22

petak

siječanj

2016

* ti materina komunistička



Savez komunista (Jugoslavije/Hrvatske) je bio nositelj komunističke revolucije i uspostave socijalističke države. U nesposobnosti nametnuti (revolucijom) komunizam, nastojali su revolucijom uspostaviti socijalizam.
Osobina i komunizma i socijalizma je ustrajavanje na zajedničkom vlasništvu nad sredstvima za proizvodnju ...

Treba razjasniti što je značila revolucija. Početno poimanje revolucije je predstavljalo krvavo razračunavanje sa protivnicima i neistomišljenicima, krvavo razračunavanje s nevinim u svrhu zastrašivanja. Nakon početnog (ratnog) nasilja (poticanja okupacijskih snaga na odmazde)(koje su tadašnjim ratnim pravom bile dozvoljene), stravičnog razračuna na privremeno zaposjednutim teritorijima (koje su partizani i partija držali), još stravičnijih pokolja na koncu i po završetku rata (te krvavim nasiljem godinama poslije rata), političkim smaknućima (Deklaracija o hrvatskom jeziku, maspok), konstantnim političkim progonima (zatvaranjima, smaknućima, ...) do samog raspada i partije i Jugoslavije orkestrirano je (kasnije) partija prihvatila poimanje revolucije kao političkog (a ne krvničkog) procesa transformacije društva ...
Sami sebe kvalificiraju kao društvo u razvoju (kao da zločine koje su počinili nikad nisu izvršeni). U takvoj jednoumljem okupanoj predodžbi, danas su ponosni što su bili članovi saveza komunista ... (Jeste li vi normalni, * vam komunističku !!?).

Moja osobna kalvarija (stravičnog progona od komunističkih vlasti, redovno podgrijavana na partijskim sastancima) koju sam doživio u sustavu (koji je stvorio i održavao Savez komunista) potiče me na istinu. Nitko vas ne pita kako bi vi predstavljali povijest Saveza komunista. Mi, žrtve, imamo završnu ocjenu.

Nemoguće je društvo koje je sva sredstva za proizvodnju proglasilo državnim (konfiskacija, nacionalizacija), pa društvenim vlasništvom pod zajedničkom upravom (nadzorom) Saveza komunista (koji je programski propagirao revoluciju radničke klase i progon neprijatelja)(protiv koga su provodili revoluciju?) smatrati pravednim i neodgovornim za milijune progonjenih (po nekoj osnovi).
Progon je provodio programski i organizacijski Savez komunista. Nikada (kao nečlan) nisam bio kritiziran, niti savjetovan, ali sam redovno bio šikaniran i guran na margine (psihičkog i fizičkog uništenja).
Optužujem (J'accuse) Savez komunista za programsko i organizacijsko ustrajavanje na uništavanju i progonu milijuna nedužnih (u ime ostvarenja svojih nedvojbeno zločinačkih nakana vladati svijetom).

Sramotno je javnim televizijskim hvalisanjem u Hrvatskom (državnom) saboru o pripadnosti članstvu toj zločinačkoj nakupini vrijeđati osjećaje nedužnih žrtava suludog sustava.

* vam materina komunistička



Oznake: Savez komunista, programska načela, cilljevi revolucije, komunizam, socijalizam, zajedničko vlasništvo, provedba odluka o društvu zajedničkog vlasništva, krvava revolucija, revolucija kao oblik društvenih promjena, žrtve revolucije, zločinački karakter Saveza komunista, uloga Saveza komunista u provedbi socijalizma, peihičko i fizičko uništenje, nedužne žrtve, zločinačke nakabne vladati nasiljem