12

ponedjeljak

prosinac

2016

Mudraci ove godine neće pohoditi jaslice ....



Sre(ć)tan Božić, Hrvati


U Saboru, Božo Petrov predsjednikuje (iako dvije suvisle rečenice nije kadar sastaviti). Ako zbog koga poblesavim, to će biti "s njega".

Ministri (Marić/i) "lupaju" poreze i zakone bez javnih rasprava.

Sabornici pišu zakone umjesto da ih izglasavaju. U Saboru se ne stvaraju već samo izglasavaju zakoni. Još manje se zakoni stvaraju u Vladi RH.
To budale nisu sposobne razumjeti.
Srbo-orjunaška komunističko-četnička navika samodostatnosti (države, bez naroda ... bez rada). Država bez naroda.

San svih antihrvatskih izroda.
Politika raseljavanja, genocida i spaljene zemlje izrodila je i hrvatske izvitoperene nakaze koje s jednakim žarom potpomažu proces decroatizacije pohrvaćene (i posvećene, hrvatskom krvlju naškropljene) zemlje.
I ova vlast vodi Hrvatsku bez Hrvata.

HDZ je (nakon tuđmanove smrti) izgubio primat u vođenju i spašavanju napaćene Hrvatske. Svojim otpadničkim materijalom (Šeks, Mesić. Granić, Manolić, Gregurić) zaplovio je vodama zaborava (ropotarnice povijesti). Nekad postojali, sada satkani od moralnih nakaza koje zastrašuju i po danu ...
Hrvatska mora naći snage i put ka uljuđenoj državi, dostojnoj življenja.
To sa šrotom koji se nagomilao u rukovodstvo HDZ-a neće uraditi (već će sustavno rastočiti i ono što su vrli prethodnici dobrog uradili).
Sretan Božić svima (samo ne njima).




Oznake: petrov, suvislo, poblesaviti, sabornici, zakoni, izglasavanje, stvaranje zakona, vlada rh, država bez naroda, san svih antihrvatsih izroda, HDZ nakon tuđmanove smrti, moralne nakaze, sretan božić