02

petak

veljača

2024

Hrvatska, na rubu pameti



(Samo) U Hrvatskoj nedostaju odgojiteljice u vrtićima, i djeca.





Uvesti će indijsko-nepalske (gotove kantautore).
Neka roboti proizvode za ugrožene vrste (narode), kojih je manje od nas.

pS
Jedini način da se riješimo i indijaca i nepalaca je da im kažemo; J*bemo vam tita i nametnemo izjašnjavanje o Za Dom spremni. Ako su za ZDS onda su fašisti, ako nisu onda su komunjare, ako su neizjašnjeni onda su oboje.

Da su Indijci/Nepalci u Hrvatsku išli zaobilaznim putem nabasali bi na američke domoroce, pomislili da su u Hrvatskoj te ih proglasili Croatama.


Oznake: Hrvatska, Croatoan indijanci, roboti, vrtići

03

utorak

siječanj

2023

Draga Gospođo, ja bih vama j* mater




Tko se dosjetio i uvalio me u sustav stabilne valute, iskušane demokracije, provjerenih ljudskih (i ostalih) sloboda (ja bez svoga psa ni u pučku kuhinju ne idem), uljuđenog javnog izričaja, napredne kulture, razvijenog sporta, ... j* on sebi majku!

Europa prije i poslije svjetskih ratova nije za mene marila.
Europa nije za mene marila kad sam trebao poticajno djetinjstvo. Europa nije za mene marila kad sam trebao poticajnu mladost.
Nije za me marila ni kad sam trebao uređen život.
Nije me se sjetila u siromaštvu. Nije me se sjetila u bolesti.

Sjetila me se na kraju mog života. Nezasluženo.

Dok je djetinstvo i školski uzrast bio značajan u razvoju osobe, nije me primjećivala.
Dok je radno mjesto i privreda značila razvoj osobe i društva kojem pripadam, nije me primjećivala.

Kad su proradili roboti i automati, kad sam postao potpuno beznačajan, jer ne mogu biti kupac već samo potrošač, sjetila me se. (Nažalost.)
Pogađate zašto?

Ne podnosi, stara k*rva, nekontrolirane teritorije naseljene domorodcima, koji se prirodnim putem mogu dočepati sverazornog oružja čime će sve čime su ovladali izgubiti.
(Dok sam bio radno aktivan, nisam im bio interesantan, a sada sam kao teret u raspodjeli dobara za koje se ne moram mučiti izrazito važan??)
Naseljavanje imigrantima je proces destabilizacije određenih kultura, prije svega kulture života (katoličanstvo, kršćanstvo) koje bi im bila prepreka u ubojstvu čovječanstva.
Europsko stanovništvo izmješati neškolovanim stanovništvom i proizvesti rat nestanka.
Europa bez granicam, rUsija bez granica, Kina bez granica.
Samo Indija drži nuklearni potencija u granicama, jer ne smije biti bez granica.

Svijet je izgubio ljudskost. A oni koji su sudjelovali u koncentraciji proizvodne i vojne moći ljudskost nikada nisu ni poznavali.


Jedini način opstanka je multiplicirana nuklearna opasnost, koja bi jamčila zaustavljanje procesa uništenja kultura/civilizacija/čovječanstva kakvog danas poznajemo.
(pLenković, primjetili ste, ne ide u tom smjeru i s njim niste sposobni opstati.)





Oznake: stabilna valuta, demokracija, ljudske slobode, europa, svjetski ratovi, roboti, automati, raspodjela dobara, kultura života, svemoćno oružje, koncentracija moći, SF

24

ponedjeljak

rujan

2018

Glup ko *



Premijer (izvan dosega) jedne (Nezavisne)(Lijepe)(Naše) uvjeren kako je "lep (ko slika)", glup je k`o *.

Poziva strane ulagače u tu (jednu) državu jer je radna snaga (koja je iselila)( cijena rada je porasla (zakon ponude i potražnje)) jeftina.
Strani ulagači ulažu u automatizirana i robotizirana postrojenja, jer jedino tako mogu biti produktivni i konkurentni. Za takva ulaganja im je potrebna blizina tržišta, energetski izvori, sirovina, ...

Visoko razvijena društva imaju udio uslužnih djelatnosti preko 60%, a radna snaga im je potrebna uglavnom u tom sektoru. (Zbog toga mlado i radno sposobno hrvatsko stanovništvo iseljava ...)
Primjerice, Njemačka čiji je BDP preko 3000 milijardi eura, ima sastav radne snage (43.66 milijuna) prema zanimanju raspoređen u poljoprivredi (2.8%), industriji (33.4%), uslugama (63.8%). (Gospodarstvo Njemačke)

A ja? Ja sam nezaposlen i nisam jeftina radna snaga jer neću raditi umjesto robota. Rusi i Kinezi mi neće biti poslodavci, pLenković nema pravo nikoga pozivati na ulaganja jer sam nezaposlen. Ja sam besposličar (politikant, revolucionar i anarhist).
Tito (rAčan, sAvka, sAvka, rAčan, mEsić, kOsosr, jOsipović, milAanović, pLenković, pokojni rAčan, pokojni tiTo) me neće zapošljavati.
Ja sam protiv rada nedjeljom i ponedjeljkom.
Ja sam protiv titoista i rusko-kineske državne diktature. Ja sam protiv jugoslavena.

Ja sam zagovornik radišne, nezavisne (proameričke) države slobodnih ljudi.
Država, to sam ja .



Oznake: &, premijer, strani ulagači, jeftina radna snaga, zakon ponude i potražnje, razvijena društva, bdp, sastav radne snage, usluge, roboti, diktatura, nezavisna

14

utorak

ožujak

2017

Makroekonomija (jedne vlade)



Iseljavanje hrvatskog stanovništva problem je koji ukazuje na mnoštvo lažima i demagogijom zatrpanih istina.

Demagogija kljusadi u vladi a. Plenkovića zasniva se na ekonomskom rastu koji će biti povećan vanjskim investicijama koje će privući nova administracija (kada vam 100 - 200 tisuća radno sposobnih iseli nitko neće investirati u u neradno (socijal-socijalističko) stanovništvo).

Investirati će u projekte koji ne zahtijevaju ljudski (ni robotizirani) rad. Investicija u resurse koji donose dobit bez rada (vode, energija (obnovljiva), otpad, prometnu (međunarodnu) infrastrukturu, ...).
Uložit će u izvore koji ne mogu osigurati GDP per capita, samo će osigurati neke novce vladajućoj ergeli.

Vlast se namiruje (lažima).


Oznake: iseljavanje, demagogija, ekonomski rast, investicije, radno sposobni, ljudski rad, roboti, resursi, GDP, vlast