18

srijeda

siječanj

2017

Blenković opet blista



Praznik demokracije


Saborska nadmetanja (u tuposti) (a taman smo se navikli bez blentona (zbog božićno-novogodišnje pauze)) su nastavljena.

Uz svu bijedu osporavanja vlasti (na raznovrsne načine, od kojih su neki ljevičarsko-srbijanderski) zablistao je premijer.
Premijer (Vlade u odlasku) je iznova (u nedostatku pameti) istako svoje biračke glasove koji su ga doveli na premijersko mjesto. (Nije spomenu koliko je to glasova u postotku (demokracija podrazumijeva legitimitet vlasti i moralni legitimitet (50% plus jedan glas)), ali je (uklopljeno u složeniju rečenicu) spomenuo zašto je dobio glasove, pripomenuo je kako je dobio mandat, za stranku koja nije bila izgledna (??) osvojiti vlast.)
Strašno.

Bezobzirno isticati osvajanje vlasti (bez programa i plana)(bez demokratske vrijednosti mandata) ocrtava nekaradni karakter (jednog aparatčika)(koji u svojoj gluposti urušava osnovne temelje države - zajedništvo naroda kojem vlast pripada i koji odlučuje o predstavnicima vlasti).
Izrečeno je uputio (nakupini zombija) u Saboru.

Vlast je jedina svrha ove Vlade (što je vidljivo u svim pekarama Lijepe naše).
Hrvatska državotvorna, domoljubna, prosperitetna politika se najbolje brani općim napretkom (kojeg sa ovim budalašima (zaostalim iz titove krvoločno-nakaradne ere) neće biti).

Ajde ća! ilililili .... (((((Goni se u * materinu.)))))



Oznake: praznik demokracije, sabor, nadmetanje, osporavanje vlasti, premijer, bezobzirnost, postotak glasova, izborni program, ciljevi vlade