22

petak

siječanj

2016

Zašto antifašizam ne može biti temelj modernog društva



Jure I antifašist


Zaštita antifašizma i prava nacionalnih manjina (kao sredstvo specijalnog rata i manjka intelektualno-moralnih vrijednosti)



Ustrajavanje kvaziljevice na antifašizmu (kao temelju društva) i pravima manjine (ne manjina, nego manjine) politički je ples titoista (kvazisocijalista) na utopijskim postavkama (kojima je svrha utopija).
Utopija zbog utopije.


Antifašizam može biti komunistički, proruski, desopcijski, totalitaran, feudalni, vjerski, anarhistički, depopulacijski, genocidni, zločinački ...demokratski.
Antifašizam nije određen (izuzev u smjeru suprotstavljanja .... protiv fašizma) i kao takav ne može biti temelj društva.
Vremena kad je bilo dovoljno biti za ili protiv (reducirajući ljudsku narav) nazivamo vrijeme jednoumlja.


Podjednako nelogično ustrajavanje na pravima manjine (srpske), koja je prouzročila Domovinski rat, ratna stradanja i nenaplaćene ratne štete (izostavljajuću djelo te manjine), bez promicanja demokracije (i sloboda na kojima demokracija počiva) političenje je koje politički prostor zamagljuje.
S namjerom se ne koriste dosezi politologije, sociologije i ostalih nauka jer je ustrajavanje na demokraciji isključujuće (prema fašizmu, pa i ostalim oblicima antifašizma), isključujuće je prema zaštiti manjinskih prava bez sagledavanja i zaštite prava nacije u koju su te etničke grupe integrirane (ili bi trebale biti integrirane).
Kako bi se sakrila istina (prvi razlog), ustrajavaju na antifašizmu (a ne demokraciji). Drugi razlog je političko tijelo koje zastupaju ili mu služe (rusija, srbija) i stanje društvenog poimanja iz kojih proističe retorika i ideologija. Nije moguće očekivati od srpsko-ruskih slugu kako slijede dosege nauke. Oni su samo ideološki kepeci (koji se gegaju za gospodarom (koji nije bog zna što)). Krvavi cirkus (vole se nazivati antifašistima).

p.s.
Osmotrio sam saborsku sjednicu ... ne treba očekivati (od idiota koji nemaju svoje poslove, a u ugostiteljske objekte ne smiju bez zaštite) u ovom sazivu učestalu pamet (koristit će saborske kantine i klupe za javno druženje (otezanjem rasprava i valjanjem budalaština ... ))

Iako su izgubili saborsku većinu, okupirali su Sabor.

Jure je prvi antifašist (srpski fašizam, talijanski fašizam) ...

Oznake: kvaziljevica, antifašizam, prava manjina, neodređenost antifašizma, srpska manjina u Hrvatskoj i uloga u DR-u, sakrivanje istine, krvavi cirkus, ideološkii kepeci, Jure I antifašist