02

ponedjeljak

listopad

2017

IDS, Plenković, droga i fašizam



U Hrvatskoj je problem narkomanija, a ne fašizam


Plenković (uz pomoć vječnog jugoslavena Šeksa) bez ikakvih stranačkih aktivnosti (sjednice predsjedništva (središnjice) nisu stranačke aktivnosti već aktivnosti predsjedništva stranke) i bez potpore članstva koristi (mrtvu) stranku (HDZ) za vlastite (kao dijete okorjelih jugoslavena i poltrona)(poltron (franc. iz tal.), ulizica, laskavac, beskičmenjak) zlurade i nisko motivirane zlouporabe državne vlasti (koje se dokopao puzajućim državnim udarom)(zaobilazeći demokratska i moralna načela).

Takva (lopovska) vlast koristi niske porive (potičući međunacionalnu netrpeljivost), osobe ukaljane teškim kriminalnim radnjama (dileri narkotika instalirani na čela fiktivnih stranaka), uvijek jednu te istu nacionalnu manjinu preko jednog te istog zastupnika te iste manjine, ...

Pojasnit ću probleme koje stvara Plenković (Šeks, Granić).
U feudalnom društvu koherentna (koherencija (lat.), logička i osjećajna dosljednost u mišljenju ili djelovanju; odsutnost proturječja, posebno u mišljenju i djelovanju) društvena grupa može živjeti na feudima.
U društvo specijalističke podjele rada (poluindustrijska, industrijska i post industrijska društva ne mogu opstati sukobljavajući se s većinom).
U ovom slučaju i nacionalne manjine, i političke manjine su osuđene na propast ukoliko netolerantno zastupaju svoja stajališta protivno većini.
Vlast bi morala poticati integraciju nacionalnih i političkih manjina u glavne društvene tokove (ostavljajući im prostora za njihovu samobitnost).
Plenković (nesposobni mamlaz koji je naumio dobro unovčiti svoju izdajničku ulogu) radi suprotno.
Time je uništio i nacionalne manjine, i HDZ kao stranku.

Zadaća vlasti koja krade, laže i vara je stvarati što više društvenih problema kako bi sakrila svoje namjere: dovoljno popljačkati za vlastiti interes kako bi se nesposobni, balavi orjunaš osigurao do kraja života.
To vam je Plenković.

(Zašto se krije iza EU i koja je stvarna politička pozadina nesposobnih krvopija? EU ne stvara novu Jugoslaviju jer bi joj za to trebalo i novčanih i kadrovskih potencijala, a nema posebnog interesa objedinjavati različite civilizacije u jednoj državi. Plenkovićeva vlada samo otima koliko god može ... jer nakon njih mora netko vraćati. A bude li vraćao netko pametan, oni će prvi vratiti oteto i platiti svoju naivnost.)

Toliko o IDSu i prijedlogu o postroženju kaznenog zakona u progonu fašizma. Veći problem od fašizma je narkomanska groznica, u kojoj sudjeluju visoko pozicionirani političari, puneći svoje džepove opskrbljujući tržište narkoticima. Ili IDS misli kako je Istra raj na zemlji pa turisti trče upiti tračak tog raja?

Ova vlast ne rješava već stvara probleme.
Potrebno je 2 000 000 objedinjenih biračkih glasova za opoziv ove vlasti i uspostavu hrvatske vlade.


Oznake: IDS, Plenković, Šeks, niski porivi, međunacionalna netrpeljivost, prikrivanje pljačke, specijalistička podjela rada, feudalno društvo, društvena tolerantnost, posljedice netolerantnosti, stvaranje društvenih problema, uništenje HDZa, droga, raj na zemlji