TONIGHT HE GRINS AGAIN - Band of the Hawk - Blog.hr

Band of the Hawk

subota, 17.06.2006.

TONIGHT HE GRINS AGAIN

Želimo li uspješno komunicirati u suvremenom svijetu, moramo naučiti jezik onih s kojima hoćemo komunicirati. Slično je i u području ljubavi. Vaš emocionalni jezik ljubavi i jezik vašeg partnera mogu biti jednako različiti kao kineski i engleski. Bez obzira koliko se trudili izraziti ljubav na engleskom, ako partner razumije samo kineski, nikada nećete naučiti kako se voljeti.

u ljubavi rijetko koji partner govori istim emocijalnim jezikom.
Svi mi nastojimo govoriti svojim primarnim jezikom ljubavi, ali se zbunimo kad naš partner ne razumije što mu želimo priopćiti. Mi izražavamo svoju ljubav, ali poruka ne stiže jer govorimo za njega nerazumljivim jezikom. Zbog toga se ne možemo osloniti na svoj rođeni jezik ako ga naš partner ne razumije. On/ona će osjetiti ljubav koju pokušavamo prenijeti tek ako je izrazimo na njegovu/njezinu primarnu jeziku.
Ljubav je u nama, htjeli ju miili ne odnosno priznavali mi to ili ne ona je u nama ne vidim logiku današnjeg svijeta al znam da je to u prirodi čovjeka. Ljubav nam je bila potreban prije nego smo se zaljubili i trebala bu nam sve dok živimo. jedan od načina ako ne i ponajbolji za izražavanje tijelesne ljubavi je tijelesni dodir (nemojte odmah otići tako daleko, ne mislim na taj). ovaj u zagradi je dobar način izražavanja ljubavi kad smo sretno voljeni, u nekoj vezi koja će trajati ili braku hmm
nekim ljudima tijelesni dodir je primarni jezik ljubavi, kako god ga umzete, bez toga se osječaju ne voljenima (bilo to držanje za ruku, grljenje ili "krevet").
Vaš partner može neke dodire smatrati neugodnim i razdražujućim. Inzistirati na nastavljanju takvih dodira bilo bi priopćenje suprotno ljubavi. Time se kazuje da niste osjetljivi na njegove potrebe te da malo marite za njegov osjećaj ugode. Nemojte učiniti pogrešku vjerujući kako dodir koji vama donosi zadovoljstvo, donosi zadovoljstvo i njemu.
Ovo se stoljeće smatra razdobljem seksualne otvorenosti i slobode. Sva ta sloboda pokazala je kako je nevezana bračna zajednica, u kojoj su oba partnera slobodna imati seksualne bliskosti s drugima, zapravo neodrživa. Oni koji se ne protive s moralnog stanovišta, na kraju se protive s emocionalnog. Nešto nam u našoj potrebi za intimnošću i bliskošću ne dopušta da svome partneru dademo toliku slobodu. Emocionalna patnja je duboka, a intimnost ishlapi kad smo svjesni da je naš partner u seksualnoj vezi s nekim drugim.
A vama koji me slušate kažem: Ljubite svoje neprijatelje! Činite dobro onima koji vas mrze! Blagoslivljajte one koji vas proklinju! Molite za one koji vas ogovaraju!... Kako želite da vama čine ljudi, tako činite i vi njima. Ako ljubite one koji vas ljube, kakvu nagradu zaslužujete? I griješnici ljube one koji njih ljube. (Luka 6,27-28.31)

"Ako je tjelesni dodir primarni jezik vašeg partnera, tada ništa nije važnije od toga da ga zagrlite dok plače."


If I closed my eyes
Would it all subside
To an echo in the night
Of a distant fading light
Then a stranger's silhouette
A burning cigarette
And somewhere in the haze
A passage through the maze

And can you hear me now
Or are there just too many doors
Between then and now
For me to ever reach on through
And pull you back somehow
But that can't happen anymore
Still still in the night
I think I hear you calling

I have walked this stage
As the music played
They knew every word
But they never heard
For they never changed
It's all very strange
As I'm standing here
Contemplating years

And can you hear me now
Or are there just too many doors
Between then and now
For me to ever reach on through
And pull you back somehow
But that don't happen anymore
Still in the dark
I'd swear I hear you calling






- 09:35 - conversation piece (11) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • images



    A kaja znam bilo bu svega.... kaj mi padne na pamet, koliko neću biti lijen, da vidim draži bloga i tak ... lol

Linkovi

Zikka!



Mjuza!



  • Megadeth, Megadeth......aguante Megadeth!!!



    NAJJACE ANIMA I MANGA
Berserk Free Image Hosting at www.ImageShack.us Kenshin Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dragon Ball, Z, GT, AF... Free Image Hosting at www.ImageShack.us Final Fantasy (Fan) Free Image Hosting at www.ImageShack.us Cowboy Bebop Free Image Hosting at www.ImageShack.us Elfen Lied Free Image Hosting at www.ImageShack.us Record of lodoss war... Free Image Hosting at www.ImageShack.us Evangelion