04

ponedjeljak

siječanj

2016

Doživotvorni ured (mo``š mislit`)


Ured bivšeg predsjednika ima jedan (bitan) nedostatak. Transparentnost (prozirnost, providnost).
Unatoč tome Mesićev je ured providan ...

U (bliskoj) suradnji s Manolićem, Lončarom (budom), Pusićkom, sdpovskom rusko-srpskom agenturom, ... "putovao" je Castru ( na Kubu, ali ga nije vidio), Gaddafiju, u egzotične (nesvrstane, revolucionarne, proruske) države, ... nešto kao predsjednik, nešto kao bivši predsjednik. Zauzimao se za Saddama (i sinove), zauzimao/zauzima se za Assada ...
Putovao je (uz medijsku šutnju) bez uvida javnosti i prethodne najave (javnosti, koja snosi trošak tih putovanja).
Tvrdnje o poslovnoj naravi tih putovanja (na koja je išao okružen nekolicinom svoji prijatelja ("poslovnih" ljudi)) kap je u moru budalaština koje je izrekla ta (ljudska) nakaza. Poslovno podupirati (kao paravan širenju ruske agenture) nekolicinu idiota (o trošku poreznih obveznika) može samo (rugoba) mEsić.

Da, očito je kako je dio zavjereničkih službi koje organiziraju trgovinu oružja, osiguravanja plaćenih ubojica u svrhu održanja proruskih režima, organiziraju politička ubojstva, organiziraju zastrašivanja i potplaćivanja, organiziraju doušničke (cinkaroške) i špijunske mreže, ... Šire strah od nuklearnog rata. Organiziraju urote diplomatskih predstavnika u UN-u i ostalim međunarodnim institucijama (npr. ICTY). Koordiniraju zavjerom.

USKOK i DORH su njihove domicilne (potplaćene) ustanove (koje im pomažu ostati nedodirnuti, unatoč zločinima koje su počinili i u Hrvatskoj i protiv Hrvatske).
Vrijeme je isteklo ... deadline.

ruski porculan ...


Oznake: Ured bivšeg predsjednika, transparentnost, PROVIDNOST, politička naklonost, politička nastranost, zavjere, proruska mreža agenata, deadline, ruski porculan