svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (4)
Lipanj 2008 (3)
Svibanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KoMeNtArIcHi YeP/NoP

by PlAwUsHa

Opis bloga

Zovem se Victoria (Brooke Nancy) Smith i ovaj blog opisivat će život jedne Gryffindorke... :)

P.S.: Ovo je HPFF blog i zato molim anti-potterovce da ne ostavljaju uvredljive komentare. Ako ste HP-fan, dobrodošli su i dobri i loši komentari jer tako mogu promijeniti svoje pisanje (:) )

Ovaj blog je zaštićen copyrightom i zato vas molim da ne kopirate niti jedan sadržaj s njega ako ne navedete mene kao autora ili bez mog dopuštenja.

Ako ste HP-fan kao ja, obavezno posjetite ovu stranicu i riješite test. Ja jesam i pogledajte što/tko sam ispala:


Which HP Kid Are You?


Makar bih prije rekal da sam najsličnija Harry Potteru al ajde, i Weasley je ok. Glavno da nije Malfoy! :)

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Blogovi koje čitam (obavezno posjetite):

Loredanna Vanessa Nadia Malfoy
NALC
Starz Skrable
Angy
HJCH
Lucija


Just me and my family:



Victoria (Brooke Nancy) Smith:

Što da kažem o sebi? Gryffindorka sam, treća godina i tek sam nedavno započela školovanje. Naj frendica mi je Lindsay (Lily) Silvermund, a ostali dobri frendovi su mi još Kylie M. Ulster i Brad O'Neall. Obožavam životinje i nadam se da ću jednoga dana postati magizoologinja kao moj stariji brat Peter. Igram metloboj na poziciji lovice i moram priznati da sam vrlo dobra. Najdraži predmeti su mi Povijest magije i Travarstvo, a mrzim Čarobne napitke. Naj profesorica mi je McGonagollica a, već pogađate, Snapea mrzim. Također mrzim kišne dane, bahate ljude i crnu magiju. Uzor mi je Dumbledore i jako mu se divim. Vegeterijanka sam. Eto, to je sve što morate znati o meni; Gryffin(dor) Girl!



Harmony (Jenna) Smith:

Moja mama. Iako se ja i moji roditelji nismo baš najbolje slagali kada sam saznala da sam vještica, ipak su se pomirili s tim i sada smo si dobri. Majka mi je bezjakinja. Po zanimanju je liječnica (pedijatrica) što je nešto slično Vidarima. Visoka je (170 cm) i sportski je građena. U slobodno vrijeme voli joggirati jer, kako kaže, ,,Naporno, ali je zdravo''. Ima crnu kosu i plave oči, koje sam naslijedila od nje. Iako je ponekad pravi davež, ipak mi je mama i volim je.



Daniel (Jason Isaac) Smith:

Moj stari. Bezjak je, kao i moja stara pa se da zaključiti da mu se baš previše ne sviđa to što sam ja vještica. Po zanimanju je policajac (nešto kao Auror) i zbog toga sam često morala kući dolaziti jako rano. Ima plavu kosu i plave oči a u slobodno vrijeme voli igrati nogomet (bezjački sport) s mojim mlađim bratom Alanom.



Peter (John) Smith:

Moj stariji buraz, odličan tip, živa legenda! Stariji je od mene sedam godina no unatoč tome odlično se slažemo. Čarobnjak je i trenutno radi kao magizoolog jer, kao i ja, obožava životinje. Dok je pohađao Hogwarts bio je Gryffindor. Ima curu Rose Caine koja je starija sestra od jednog mog dobrog prijatelja. I to je ukratko sve o njemu.



Alan (Leonard) Smith:

Moj dvije godine mlađi brat. On jedini od nas troje nije čarobnjak pa bi se moglo reći da nas baš i ne podnosi (mene i Petera). Pohađa peti razred i trenira nogomet te se nada da će jednog dana postati novi Ronaldinho. Iako je malo uobraženo i bezobrazno derište, jako ga volim

Ostali likovi:



Lawrence Otto Ryan Dacourt (LORD)



Starz Skrable



Loredanna Vanessa Nadia Malfoy

srijeda, 28.05.2008.

Moj prvi post...

Bok ljudi, Ja sam Victoria (Brooke Nancy) Smith i pohađam školu Vještičarenja i Čarobnjaštva Hogwarts. Moja ,,životna'' priča možda nije nešto nevjerojatno, ali je posebna na svoj način... Vidimo se za tjedan dana kada ću objaviti prvi dio svoje priče! Pozz!

Vaša: Gryffindor girl



| OsTaVi TrAg... (4) | ...Na PaPiRu | Na VrH pOsTa |

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.