17

srijeda

veljača

2016

Zašto je antifašizam krivovjeran, a uvijek u pravu


Zašto titovi antifašisti nisu prepoznali skidanje okova ropstva ...



Hrvatska je (u svome ropstvu) politički obespravljena. Odlučivanje o sudbini naroda i države nije prepušteno političkom narodu.

Politika (HDZ-a) prema povijesnoj Hrvatskoj je prevagnuo na stranu komunističko-četničkih (pogleda turske granice).
Sve su uradili kako bi Hrvatsku okovali u reducirane granice. Najbolji (ratno-politički) suradnici su upravo komunističko-četnički elementi (u tragovima).
Snaga (današnjeg ili bili kojeg drugog) SDP-a je upravo u potrebi HDZ-a držati nacionalne elemente pod kontrolom.

Ne vode ono političke bitke, oni uspostavljaju kontrolu nad narodom ... (podijeljenim na dvije države). Drina (šumi Srbima).
Upravljaju narodom (kao izvorom suvereniteta), a ne državom na korist narodu.

Nesposobnost Hrvatsku otrgnuti iz totalitarnosti, napraviti Hrvatsku dostojnu življenja, slobodnu i demokratsku (makar od Sutle do Une) je grijeh današnje politike. Karijeristi koje pozicioniraju službe.
Svi sve (svugdje) prisluškuju. Hrvatska je totalitarna po kontroli koju represivni (prislušni) aparat uspostavlja nad svim građanima.
Lozančić (potpuno nepotreban lik iz crtanog filma) samo je ikona apsurdnosti nadzora. Prisluškivati predsjednicu (koja ga , istina, nije imenovala) spada u karikaturalne postupke (a istovremeno propuštati teroriste u EU, koji su počinili krvoproliće) teško me žalosti (sramoteći Hrvatsku).

Uništavati Hrvatsku kako bi oslabili hrvatske izglede u BiH spada u politiku (s posljedicama). Onaj tko to nameće suočit će se sa sudbinom ...

Od Tuđmanove i HDZ-ove politike nije ništa ostvareno (Tuđman je zagovarao jugoslavensku konfederaciju), slobodne i napredne Hrvatske, gospodarskog razvitka, ... danas HDZ vodi borbu za smjenu sdp-a s vlasti ...
Dogodine ćemo se boriti da se šaka idiota ne vrati na vlast ...
Kada ćemo dobiti kontroliranu vlast i državu, koja služi narodu (narod hoće što hoće!)?
Hrvatska kao da je prespavala Domovinski rat (i sva politička poništavanja desetljeća borbe i obnove). Hrvatska je u raljama idiota! (Propast tranzicije.)

Ako su predsjednički i parlamentarni izbori bili (zakonska) mogućnost smjene komunističko-totalitarističke političke elite, ako je referendum bio i ostao mogućnost smjene otuđene političke elite (apsolutista), ulični nemiri i nasilna smjena vlasti je jedini istinski put u vraćanju Hrvatska Hrvatima.
Političkim lažima nas davite 25 godina. Služite svima samo ne narodu, protiv naroda.

Citirat ću preambulu Ustava Francuske, u kojoj se nalazi Deklaracija o pravima čovjeka i građanina (dokument kojeg je 26.8. 1789., za vrijeme francuske revolucije usvojila francuska Narodna ustavotvorna skupština kao preteču prvog francuskog Ustava):


https://sh.wikipedia.org/wiki/Deklaracija_o_pravima_%C4%8Dovjeka_i_gra%C4%91anina

Francuska ima državu i Ustav bez spominajanja Ugarske nagodbe, bez spominjanja antifašizma, bez spominjanja Petain-a, ... ali spominju prava čovjeka, naroda, ... utemeljuju modernu državu.

Čekam vanzemaljce ... oni će prvo udariti na pokvarenjake (i fašisti su prvo udarili na korumpiranu, pokvarenu, kraljevu (namjesničku) vlast).
Sve mi se čini kako ćemo i tada/dalje pričati o atifašizmu ...


Oznake: politička obespravljenost, turska granica, upravljanje narodom, nadzor, totalitarizam, propast tranzicije, protiv naroda, ustav Francuske, preambula ustava, deklaracija o pravima čovjeka i građanina