GLINSKA ISTINA I STVARNOST

srijeda, 17.03.2010.

GRADONAČELNIK GLINE UVOZI RADNU SNAGU

Image and video hosting by TinyPic

Sadašnja glinska vlast na čelu s gradonačelnikom Milanom Bakšićem je u rekordnom vremenu uspjela riješiti veliku većinu lokalnih problema, među kojima i najveći problem, problem nezaposlenosti.

Prema posljednjim pokazateljima dolazi se do zaključka da je u Glini sve ružičasto i da Glina konačno kreće u izlazak iz dugogodišnje bijede i krize koju su prema kazivanju sadašnjih vladajućih izazvali i do nje doveli oni koji su bili prije njih na vlasti.

Kod građana se na svakom koraku osjeti poboljšanje i sveopće veselje zbog situacije koja je zavladala Glinom. Sada u Glini sve savršeno funkcionira. Redovito smo opskrbljeni vodom, grad je čist i uređen, nogostupi počišćeni, riječ nepotizam je izbačena iz riječnika.

Da je u Glini nezaposlenost konačno svedena na nulu govore i posljednji podaci kod zapošljavanja u Komunalcu d.o.o. gdje je kod zapošljavanja bilo tolikih problema oko djelatnika kojih se više nije moglo pronaći niti u Karlovcu, niti u okolnim županijama pa je gradonačelnik uvezao radnu snagu iz susjedne nam i bratske Srbije.

Jedna od novozaposlenih djelatnica izgleda svakodnevno na posao putuje iz Novog Sada pa zato vjerojatno uvijek i odlazi u 15,00 sati s radnog mjesta i ako joj je radno vrijeme do 15,30 sati, a kako bi uspjela prevaliti tako veliki put.

Gradonačelniče i svi ostali vladajući u Vašoj strukturi, od srca Vam zahvaljujemo što ste napravili preporod u Glini i što je nama sada puno bolje, samo što mi toga još, reći će te Vi, vjerojatno nismo ni svjesni, ali svejedno, baš vam hvala.

OD SRCA:
VAŠI GRAĐANI KOJI SU VAM OMOGUĆILI DA SE UOPĆE VRATITE U GLINU


- 20:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< ožujak, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

MOJA DOMOVINA

OPIS BLOGA

  • hrvatska
    Opisivat ćemo istinu i stvarnost glinske sadašnjosti, malo se baviti prošlošću,
    a najviše onim što bi svi željeli da bude u budućnosti.
    wave


    SVE ŠTO SE ZABILJEŽI OSTAJE, A ŠTO SE PAMTI NESTAJE!
    kiss