Granice naselja Grada Splita

srijeda, 26.07.2006.

Sjednica Vijeća MO Donje Sitno

Na temelju zahtjeva članova Vijeća MO Donje Sitno s nezavisne liste, kojim su tražili sazivanje sjednice Vijeća (19. srpnja 2006), predsjednik Vijeća je odlučio uvesti "diktaturu većine" u Vijeće MO i organizirati sjednice Vijeća u vrijeme kad oporba nije u mogućnosti na njima sudjelovati. Tako je sastanak sazvan za sutra u 10:30, kroz jutro, u vrijeme kad su oporbeni članovi Vijeća na poslu i time ne mogu prisustvovati sjednici. Zbog informiranja javnosti iznosimo predložene točke dnevnog reda, o kojima će se nažalost raspravljati bez sudjelovanja onih koji su ih predložili:

1. Aktivnosti u svezi promjena granica naselja Donje Sitno.
2. Obnova crkve sv. Ivana na Višaku.
3. Sazivanje zbora građana mjesnog odbora Donje Sitno na kojem bi se raspravljala sva pitanja značajna za naselje.
4. Financijsko izvješće o sredstvima mjesnog odbora utrošenima tijekom posljednja tri mjeseca.
5. Razno.

Postavlja se pitanje čega se to boje predsjednik i članovi Vijeća MO Donje Sitno u temama predloženima za sjednicu, pa da ne žele sudjelovanje oporbe na sjednicama Vijeća. Uz arogantan pristup predsjednika Vijeća, koji je bez ikakvih demokratskih uzusa i temeljne kulture dijaloga odlučio "izbaciti" oporbu sa sjednice Vijeća MO, preostaje jedino kontaktirati predsjednika Gradskog vijeća Grada Splita i čelnike Poglavarstva te ih upozoriti na postupke dijela članova Vijeća MO Donje Sitno.

- 19:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ovaj blog je ulazna postaja na internet stranice koje detaljno prikazuju dokumentaciju o promjenama granica naselja Grada Splita. Budući da neka tijela javne vlasti i dalje smatraju da građani nemaju pravo niti razlog tražiti javne dokumente, na ovaj način se nastoji javnosti iznijeti jedan manji dio tih dokumenata vezanih za rad gradskih službi u Gradu Splitu.

    kontakt: sinje[dot]more[at]yahoo[dot]es

Linkovi