Super Sims 3
Moji napisani postovi


1. My Stuff
2. Putovnica
3. The Sims 3™ Pomoć & Pozadine
4. Kuće iz snova
5. The Sims™ 3 Ambitions
6. Super Summer Sims3
7. Sims3Cri
8. The Sims™ 3 FIRST CRO GUIDE?
9. NAJAVA! Najbolji DOWNLOADI!
10. The Sims 3 Late Night EP3!

Videos
< lipanj, 2010 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


komentari ima/nema

design: SuGaRpIe-Dz

kostur: Šejna.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.comPRAVILA

1. ZABRANJENO KOPIRANJE MOJIH POSTOVA, A AKO IH KOPIRATE, MORATE U VAŠE LINKOVE STAVITI JEDAN OD MOJIH BANERA, TE NAPISATI NA DNU POSTA DA JE TO S MOG BLOGA!
2. AKO VAM SE BLOG NE SVIĐA, UVJEK POSTOJI U DESNO GORNJEM KUTU X
3. SVE KOMENTARE VRAĆATI ĆU U JEDNOM, DVA ILI ČAK TRI...
4. LJEPO SE ZABAVITE...

Slike
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Linkovi

Blogovi!
Sugar Girl
Helly Belly dz
Moni dz
Moni in the woderland
LittLe angeL desiGn
Spongebob girl
DoNoVaN
Dora 98

Najbolji dizajneri dizajna!
SuGaRpIe-aRt
Skate-Art :D

Cool Avatari:
Happy-Avatari

Super Sims 3
Moja Web Stranica

Nea Sims 3
Alen Sims 3
Donovan Sims 2
Ana Lucija Sims 2
Jurin svijet ...ah...

Banneri!
Moj:
href=http://greatsims.blog.hr/ target=_blank>
DOWNLOADAlen Sims 3 Forever

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr

ponedjeljak, 28.06.2010.

The Sims™ 3 FIRST CRO GUIDE?

Hay! Napravio bih prvi Hrvatski vodič o igrici The Sims™ 3. Pošto to mora biti veliko (oko 56 stranica), trebam svu pomoć mojih dragih posjetitelja, naravno samo oni koji imaju The Sims™ 3. Postoje teme: 1. NAPRAVI SIMLJANA I UPOZNAJ SVOJ VLASTITI STIL, 2. SUSJEDSTVO, 3. TUTOR 4. ZVJEZDANI TRACH 5. STRANICE ZA DOWNLOAD 6. O NAMA.

Sada ću vam reći sve o temama, pa si, molim vas odaberite koju.

1. Obraditi kako napraviti Simljana, od odabira spola, pa do karaktera. Te upoznati stil. To vam je promjene boje, materijala, (ako to budete odabrali, koristite stvari iz Sims-a, nemojte custom content). Ako ste se odlučili za Napravi-Svoje-Simljane, karaktere opisati u 2-3 rečenice SVAKI.
2. Susjedstvo. Upoznati Sunset Valley, te Riverwiev (Riverwiev nije obvezan), te njegova javna zemljišta, te ih malo opisati (2-3 rečenice). Izgradnja kuće, namještanje kuće (ako to budete odabrali, koristite stvari iz Sims-a, nemojte custom content).
3. Sada možete stavljati, kako praviti zakrivljeni most, kako koristiti The Sims™ 3 Napravi-Svoj-Svijet Alat, ili The Sims™ 3 Napravi-Svoj-Materijal Alat. Ovo je vrlo razgranata tema i možete opisivati kako kreirati odjeću u TSR Radnoj trgovini, kako instalirati datoteke .sims3pack ili .package. Ima tone načina za obraditi tu temu (jer od nje očekujem bar 15-tak stranica).
4. Možete opisivati vaše obitelji, što one rade, kojeg su karaktera. Možete komentirati tuđe kuće u gradu Sunset Valley ili Riverwiev. Možete pisati priče, komentirati web-stranice (ali sa granicom), što znači da NE SMIJETE pretjerati u lošem komentiranju.
5. Skinete sliku sa proizvoda (OBVEZNO u .sims3pack-u, te ju malo prokomentirate).
6. Ako se prijavite za ovo, morate napisati malo o svom blogu. =) ;)

Ako želite sudjelovati u pravljenju tog vodiča, morate imati: The Sims™ 3, Microsoft Office Word 2003 ili 2007 (ne 2010) ili e-mail, te Internet. Ako imate e-mail, na moju adresu: petar.sims@gmail.com, mi pošaljite post sa slikama, temom i napišite nešto o svom blogu (1/4 stranice (bar)). Ako nemate e-mail, napišite u programu za pisanje, isto sa slikama i stavite na RadipShare ili Z-Share, pa mi link za preuzimanje tok teksta stavite u komentare. Teme se smiju ponavljati (ali ne od istog autora), te svoja pisamca možete slati od 3.7.2010. pa sve do 19.7.2010. Ja ću tekst stavljati originalan kako ga vi napišete, i OBAVEZNO stavljam autora teksta. I ako ste u stanju, odaberite što više tema (to može biti od 1/4 stranice pa do dvije stranice). Svi koji budu sudjelovali u tome, dobivaju poklone,… I od 3.7.2010. pa do 14.7.2010. sam na Jadranu pa me neće biti na blogu. To je to! Sretno !
PESEK: cerek od onih majica neće biti ništa, jer imam važnijih stvari (kao ono gore)! waveyes A u zvjezdanom trach-u možete komentirati Sims 3. I ono je slika mog Sims-a 3.
~ Komentiraj (49) ~ Printaj ~ Super Sims 3 ~

subota, 19.06.2010.

Sims3Cri

Hay! Evo, Super Summer Sims 3 je konačno aktivan. Pošto sam imao puno dogovora, a sada je prvi dan otkako je škola konačno završila, svaki će post zahtijevati više od petnaest komentara, kako bih vam dao novi post. U svakom postu će biti stvari za preuzeti (kao i sad), zanimljivi članci (sve kako smo se dogovorili). Videozapise neću objavljivati, jer mi je glupo stavljati post zato, ali ću vam uvijek najaviti koji su novi. Pošto ću sada biti jako slobodan (osim od 3.7.2010. – 14.7.2010.) jer idem na more, pa poslije kada budem išao u Zagreb (oko 20.7.2010.) po The Sims™ 3 Collectors Edition, jer sam iz Hrvatskog jezika imao 4. Sada ćemo malo raspravljati o tetovažama koje smo dobili sa Sims3Cri.

Image and video hosting by TinyPic
Tetovaže možete preuzeti pojedniačno. DOWNLOAD

Evo neke super stvari za vaše Simljane!

Image and video hosting by TinyPic
DOWNLOAD

Image and video hosting by TinyPic
DOWNLOAD

Imaju jako mnogo stvari, a treba to sve staviti, posjetite ih na Sims3Cri.
Na kraju ljeta izaći će moj .pdf katalog o Super Summer Sims 3 2010. To će biti novosti koje su izašle u Simsu 3, zanimljive custom stvari, a to ćete moći preuzeti s ovog bloga ili web-stranice. Nabavim li Windows 7 i za taj kompjuter na kojem imam Internet, biti čete i vi blogeri, pod: Moji Super Sims Blogovi, naravno, biti će kutak za dvo simsoljubce.
I to je bilo sve za ovaj post. Naravno,slijedeći post izlaze moje stvari koje sam JA sam pravio!! yesparty

BYBY
~ Komentiraj (9) ~ Printaj ~ Super Sims 3 ~

utorak, 08.06.2010.

Super Summer Sims 3!

zujoNovo SUPER SIMS 3 WEBSzujo

Otvaram vrata ljetu. Od sada će na mom blogu (možda) biti pjesme na simlish-u, zanimljivi ljetni obrasci, vicevi, muke s instalacijama pirata… To neće izaći sve u jednom danu, ali za idući post počinjem postati mali „KOMENTATOR“, ne blgova, ali web stranica. Prva na redu će biti … , zašto bih vam rekao??? Sve slike i videozapise koje budem stavljao, neću ih stavljati na blog, nego na web-stranici, zato što se tamo brže stavi i jednostavnije je. Naravno, stavljati ću slike i na blog. Za ovaj mjesec ću pisati svaki tjedan dva do tri posta, a za novi post mora biti puuuno komentara (15+), i ideja što bih mogao u idućem postu. Za sada još neću ništa staviti, osim šifra za sims 3 Ambitions!

ageupNPC
odabrani NPC (ne igrivog lika) je starije dobi

AlwaysBuyBuild
okreće kupnji i izgradnji način u svim situacijama slobodno. Na primjer, čak i zapaljne podove, zidove...

DiscoMaptags on / off
zemljište simbola u susjedstvu flash pregled u bezbrojnim šarenim bojama

Image and video hosting by TinyPic

P.S (PESEK) SVI KOJI SU TRAŽILI LINK U MOM BOXU, DOBILI SU GA =)cerekI da, zaboravio sam reći za što znači link (onaj gore), to vam je do moje web stranice, MOLIM VAS DA SE REGATE NA nju i da uživate… byby (dooo preksutra)!!! =) J =) sum sum Yaaa (bok)…. I od sad kad vam budem moro nešto reći u komentarima što „NITKO“ ne smije znat, pišem P.S ili PESEK…. =)… byby.. Tuka mucha nigt (take my hand tonight)………. Bybyybybybyby!

Image and video hosting by TinyPic~ Komentiraj (10) ~ Printaj ~ Super Sims 3 ~

srijeda, 02.06.2010.

The Sims™ 3 Ambitions

Evo, prošlo je dosta dugo, otkako je prošao prvi post, a prošlo je samo pet dana otkako sam dobio najnoviji dodatak The Sims 3 Ambitions. To vam je sigurno najbolji Sims 3 dodatak koji je objavljen ove godine, a ako moje procjene budu točne, biti će ove godine sigurno još jedan dodatak sa stvarima i novim gameplay-om. Kada sam prvi put ušao u grad Twnibrook, odmah sam otišao u CAS, tamo dobivate: dvije ženske frizure bez dodataka, a četiri muške. A frizura s dodacima imate oko dvadesetak. Dobivate konobarsku, istraživačku i izumiteljsku odjeću, a kada idete mijenjati lice Simljanu, tamo imate novu sekciju: TATOO (sad ne znam kak' se piše). Onda sam otišao u EDIT TOWN MODE, sada se edit town ponaša kao dio CREATE A WORLD TOOL. Možete stavljati biljke, drveće, klupe, kamenje, čak i zemljišta (zemljišta nisu sve veličine). U EDIT TOWN-u, sada imate jako puno „zečjih rupa“, naime, kada su pravili novi dodatak, nisu zaboravili napraviti nove zgrade… Izašao sam iz te opcije i krenuo odabrati jednu obitelj koja je smještena u napravljenoj kući. Kada sam izletio na MAP VIEW, one kućice koje prikazuju park, gradsku vijećnicu, kuće gdje žive prijatelji, sada su modernije. Dobile su više kontrasta i boje. Sada imate privatnike: PRAONICA RUBLJA, STILIST, TATOO ARTIST, KONOBAR, VATROGASAC (STILIST I TATOO ARTIST SU VAM U ISTOJ KUĆI OBILJEŽENI ŠKARAMA)… Poslovi kao ARHITEKT, PRIVATNI ISTRAŽIVAČ, HVATAČ DUHOVA, DOKTOR (ZA TO SE MOŽETE ZAPOSLITI U NEKIM OD JAVNIH ZGRADA, kao npr. ARHITEKT u gradskoj vijećnici… Za mnoge poslove još ne znam jer moram i učiti jer se bliži kraj školske godine. Evo vam malo slika iz grada.~ Komentiraj (17) ~ Printaj ~ Super Sims 3 ~

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>