08

srijeda

lipanj

2016

Partiju treba likvidirati


Premijerova premijera


Prijedlog imenovanja Tihomira Oreškovića predsjednikom Vlade RH obrazložen je (sputavajući tako relativnom pobjedniku Tomislavu Karamarku premijersko mjesto) nestranačkom, stručnom (nepolitičkom) osobinom Oreškovića.
Stručnost.

Za niti mjesec dana taj isti "stručnjak" se upleo u odbijanje smjene ravnatelja SOA-e, za nekoliko mjeseci od imenovanja tražio je ostavke dvojice potpredsjednika (koji su saborskim mandatima jamčili premijerov nestranački i stručni položaj). Nepotrebno trčkaranje u SOA-u, sastančenja sa predsjednicom i Petrovom ne upućuje na stručnost, već na politikanstvo.

Začuđujuća lakoća potonuća (stručnosti).

Hrvatska je pokazala kako političke zakulisne igre nisu razlog krizi, već sustavnost boljševičko-orjunaške titoističke prorusko-prosrpske politike (nametanja pripadnosti nekoj drugoj civilizaciji).
Hrvatska je u stalnoj krizi jer se osporava katolička, prozapadna, nacionalna (hrvatska) pripadnost hrvatskog naroda.

Ako se prihvate narodne odlike, glavni je problem neimaština (koja se suzbija radom). Radnička partija (neradnika) zagovara nezaposlenost i nacionalizacije banaka (kako bi nametnula neku novu civilizacijsku vrijednost).
Pokazalo se kako nitko ne može biti gori od orjunaških partija/stranka ... krvoločno nastrojenih. Iako su manjina krvoločnost naspram Hrvata im je (utopljenim u većinu) jedini put. Bilo kakvo izbjegavanje ukazivanja i prokazivanja krvoloka je krivo, bilo kakvo prikrivanje krvoločne naravi tih satrapa je zločin.
Partiju treba likvidirati. I sve njene supomagače.

Oslobađanje civilizacijskoga rata i okretanje svakodnevnom nastojanju priskrbiti što više dobara za (normalan) život glavna je zadaća bilo kojeg političara u RH. To zahtijevaju dokumenti UN-a (čija je Hrvatska članica). Tko to ne poštuje teško krši kazneni zakon RH (koji je usklađen s pravnim dokumentima UN-a; ako se i da Kazneni zakon RH dvojako tumačiti, povelje UN-a su nedvosmislene ...).


Kočevski Rog


Oznake: premijerova premijera, prijedlog imenovanja, nestranačka, stručna, smjena ravnateljaSOA-e, zahtijev za ostavkama potpredsjednika, sastančenja, politikanstvo, potonuće stručnosti, sustavnost titoističke politike, nametanje pripadnsoti drugoj civilizaciji, neimaština, radnička partija, krvoloci, likvidacija partije i supomagača, dokumenti UN-a, Kazneni zakon RH