30

ponedjeljak

siječanj

2017

Hrvatska i neljudi




Povjesničari (vrli), nisu spremni odustati od svoje (partijske)(karijerističke) sudbine - gluposti.

Ja sam istina. (“Ja sam put i istina i život”.)



Tvrditi kako su zločini nad hrvatskim narodom provedeni 1945.g. revanšistički a ne sustavni (s namjerom izložiti svoje tvrdnje povijesnoj prosudbi s namjerom provjeriti teorije i instrumente dokazivanja genocidno-zločinačkog pothavata komunističke partizanske prosovjetsko projugoslavenske paravojske) imbecilne su naravi.

Forenzički (bez dokumenata o sustavnosti zločina), brojnost i rasutost stratišta upućuju u narav zločina (i zapovijedi koje su prouzročile te zločine).
Nastupanje komunističke vojske (partizanskih jedinica koje su imale komandante i komesare) u ratu poklapaju se sa stratištima (uglavnom civila, pod kraj rata i po završetku rata s civilima, ranjenicima i zarobljenicima).
Mjesta pogibije/rješavanja leševa (rijetko je kad bilo ukapanja) se preklapa s ratnim putem partizanskih/komunističkih jedinica.
Brojnost žrtava se poklapa s veličinom partizanskih jedinica (koje su činile zločine). Po drugoj osnovi (rasčlambe), brojnost žrtava se lokacijski odnosi na stradalnike u Sloveniji.
Kako je sudjelovanje slovenskih komunista moguće povezati s revanšizmom (kakve su revanšističke porive imali slovenski komunisti koji su pogubili i sakrili najviše leševa hrvatskih izbjeglica na kraju rata 1945.g i u danima neposredno po završetku rata?)?
Lokacije i brojnost pogubljenja vezani su za partijsko djelovanje (partizanske komesare i partijske sekretare) i jedini revanšizam je borba za političku prevlast. U tom kontekstu nije moguće skupno razmatrati pitanje ustaškog i partizanskog nasljeđa.
Vrijeme je za osudu krvavih zločina komunističke partije koja je bezrazložnim pogubljenjima provodila partijski (sovjetski, kominternovski, staljinov) plan komunističke marionetske Jugoslavije.
Domovinski rat nije bio rat protiv totalitarizama (samim tim nije ni povijesni prioritet razračunavanja sa ustaškim pokretom), već rat protiv specifičnog (komunističkog) totalitarizma.
Sve što je taj sustav počinio treba odvojeno (bez stavljanja u uzročne odnose) osuditi, jer je taj sustav zločinački u svojoj naravi.

Narod je imao pravo pružiti otpor zločinačkom sustavu, političari nemaju pravo (nikakvim povjerenstvom) preispitivati ulogu tog otpora. Vlast je naša, pripada nama, vi ste lopovi naše sreće.
Plenkoviću oDjebi!


Istina će vas pojesti (smradovi). Vlast nije vaša, žrtve omalovažavate, vrijeme vam ističe.(Glupane, kvazipovjesničare nagurane na katedre fakulteta treba najuriti iz državnih službi ...)




Oznake: revanšizam, sustavni zločini, forenzika, brojnost žrtava, lokaliteti zločina, komesari, partizanske jedinice, slovenski komunisti, stratišta u Sloveniji, stvaranje prosovjetske jugoslavije, vlast naroda, povjerenstvo i plenklović