< ožujak, 2010  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

rad vzo dubravica.



Vi ste posjetitelj broj:



Linkovi

SVAKAKO POSJETITI

VATROGASNI PORTAL

HVZ

VATROGASNI BLOGOVI

RANGER

USAMLJENI VUKOVI



DVD DEANOVEC

DVD LAKTEC

DVD SAMOBOR

DVD OŠTARIJE

DVD DESNO TREBARJEVO

DVD STARO ČIČE

DVD VIRJE

DVD ŠĆEPANJE

DVD BREGANA

DVD MRACLIN

DVD BIJELA GORICA

DVD OTOK


DVD BOBOVEC

VZG IVANIĆ-GRAD

VATRENI DEČKI

VATRENE KACIGE

ISKRENI

UMORNO OKO

TOMEK

PETRA

MALA DRO

MILJENKOV BLOG

UREDNIK BLOGA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tomislav Horvat

SUSRET VATROGASNIH BLOGERA I WEBMASTERA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Vatrogasni blogeri i webmasteri zagrebačke županije ponovo krenuli u akciju susreta. Susret vatrogasnih blogera i webmastera zagrebačke županije održat će se 07.studenog 2009.godine.

Domaćin je DVD Kuče. Svi zainteresirani mogu se javiti Rangeru ili Tomislavu Cerinskom kako bi okvirno znali broj sudionika. na susretu nema posebnih tema nego je prvenstveno druženje, te dogovor oko daljnih druženja. Nadam se da je u vam još uvijek ostalo malo adrealina sa početka naših susreta te da ste spremni se i dalje družiti onako kako to mi vatrogasci znamo.




KONTAKTI:


ADRESA:
Pavla Štoosa 3, 10293 Dubravica

E-MAIL:
vzodubravica@net.hr

BROJ TELEFONA:
01/ 3390694
098/ 983 2505


VZO DUBRAVICA DANAS VODE:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Predsjednik VZO-a
Dragutin Štritof


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dopredsjednik VZO-a
Ivica Stiperski


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Zapovjednik
Dragutin Vidmar


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dozapovjednik
Mario Čuk


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tajnik
Tomislav Horvat

utorak, 16.03.2010.

Održana 63. Izvještajna godišnja Skupština DVD-a Bobovec


Vatrogasni dom DVD-a Bobovec bio je ispunjen do posljednjeg mjesta 13. ožujka povodom obilježavanja redovne godišnje Skupštine društva.
Skupštinu je otvorio i prisutne pozdravio predsjednik Damir Nemčić.
Na Skupštini je bilo prisutno 25 susjednih vatrogasnih društava, zamjenik načelnika Općine Dubravica gosp. Marin Štritof, počasni predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice mr. sc. Teodor Fricki, predsjednik Vatrogasne zajednice županije Zagrebačke gosp. Stjepan Ptiček, predsjednik VZO Dubravica Ivica Stiperski, zapovjednik VZO Dragutin Vidmar, zamjenik zapovjednika VZO Marijo Čuk i ostali.
Tajnik Kruno Stiperski podnio je izvještaj o radu u protekloj godini i prijedlog plana rada za ovu godinu. Istaknuo je aktivnosti u natjecateljskom planu te naglasio da je ekipa djece (DM) bila na 5 natjecanja te osvojila ukupno 5 pehara, 4 za drugo mjesto i jedan za prvo mjesto, ženska (ŽA) ekipa prisustvovala je na 7 natjecanja te su osvojile dva pehara za drugo mjesto, dok je muška (MA) ekipa odradila 88 treninga, 17 natjecanja a kući se vratili sa 9 pehara i to za treće mjesto 1 pehar za drugo mjesto 5 pehara i za prvo mjesto 3 pehara te po jedan pehar u malonogometnom turniru za osvojeno drugo mjesto i prelazni pehar na općinskom natjecanju.
Odličan rezultat postignut je na 7 memorijalu bana Josipa Jelačića gdje je MA ekipa osvojila 12 mjesto od 70 ekipa.
U 2009. godini ukupno je bilo 5 intervencija koje su članovi interventne ekipe DVD-a Bobovec uspješno odradili, a uz intervencije su prisustvovali i na tečaju za vatrogasca kao i na pokaznoj vatrogasnoj vježbi koju je organizirala VZO Dubarvica.
Za ovu godinu predviđena je nabava nove vatrogasne opreme uređenje poligona za vatrogasne vježbe, uvježbavanje i usavršavanje kadrova kao i organizacija 7 kupa Bobovca.
Nakon jednoglasnog usvajanja podnesenih izvješća i plana rada za ovu godinu prisutni gosti pozdravili su rad DVD-a Bobovec zaželjeli puno uspjeha i dugogodišnju suradnju.

Bila je prilika da se zaslužnim članovima za višegodišnju vjernost i rad u društvu uruče priznanja. Spomenicu za deset godina rada primio je Marko Paradžik. Za 20 godina Ivica Stiperki i Tomislav Horvat. Srebrne plamenice za hrabrost i požrtvovnost uručio je predsjednik VZŽ Zagrebačke gosp. Stjepan Ptiček članovima Pulek Milivoju, Zlatku Vlahoviću, Krešimiru Stiperski, Borisu Horvat i Tomislavu Horvat.
Zahvalnice za poseban doprinos i potporu vatrogastvu primili su od predsjednika DVD-a Bobovec Damira Nemčića mještani koji su donirali zemljište za izgradnju vatrogasnog poligona Štefica Pogačić, Drago Horvat – Carić i Drago Horvat – Čef.
Povelju počasnog člana primio je gosp. Ivan Lisac dugogodišnji prijatelj DVD-a Bobovec inače član bratskog društva Vrapče jug koji je bio prisutan na prvoj osnivačkoj skupštini DVD-a Bobovec 1947. godine.

Najviše odlikovanje Hrvatske vatrogasne zajednice za životno djelo dodijelit će se na svečanoj sjednici HVZ-a u Vukovaru 04. svibnja ove godine gosp. Franji Horvatu članu DVD-a Bobovec
Za dobro jelo i piće pobrinuli su se domaćini a goste je do ranih jutarnjih sati zabavljala grupa Potepuhi.



| komentari (3) | print | # |

petak, 12.03.2010.

Blagoslovljen novi vatrogasni kombi

U subotu 06. Ožujka održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Dubravica, koju je otvorio i prisutne goste pozdravio predsjednik društva Ivica Stiperski.
Među dvjestotinjak gostiju iz drugih društava, članova i mještana bio je zamjenik načelnika Općine Dubravice Marin Štritof, predstavnik VZŽ Zagrebačke Franjo Prišćan, zamjenik predsjednika VZO Dubravica Damir Nemčić, zamjenik zapovjednika VZO Mario Čuk, tajnik VZO Tomislav Horvat, velečasni Slavko Dubovečak i drugi.
Nakon podnesenog izvješća o radu u protekloj godini zapovjednik Dragutin Vidmar je predložio plan rada za ovu godinu u kojem se planira osposobljavanje kadrova, nabava opreme, rad s mladima, rad na protupožarnoj preventivi i dr.
Članovima i gostima obratili su se zamjenik načelnika, predstavnik VZŽ Zagrebačke i tajnik VZO Dubravica koji su pohvalili rad ovog društva te poželjeli mnogo uspjeha u daljnjem radu.
Na samom kraju Skupštine velečasni Slavko Dubovečak blagoslovio je novi vatrogasni kombi i poželio vatrogascima da se sve manje s njime odazivaju na vatrogasne intervencije, a da čim više prevoze svoje članove na vatrogasna natjecanja.



| komentari (0) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.