25

ponedjeljak

siječanj

2016

Koliko je uistinu izdajica (koje treba registrirati)



Komunističko divljanje (primjerice, prilikom sklapanja suradnje s četnicima 1941.g isporučili su im 5000 pušaka (otkuda golorukoj partijskoj vojsci toliko pušaka za poklanjanje ... poticanje ustanka)) nakon četverogodišnje pljačke (državni su proračun pokradali za 20-ak milijardi kuna godišnje (po procjeni), 80-ak milijardi kuna u četverogodišnjem razdoblju), pripravni za građanski neposluh, razigrani (u vlastitom uvjerenju kako će nepoštivanjem Hrvatske srušiti i vlast i državu (čije novce sada rasipaju)).
Registar izdajnika (narodni izdajnici) bi trebao biti Registar izdajica ... (iako je najavljen registar agresora i domaćih izdajica).

Koliko je zapravo izdajica, ako je vjerovati izbornom povjerenstvu riječ je o nešto više od 740 000, vidjet će se građanskom (srbiziranom) inačicom registra.
Svi koji su bilo kada glasali za sdp (socijalizam) izdajice su i zaslužuju registraciju.
SDP je gurajući politikanstvo (ćirilicu, srbe, nacionalno i ancionalno pitanje, religioznost i ateizam) profesionalno oštetio Republiku Hrvatsku za oko 1500 milijardi kuna (direktne i indirektne štete), kako bi u stampedu krize neopaženo izvukli tih (procjenjenih) 80-ak milijardi kuna (s kojima će na kapaljku zagorčavati život i obnovu Hrvatske).
Svi koji se vide u sdpovskom performansu (podrivanja), zapravo se igraju s vrlo opasnom skupinom ljudi. Politika pomirbe i politika njegovanja demokracije je postigla svoj krajnji stadij (pružanja ruke). Hrvatska je stigla na korak do građanskog rata (kojeg je morala ili mogla provesti).
Svijet ne funkcionira na krađi i sabotaži.

Država protekle 4 godine nije smanjivala državni proračun, a u vojsku, kulturu, promet, prosvjetu, znanost, zdravstvo, sport, ... je vidljivo manje novaca stizalo. Gdje su te milijarde? Mislite nas tim novcima provocirati?

Svi koji su glasali za sdp znaju da su izdajice. Registar izdajnika je (na novčanoj potpori) srbizirani performans koji nikoga ne abolira, ali (po komunjarskom običaju) produžava vrijeme fokusiranja na orjunašku bandu. I iznova politiku pomirbe svrstava u završene politike. Tko se pomirio, pomirio. Tko nije, čeka bijes pravednika.

Neprimjereno je od onih koji su 4 godine rušili i uništavali Hrvatsku očekivati kako će podržati novog premijera u istinskom radu za dobro domovine, ali podjednako je je neprimjereno očekivati kako će domoljubna Hrvatska obraćati pozornost na idiote (koji nas našim novcima mažu blatom ...)
Neka zaborave nadmudrivanje, nemamo vremena za njih



Oznake: komunističko divljanje, Registar agresora, sdpovsko politikantstvo, profesionalna pljačka milijardi kuna, državni proračun i vidljivi rezultati, otklanjanje žarišta sa bitnih problema na poluprim