. posjetite Be funny !

Cheatplanet
Cheatplanet je super najbolja stranica za šifre i za sve moguče igre znači ako vam trebaju šifre za bilo koju igru samo posjetite cheatplanet!

You tube
You tube je super ogromna stranica!Na njoj ima videa o svemu možete gledati sve šta želite obavezno posjetite You tube stvarno je super!

Svijet igra
Evo to je moja nova super stranica koja ima modove, šifre, recenzije, sve što vam treba!!!!!!!!Posjetite je usrečite se, zadovoljite se, i pronađite sve što vas zanima a i meni čete puno pomoči hvala!!!!!!!!Pronađite sve što vam treba u
Svijet Igra


Vaši linkovi
To je nova stranica od mog brata! Super je obavezno posjetite i postavite svoj link za reklamaciju! Reklamirajte vašu Web Stranicu ili blog!

CroClickCash
E napravio sam novi blog!
Riječ je o PTC internet zaradi!
Novi PTC program za zaradu!
Prijavite se i zarađujte!


Prijavi se

Croherzegovina
Moja nova super stranica o Croherzegovina GTA San Andreas online serverima! Posjetite!

2 Hot

Leak

Nomads Cafe


Funny

Igre za djevojčice

Blog.hr

Forum.hr

Monitor.hr


Pretraga

BROJILO POSJETITELJA

Best Free Hit Counters
Anime MySpace Layouts
Anime MySpace LayoutsOnline UsersANKETA
SLUŠANJE PJESAMA
Ovo je player za pjesme. Koristi se tako da se odabere pjesma te se dvaput klikne na znak play!

Design by: Elitebox Web Design


Balkanski gaming portal | Sve o igrama na jednom mjestu

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se