30

subota

siječanj

2016

Nismo antifašisti!


Nije socijalizam ...

Bando antifašističko-orjunaška, kradete tuđe novce i prozivate ih ustašama ...




Povjestica i povjesnica

Nismo antifašisti, jer su komunisti u nakani provesti komunističku revoluciju uranili sa antifašističkim ustankom, ubijali Talijane i Nijemce, te tako po ondašnjem ratnom pravu omogućavali odmazde nad civilima. Kapitulacija obavezuje prestanak ratnih aktivnosti. Ali ne obavezuje zabranu podizanja ustanka. Samo podizanje ustanka otvara iznova ratna djelovanja, i ne podiže se do izgledne prigode za oslobođenje. Podizati ustanak niti 3 mjeseca iza kapitulacije je zlokobno plansko izazivanje pokolja civilnog stanovništva.
Komunisti su obučavali ustaše revolucionarnom radu (i poticali ih na zajedničko rušenje Kraljevine Jugoslavije). Početkom rata su sklopili s četnicima sporazum o zajedničkom podizanju ustanka 1941.g. i pri tome poklonili četnicima 5000 pušaka.
Preuranjeni ustanak je imao zadaću poticati okupatore na odmazde nad civilnim stanovništvom. Partijsko planiranje (pokolja neprijatelja partije) izazivanja okupatora (uz partizanske pokolje) prouzročio je (ciljano) nepotrebna stradanja (nekomunističkog) civilnog stanovništva.

Paradoksalno, antifašisti su bili veći zločinci od fašista i prouzročili su više pokolja. Po završetku rata, moćna (krvoločna) Crvena Armija je zaštitila bandite (omogućila im poratni pokolj na Bleiburgu i Križnom putu). Stravičan fašizam nam je nametnuo okupaciju, a još stravičniji antifašizam je proveo nekontrolirane pokolje i genocidnu revoluciju. Doživjeli smo fašističku okupaciju i antifašističko oslobađanje (onaj tko je doživio).
Današnje pozivanje na antifašizam zbog navedenog izaziva ljutu potrebu razračuna sa zločincima koji se skrivaju u zečje krzno.
Nismo antifašisti! s razlogom. (Okupirali su nas i poklali prije ustanka za slobodu.)
Sve ste uradili da nas prevarite i uništite. Takav vam je (krvavi) antifašizam kod nas nevrijedan ...

Hrvatska je oslobađanje ostvarila u Domovinskom ratu, protiv fašista i antifašista koji su nas porobili.

Povjestica (povjestice su kraće ili duže epske pjesme, u kojima prevladava pripovijedanje o jednom stvarnom ili izmišljenom liku iz povijesti ili narodne predaje, ili pak o nekom povijesnom ili legendarnom događaju)

Al' doć će dan - i svanut zora,
Tvoj podići ću barjak svet,
U zraku ovih zelen-gora
Proniknuti će novi svijet.
Taj puk, sad smrvljen i poražen,
Rugavet strancu, prezren, gažen,
Razmrviti će grobu vrata,
Dogrmiti će svijetu: Čuj!
Gle, još nas ima, još Hrvata,
Slobodu našu, svijete, štuj!

August Šenoa, Smrt Petra Svačića


Oznake: antifašostičko-orjunaška banda, krađa novca, prozivanje, povjestica, povjesnica, komunistička revolucija, cikljano preuranjen ustanak, parijskio planirani pokolji, doživjeli smo i fašizam i krvavi antifašizam, krvavi antifašizam je nevrijedan, Hrvatska je oslobođena u Domovinskom ratu