01

nedjelja

listopad

2017

Tito je bio suradnik UDB-e i KOS-a



Kako ćemo riješiti problem udbaško-kosovskih agenata u institucijama RH?


Ako su UDBA-a i KOS bile zločinačke organizacije, kako se onda titoisti mogu neometano i bez moralnih obzira javno deklarirati pozivanjem na tvorca tih zloglasnih organizacija?
Da, J.B. Tito je osnivač UDB-e i KOS-a.

Saborski general Željko Glasnović u Saboru RH javno prozove suradnike tih zločinačkih organizacija koji sjede u Saboru ili su na visokim državnim funkcijama, donese dokumente koji potvrđuju "službeno" naređivanje ubojstava u postjugoslavenskoj BiH (titoističko- udbaški obrazac službe koja je nastavila djelovati iza Titove smrti, iza rata i raspada Jugoslavije).


??

Nema DORH-a, službene dužnosti, novinarske zainteresiranosti, istražnih povjerenstava, ...
Ignoriranje.

Furio Radin je dodao opasku kao potpredsjednik Sabora, vodeći sjednicu:

" Gospodine Glasnoviću, kada govorite o Terezama, O UDB-ama, o masonima to je vaš problem i ... tu nitko vas ne može ... nitko vam ne može reći ... ali kad govorite ako sam dobro shvatio vi ste rekli da neki četnik sjedi u ministarstvu uprave ... ja bih vas molio da pazite kad govorite takve stvari ... ja bih vas molio da pazite ..."






Da, neki (vladini) blogovi ne rade vikendom. I pisci i čitatelji takvih blogova su na zasluženom tjednom odmoru.
Ali zato objavljuju blogeri koji su vikendom slobodni (pisati).

Todorićevo naglo ukazivanje na blogu je rezultat Glasnovićevih saborskih rasprava o nacionalnoj sigurnosti, u sklopu koje je dokumentirano prozvao mnoge saborske zastupnike kodnim imenima, visoko pozicionirane suce (člana Ustavnog suda RH - kodno ime Vrbik), pisce Ustava (Miler!!).
U komunističko-titoističkoj četničko-orjunaškoj uroti UDBinih i KOSovih visoko pozicioniranih agenata, Hrvatska je vlastiti suverenitet kvazidemokracijom (kraljevom voljom, diktaturom proletarijata na čelu s avangardnom komunističkom partijom, autoritarnom demokracijom titoista) političkim manevrima i nasiljem, prepustila na upravljanje nehrvatima.

Na svu sreću vladin (todorićev) blog ne radi vikendom, pa iznova možemo postaviti pitanje: Kako ćemo riješiti problem udbaško-kosovskih agenata u institucijama RH?

(Plenkovića, titoističko čedo, treba s 2 000 000 biračkih glasova opozvati i uspostaviti hrvatsku vlast.)


Oznake: udbaško-kosovski agenti, institucije RH, zločinačke organizacije, titoisti, Glasnović, dokumentacija, DORH, istraga, povjerenstvo, Radin, Trereze, četnik, ministarstvo, vladini blogovi, vikend, todorić, hrvatski suverenitet

03

petak

ožujak

2017

Povjerenstvo je odraz plenkovićeve nesposobnosti priznati jugoslavenske zločine



Povjerenstva za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima nema svijetlu prošlost, neće imati svijetlu budućnost, nema svijetlu sadašnjost.
Mrak.

Nešto će u mraku smisliti (i slagati).

Suočavanje s nasljeđem totalitarnog komunističkog režima (koji je nedemokratski, nehuman, neantifašistički, nepoželjan) podrazumijeva razilazak s totalitarnošću; razilazak s jednoumljem; razilazak s krivotvorenom poviješću; razilazak s konceptom društvenog vlasništva utemeljenom na prisili, konfiskaciji i nacionalizaciji; razilazak s proruskom vojnom, političkom i ekonomskom doktrinom; razilazak s planskom, zatvorenom privredom; razilazak s konceptom pomanjkanja tržišnih sloboda, sloboda rada i osobnih sloboda; razilazak s politikom jugoslavenske unitarizacije; razilazak s podržavanjem stvaranja jugoslavenske vojne diktature; razilazak s konceptom diktature proletarijata; razilazak s konceptom razvoja teške industrije na Marxovim postulatima (sputavanja bogaćenja); razilaženje s konceptom negiranja međunarodnog prava i podržavanja vojnih diktatura prodajom oružja proruskim dikataturama; razilaženje sa socijalizmom; razilazak sa socijalističkim modelima mirovinskog, obrazovnog i zdravstvenog sustava; razilazak s društvom jednakosti u siromaštvu; ...

Nedemokratski režimi ne obilježavaju sadašnji trenutak. Obilježava ga opterećavajući uteg komunističko-socijalističke jugoslavenske zločinačke prakse genocida, progona i izgona; obespravljivanja. Doušnički, krvožderni sustav.
Niti jedan zakon, niti jedan problem nije posljedica ustaške vladavine. Sve probleme su nam stvorili komunisti, jugoslaveni i socijalisti.

Povjerenstvo je bezlično i bez izgleda ponuditi odgovor na probleme, ali je osmišljeno kako bi prikrilo probleme (s orjunaško-komunjarskom svitom).
Ne mogu se odmaknutu od partije, jer im je u kod ponašanja utkana. Partija bi (nedemokratski) donosila preporučene mjere ponašanja (iako nije sustavno i istinito dokumentiran niti jedan sustav o kojem daju preporuke).
I tako postaju predmet novog povjerenstva.

Tito je bio najpametniji i napošteniji, plenković je najdemokratičniji ... dok ih netko ne prokaže kao lopove i lažce.

Povjerenstva za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima ??

Borili smo se protiv Jugoslavije (koju je proglasio Karađorđević Aleksandar), oni koji su se borili za Jugoslaviju ne mogu u povjerenstvu priznati da su bili u krivu!
Niste ni počeli već smo se razišli u gledištima. (Prije će Sava poteći uzvodno nego će jugoslavenska služinčad priznati da su od prapovijesti u krivu. Nema Jugoslavije i neće je biti, ovaj drugi režim je nastao kao reakcija na nametanje Jugoslavije.

Jugoslavenstvo je početni i trajni izvor problema (koje želite osuditi). Nećemo vam dopustit da nam prekrajate povijest.

Oznake: povjerenstvo, nedemokratki režimi mrak, komunistički režim, jugoslavenski zločini, socijalisti, politikantstvo