18

subota

ožujak

2023

Vilime, ajde u * materinu




Čovjek je cio svoj (U-srani) životni vijek potrošio na laganje, vlastito koristoljublje, demagogiju i iskušavanje strpljenja svih koji su znali za njegovo postojanje (uključujući majku).

Nakon pomisli da je okončao svoj (u-Srani) aktivni vijek, učlanio se u stranku jer jedino u njoj vidi odgovornu politiku.

To što je on gledao i vidi cio svoj (u-sRani) život, mi (glupani) ne vidimo niti ćemo vidjeti.

Pajdo, pUši Q.

Ne koračaj uzdignute glave jer si smrad koji smeta normalnim ljudima koji bi živjeli svoje živote, po vlastitom nahođenje, a u skladu s prihvaćenim normama života u (ne socijalističkom) društvu.

Ustaljeno uzdizanje moralnog taloga u medijske i nacionalne ikone (svega lošeg) zapravo je zapišavanje teritorija koje provode službe (tkz. tajne) uvijek i iznova instalirajući moralne nakaze.

To dokazuje potčinjenost tih službi (centralnoj) ruskoj službi koja razara društvo kretenima (sjetite se svih sdpovih kadrova - p*dera, lopova, lažova, bolesnika, ...) (kojima hdz nakon preuzimanja stranke od instaliranih krkana konkurira istom lepezom).

Jedini izlaz iz tragedije je vojna diktatura i masovne ***********!

Ruskim ubojicama može se suprotstaviti jedino antiruska, antikomunistička, poluhumana vojna diktatura.



xXx
An abbreviation for kisses, usually placed at the end of a letter or text message, often alongside ooo (hugs).

Oznake: demagogija, majka, stranka, službe, vojna diktatura, ruska služba, poluhumana vojna diktatura

27

nedjelja

veljača

2022

Gdje je gdje (eng: Who is Who) Hrvatska?*




Zadnja (u nizu) etapa hrvatskih eskapada je pLenkovićeva era rastakanja Hrvatske.

Podsjetimo se pLenkovićevih titoističkih bisera: ja odlučujem, spomen ploča u Jasenovcu, zaduživanja, obmane o bdpu, uništavanje vojske i policije, destrukcija HOS i ZDS, koalicija s 3 manjinca (u ime jugoslavije), sakakutanje po EU fondovima, blokiranje referenduma (o njemu i četničko-ruskoj politici), imunološki i plandemija, ... ima li kraja (raseljavanje).

Sve u korist i po nalogu Putin-pUtin dvoglave nemani.
Postoji li organizirana politička snaga koja bi suvislo i dokazima iznijela istinu o lekarkinom kopiletu koje je instalirano kako bi prikrivao sustavno putinovsko uplitanje (povrataka rusko-sovjetskog imperija na kostima, krvi, znoju i patnji neruskih, nekomunističkih, prodemokratskih naroda) preko službenih i neslužbenih obavještajnih službi koje su provodile povratak krvoločne sovjetssko-komunjarske srbo-jugoslavenske tiranije?

Znali su (službe) da igraju opasnu igru, pa su rastočili političku scenu na blatnjavo-prašnjave ostatke političke misli i organiziranosti. Jer kad padne maska (prijetnja cijelom svijetu atomskim oružjem kepeca)(pitanje je može li nakon napada na Ukrajinu i prijetnje atomskim ratom rUsija više biti nuklearna sila) nitko ne smije preuzeti vlast bez njihove kontrole.
A njihova nas je kontrola dovela u stanje kad oni moraju izgubiti kontrolu. Nije to za njih - neka idu čuvati ovce. S pUtinom i četnicima.

Ukinuti sve proslave partizansko-četničkih vampirskih pohoda koje finacira ruska federacije (prvenstveno onu u Srbui čiji je spomenik potpomogla obnoviti), sada vidimo s kojim ciljem, obustaviti falsificiranje povijesti drugog svjetskog rata koja veliča partizaštinu u ime rusa-sovjeta, prikriva genocidnost partizana i četnika ...


Predlažem privremenu vladu intelektualaca, koji će pripremiti zakone i kontolne mehanizme demokracije (koji sada ne djeluju u pozitivnom smislu).
I nakon toga njegovati demokraciju, vladavinu prava, graditi državu boljitka.

Ovi i ovakvi više ne mogu na svoj i ovakav način raditi ovo (ono).
Kopilad titova sistema.

Gdje je tu Hrvatska (Dom Hrabrih, kolijevka Hrvata, zemlja pradjedova)?



Oznake: pLenkovićeva era rastakanja, titoistički biseri, lekarkino kopile, rusko-sovjetski imperij, službe, opasna igra, rastakanje politike, sovjetsska tiranija, privremena vlada, kontrola demokracije, kopilad titova sistema

27

ponedjeljak

veljača

2017

Kako mržnja? Zar nije satira?!



Posvećeno Hrvatu i saborskom zastupniku Stivu Culeju


D0RH je leglo jugo pijonira.


Titioisti (lagali su titu, lagali su franji, lagat će (uskoro) i imamu) imaju neobičan dar za oglašavanje nefunkcionalnosti društva.
Već izrečene tvrdnje o ekonomskoj, pa onda i svoj ostaloj, nefunkcionalnosti društva (pod budnim okom čuvara nereda) stvaraju promicanje društva u kojem caruje zlouporaba prava, države i represivnoga aparata (vojska, policija/milicija, službe, doušnici, tužilaštvo i sudstvo, zdravstvo, obrazovanje, mirovinski i ostali sustavi).
Država počiva na trodiobi vlasti (a ja sam u četvrtom kvadrantu), bez utjecaja bilo izborima, bilo kontrolom nijednog stupa (balvana) vlasti.

Postupak koji je pokrenuo DorH protiv neimenovanog (web) glasila, po pitanju neimenovane javne službenice, zbog photoShopa nije satira nego djelo poticanja mržnje. Neimenovanu nije teško mrziti, teško ju je voljeti (unatoč godinama koje je nakupila).
Pošteni (neizabrani) sude, kriv sam jer ne mogu voljeti. Olakotna okolnost mi je što ne volim ni vlastitu majku. (Ona voli mene.)(I prva lajka na face ...)
Sudite pošteno, ali nemojte meni.

Poigravanjem satirom (i odbacivanjem optužbe) i podizanjem optužbe (odbacivanjem satire) postali ste kukavelj koju ne želim u svome svinjcu. Pokvariti ćete mi idilu u kojoj žive moji prasci. (Prasce sam odabrao, i moram se za njih brinuti.) Vi se ne brinite, ni mi ne brinemo o vama.

Ovo nije satira ...



Oznake: DŘRH, SS, jugo pijoniri, titoisti, imam, oglašavanje, nefunkcionalnost društva, čuvari nereda, trodioba vlasti, četvrti kvadrant, neimenovano glasilo, neimenovana službenica, Photoshop, voljeti, satira, optužbe, službe, kukavelj, svinjac

27

subota

kolovoz

2016

Hrvatski memento



Slom AU, kraljevine, sfrjota, rh ...

Hrvatska se nalazi u specifičnom stanju (ne zove se drugo stanje, već posebno stanje). Populističko popuštanje pri izlazu iz socijal-jugoslav-balkan-samoupravljanja popratilo je otvaranje tržišta (zapadnim robama i uslugama). Pametni su kupili i naučili (što su trebali) od zapada, oni malo slabiji nisu.
Model (od samog početka uočljiv) otvaranja zapadnim robama i uslugama stvarao je potrebu pune zaposlenosti (na uvoznim robama). Dugoročno neodrživ.

Trgovinski deficit je proizveo blokirane, zadužene, prekomjerni javni i vanjski dug ...

Službe koje su sudjelovale u kreiranju (na krilaticama pomirbe i svehrvatstva) takvog modela tranzicije (u svojoj nemoći) su se našle u poziciji nesposobnosti premostiti ono s ovim (sutrašnjim) dobom. Nesposobne su proizvesti model povrata zaduženja, porasta standarda i očuvanja nacionalnih dobara.
Pomalo izgubljene (u metežu narodnog nezadovoljstva) guraju svakog ispred sebe kako bi prikrili svoju slabost - nesposobnost projiciranja budućnosti.
Nespretno guraju nesposobne krkane (Kosor, Josipović, Milanović, Petrov, Plenković, ...) kako bi stvorile alibi za ono što ne mogu (i nisu sposobne), ali mogu nametati imenovane (kako bi nas obmanjivali).

Hrvatska se utapa u rukama spasitelja ...

U Hrvatskoj treba reorganizirati tajne službe i nečasno otpustit sve koji su sudjelovali u stvaranju kaosa (kojeg sada prikrivaju namećući poluidiote).



Oznake: slom, populističko popuštanje, socijal-jugoslav-balkan-samoupravljanje, trgoviski deficit, blokirani, zaduženi, javni dug, vanjski dug, službe, pomirba, svehrvatstvo, tranzicija, povrat zaduženja, stvaranje kaosa

21

četvrtak

srpanj

2016

Zašto Plenković ne smije osvojiti vlast ...



Plenković jest alternativa Milanoviću, ali udbaška ....


Onaj tko se muči ili sumnja u pobjedu nad komunjarsko-udbaškom garniturom koju predvodi Milanović (u vrijeme Tuđmana i Đodana takvi se ne bi ni bavili politikom) zaista ima problema ...
Koliko moraš biti loš kad su ti prepreka osobe koje se niti prekrstiti ne znaju ...?

Ali, ...
Na parlamentarnim izborima ne smije pobijediti Plenković. Milanović nas otvoreno iritira i narod će mu "skinuti" glavu, Plenković će nas pokvareno "baciti" u nevolje od koji ćemo se oporavljati petsto godina (on je komunjara umotan u novi celofan).


Ostaje nejasno zašto je (bilo koja) stranka HDZ ponudila umjesto vlade nacionalnog spasa kvazi elitističku garnituru (Plenković, Stier, Krstičević, ...) koja je nesposobna zapamtiti put do Banskih dvora (a kamo li sagledati složenu situaciju i ponuditi riješenje). Uostalom, stalnim previranjem došli smo do novih izbora na koje političke stranke i političari nastupaju bez spomena glavnog problema: prevelik vanjski i javni dug.

Umjesto konsenzusa i angažiranja najboljih hrvatskih sinova i kćeri (službe) nam serviraju isprazne, anonimne, nesposobne, kljaste (i ćorave) osobe (bez kompasa i kočnice).
Smisao monopola na zakonodavstvo i izbjegavanja javnog sučeljavanja o javnom dugu neumitno zahtijeva organiziranje referenduma o narodnoj volji (bez obzira na parlamentarne izbore).
Vrijeme je sticanja uvida javnosti u genezu nastanka dugova i odabir modela rješavanja dugovanja.
Sakrivanje iza ispraznih stranačkih programa najbolje je vidljiv na primjeru HDZ-a.

Nude osobu koja s 20 godina nije ustajala protiv Račana i komunista, s 21 godinu nije ustajala protiv srpske agresija , a s 46 godina bi nas trebao spašavati od Milanovića ... i to im je izborni program (plenković je umjeren i vješti retoričar koji će poraziti milanovića?! milanovića je porazila majka priroda (vidim i plenkovića)). Trećerazredni otpad maršira Hrvatskom.

Upravljanje službi izbornim procesima otklonilo je Hrvatsku od politike nezavisne države (s granicom na Drini), ali je pomaklo ka državi s granicom na rubu razuma ...
Uništiti gospodarstvo i sve ono što počiva na gospodarstvu suludi je plan razbijanja (poveljom UNa zagarantiranih) odlika države koja objedinjava teritorij, stalno stanovništvo, vlast i sposobnost stvarati odnose s drugim državama.
Hrvatska je sustavno onemogućavana djelovati i nastupati kao država. Onaj tko će je naviše zakočiti je (prerušeni)(komunjarski otpad) Plenković.
Glasujte za vragove, s njima ćemo se lako obračunati. Hrvati vole otvorene neprijatelje, protiv prevare i nekaraktera se ne znaju (i ne mogu) boriti... izgubiti će mjesto u raju.

Ja sam rekao!



Oznake: komunjarsko-udbaška garnitura, alternativa, parlamentarni izbori, Plenković, Milanović, narod, nevolje, Vlada, nacionalnog spasa, najbolji hrvatski sinovi i kćeri, javni i banjski dug, javno sučeljavanje, Referendum, službe, onemogućavanje djelovanja kao države, prerušen, komunjarski otpad, vragovi, otvoreni neprijatelji, pokvareni i nekarakterni, mjesto u raju

11

petak

ožujak

2016

Službe i njihovi zastupnici



U Hrvatskoj je demokracija čudna.
U prošlom je mandatu svojevrsni (ras)pop (sumnjičen za suradnju) "osvojio" saborski mandat (nedoličnim izjavama) i ... nestao.
Don Ivan Grubišić je oličenje idiota (kojima službe popunjavaju izborna parlamentarna mjesta). (Je li taj još uvijek živ ...?? )

Unatoč višestrukom ponavljanju obrasca (zaobilaženja demokratske procedure), MOST (na brzinu sklepana skupina), Sinčić, Holly, ... su iznova službene akvizicije (izigravanja demokracije).
Nastojanja pokretanja referenduma za preferencijalno glasovanje (u doba kad je sdpovska-četničko-orjunaška svita "čerupala" Hrvatsku i gurala je u ambis (bankrota) je još jedan instrument službi u opstrukciji demokracije.

U demokraciji svi želimo biti dobrostojeći (bezobrazno bogati), i nije nas briga za obmane (sportske lige sa Srbima; pjesmuljke napušenih idiota; milanovićeve idiotske govorancije; HRT-ove ruske filmove; pupavčeve srbo-srpske fobije; ...).
Kontrola materijalnih dobara i poluge vlasti su u rukama službi (koje sve zabrljaju).

Samo su suradnici glasni, ostali obespravljeni (osiromašeni).
Demokracija je sredstvo za dugogodišnje zatvorske kazne svima koji opstruiraju sustav vladavine naroda.

Hrvatska se 90./91. nije fizički obračunala s pripadnicima jugoslavenskih službi (ubojicama, zločincima). Danas s njima vodi bitku za pravo glasa ...


Oznake: Hrvatska, demokracija, službe, popuna, obrazac, bogatstvo, suradnici